kesinlikle katılıyorum aynı şey benim için de geçerli ama benokuyamıyorum değilgereğinden fazla hızlı okuyorum bitsin hemen diyeBirde benim aldığım-yada okuduğum- kitaplar orjinal olacak
Yeni bir kitap almanın hazzı
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
ben ödünç verebilirim fakat kitabın geri verilmemesi veya verildiğinde haşat halinde olmasından çok ama çook nefret ederim okiyacaksan güzelcene aldığın gibi geri verecek şekilde oku değil mi?
There'll be war, there'll be peace.
Benim başıma gelenlerden sonra sadece okuduğu kitaba iyi bakacağına inandığım kişilere ödünç veriyorum. Geçen sene kuzene bir kitap ödünç vermiştim. kitabı nasıl okuduğunu gördükten dersimi almıştım 
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Bir kuzen Ejderha mı. serisinin ilk kitabını sınıfından birine verdi ve okul bitincede bir daha bulamadı onu. Kitapla birlikte arazi olmuştu arkadaşı ve yanında serinin 1. kitabıyla birlikte.
Mecbur yeniden almıştı
Mecbur yeniden almıştı
Bir tek seni bana çok gördü dünya
Özellikle öğrenciysen altın kurallardan biridir;kitap,cd,kaset gitti mi geri gelmez..Zamanaşımı yoluyla malın iyelik değiştirmesi çok sık ve sanılandan çabuk olur..En garantili yol ödünç verdiğin kitabı bizzat almaya gitmendir.Ancak bu bile yeterince güvenli değildir..Ã?ünkü,kitabın o anda arkadaşının,arkadaşının,... arkadaşında olması ihtimali kuvvetlidir.
İşin en b..tan tarafı bu tarz yalan oluşlarda tazminat hakkına hiçbir zaman sahip olmazsın.Arkadaşına "bi kitabın lafını" yapamazsın,o da aynen sen gibi sefil,öğrenci koşullarında yaşadığı için zaten böyle bi cesareti kendinde bulamazsın..Gül gibi kitap gider,elin böğründe kalırsın..
Amman dikkat..
İşin en b..tan tarafı bu tarz yalan oluşlarda tazminat hakkına hiçbir zaman sahip olmazsın.Arkadaşına "bi kitabın lafını" yapamazsın,o da aynen sen gibi sefil,öğrenci koşullarında yaşadığı için zaten böyle bi cesareti kendinde bulamazsın..Gül gibi kitap gider,elin böğründe kalırsın..
Amman dikkat..
Gerçek Tosun Paşa benim!!
-
Lenethinia_Rosetta
- Kullanıcı

ben kitabımı odunc vermekten nefret ederm hep boyle hosuma gden laflarn altını fln cizerm cnku ne bliym sonra baskası gorsun istemem(=
bide en uyuz oldugum olaylardan biride boyle cok arayıp buldugum bi kitabın kapak resminin kotu olmasıdr. hani tamam icerigi onemli ama ne bliym bna dokunuyo kapak tasarımı :king:
bide en uyuz oldugum olaylardan biride boyle cok arayıp buldugum bi kitabın kapak resminin kotu olmasıdr. hani tamam icerigi onemli ama ne bliym bna dokunuyo kapak tasarımı :king:
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...