Disintegrate wrote:özellikle darth vader ı yönettiğimiz bir oyun çok şık olurdu demi setsuna?
:schemes:
Kotorda vardı galiba böyle bi olay ..şifre ile tabi..
Ben şahsen oynamadım p şekil, şifre kullanarak oynicamı da sanmıyorum fakat değişiklik olsun diye düşünürseniz, dediğim gibi olması lazım öyle bişey..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
diablo 3 yerine hellgate london vereyim size ben.. şöyleki diablo serisini yaratan yapımcılar blizzard dan ayrıldılar ve kendi firmalarını kurdular..isimleri şu an hafızamda yok .. kendileri diablonun isim babaları olup hellgate london adlı oyunu yapmaya başladılar şu sıralar oyunun son kısımlarını yapıorlar... gerçekten diablo 3 artık onlara ait olmayacak.. diablo serisi belkide hellgate london ile birlikte tarihe karışacak.. hellgate london diablo nun tahtına oturacak mı yoksa diablo hellgate in kafasını mı kıracak bekleyip göreceğiz..
Diablo 3 le hellgate london u karsılastırmadan once bir beklesek zira diablo 3 cıkana kadar hellgate biter hatta tarih olur. Ayrıca bir oyun daha koklu diye daha iyi oldugu anlamına gelmez. Populerizmin etkisinde kalmayalım arkadaslar. Misal ben Guildwars ı WOW a tercih ederim. Yada conan online ı...
Ya ben Diablo 3 çıksa bu sene sınıfta kalırım:D Diablo 2 LODu hala oynuyoruz biz:)Ama kendimi öyle bir hayale kaptırmayıp paşa paşa NWN mi bekliyorum(bu arada Diabloyla hellgatei karşılaştırmayın Diablo için hala modlar ve patchler yazılıo)
“Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin <br>
Valla abi ben FIFA 07 i bekliyodum cikti memnunum LOTR online dan pek bisey beklemiyorum acikcasi yani ne bilim BFTME 2 bekledigim gibi degildi onu oynamak yerine 1.sinin ekpak.leriyle oyunamayi tercih ediyordum
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio