hayatınızda eksikliğini çektiğiniz şey?
- C_Deschain
- Kullanıcı

kimsenin kimseye karismadigi bir duny aistiyorum paraymis suymus buymus gibi manevi degerlerin luzumsuz oldugu bi yer istiorum...hayatı dertlerle bogusarak calisarak gecirmek istemedigim icin beni issiz bi adaya atabilirsiniz...belki issiz bi adada calisicam ama hic olmassa kendi yasantim icin ailenin istekleri cevrenin istekleri zart zurt icin deil...sadece hayati koyverip mutlu özgür bi yaşamin eksikliğini çekiyorum...
<div>Tári Nénharma....</div><br>
-
Dreamscape
- Kullanıcı

garip bir biçimde benziyoruz birbirimize.Eski sevgilim.Hayatımda tam olan iki şeyden biriydi.Biri ailem diğeri ise oydu.Bense sakat düşüncelerim yüzünden ondan uzaklaştım.Ama aslında uzaklaştığım kendimmiş.
Hayatımdaki en büyük eksiklik o.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Aşkı dolu dolu, gerektiği gibi yaşıyorum,
Allah'a şükür kalburüstü yaşıyorum,
Kendi çevremde bir ünüm, şöhretim var,
Sex kısmına girmiyorum ayıp evladım konuşulmaz öyle şeyler ulu orta
Eh beden eğitimi öğretmenliğinden güzel iş mi var
Bölüm gereği üniversitem de eğlenceli, güzel,
Mutluyum huzurluyum,
John Lennon dünyasına ben biraz karşıyım..
Çok şükür sağlığım yerinde,
Eh güzel olduğum söylenir...
Ama bunlara rağmen Ağustos ayına kadar tek bir eksiğim var, o da kardeşim.. Dönse bir an önce Ankara'dan..Çok özledim yahu..
Allah'a şükür kalburüstü yaşıyorum,
Kendi çevremde bir ünüm, şöhretim var,
Sex kısmına girmiyorum ayıp evladım konuşulmaz öyle şeyler ulu orta
Eh beden eğitimi öğretmenliğinden güzel iş mi var
Bölüm gereği üniversitem de eğlenceli, güzel,
Mutluyum huzurluyum,
John Lennon dünyasına ben biraz karşıyım..
Çok şükür sağlığım yerinde,
Eh güzel olduğum söylenir...
Ama bunlara rağmen Ağustos ayına kadar tek bir eksiğim var, o da kardeşim.. Dönse bir an önce Ankara'dan..Çok özledim yahu..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Onun sesi zihnime her tekrarlanısında ve yaşadıklarımız aklıma geldiğinde gözümden yaş dökülüyor.İçmek artık çare olmuyor.aransayes wrote:Belki. Bakış açısına göre değişir. Tam olarak emin değilim. Bazen lanet gibi gelsede bazende iyi olmuş diyebiliyorum. Kafam karışık anlayacağın
Eğer bu bir lanetse,evet ben onun lanetini bile hala seviyorum.
Geri gelmeyecekse elden ne gelir. Aklının bir köşesinde kalacak hatırası ama yapacak birşey yok. en azından benim için yok.Onun sesi zihnime her tekrarlanısında ve yaşadıklarımız aklıma geldiğinde gözümden yaş dökülüyor.İçmek artık çare olmuyor.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
işte aslında en acı verenide bu sanırım,elimden hiçbirşey gelememesi..aransayes wrote:Geri gelmeyecekse elden ne gelir. Aklının bir köşesinde kalacak hatırası ama yapacak birşey yok. en azından benim için yok.Onun sesi zihnime her tekrarlanısında ve yaşadıklarımız aklıma geldiğinde gözümden yaş dökülüyor.İçmek artık çare olmuyor.