istanbulda frp oynanabilecek mekanlar

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

bazen karşılara geçmek gerek :)
emerus "druid of elderlights"
was here...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Yener wrote:...hem oyun için hemde oyun için..
:???:

Bu listede Bahçeşehir Ã?niversitesi yok mu peki? şu linklere bir bakmanızı tavsiye ederim: Link 1 Link 2

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

FrontsideAir wrote:
Yener wrote:...hem oyun için hemde oyun için.. :???:
Haydaaa o nasıl bir yazım hatasıdır öyle, arkadaşlar özürdiliyorum vaktin geç olmasına verin bu hatayı.
FronsideAir wrote:Bu listede Bahçeşehir Ã?niversitesi yok mu peki? şu linklere bir bakmanızı tavsiye ederim: Link 1 Link 2
Ne bahçeşehir üniversitesi ya, sütten bikere ağzımız yandı zaten. Birde kim gidicek oralara bir daha.

Birde aklıma gelmişken bizim Bakırköyde Holy Simitçimiz var :D , Bizim için kutsal bir oyun mekanı oldu artık, bir senedir hep orada oynadık oyunlarımızı. Ama simitçinin gerçek ismini hala bilmiyorum :) , Holy diye anıyoruz biz orayı :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Yener wrote:Ne bahçeşehir üniversitesi ya, sütten bikere ağzımız yandı zaten. Birde kim gidicek oralara bir daha.
Yok ya, bu Bahçeşehir değil Beşiktaş kampüsü. Ulaşımı falan kolay, ilgilenirseniz eğer linklere (Link 1 Link 2) bir bakmanızı ve Sylvius'la iletişime geçmenizi öneririm.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
SigurdBeowulf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SigurdBeowulf »

ya bu cafe karınca dedıgınz yer frp cafe deıl deme normal bı cafe :D aslında gzelse hatunu alıp gıdem dıcektım hehe yoksa babalar gıbı evımde oynarım ben hehehaz
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

evet normal bi cafe kız arkadaşını götürebilirsin rahatlıkla :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

FRP için gitar cafe' yi öneririm. FRP oynamaya çok müsayit yazım tahtası bile olan rahat odaları mevcut. Fakat müzik çalışması yapan genç arkadaşlar bu odaları bir hafta öncesinden tuttukları için sizin onlardan önce davranmanız gerekiyor.
maniacology
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by maniacology »

anadolu yakasını niye kimse adamdan saymıo yaa :(
kadıköyde saklıkent(pahalıdır tercih edilmez gerçi ama =))
matrock cafe iidr.
neyzende de oynayabilirsiniz (kadife sokak-rexx in sokağında) ortam ve müzik uygun.
angel's ın üstünde gürültü cafe var orası da bayaa uygun ama minderler pek bi rahat DM i uyutabilirsiniz :p
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

gitar cafe diye bir yerde bulundum efendim yaklaşık bir 2 hafta önce fazlasıyla hoş sessiz sakin rahat bir yer idi...anadolu yakasındakiler için uygun olan kadıköyde bulunan yer.....
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Yener wrote:
Ne bahçeşehir üniversitesi ya, sütten bikere ağzımız yandı zaten. Birde kim gidicek oralara bir daha.
Sanırım linklere tıklamamıssın yener. Ayrıca agız yakan sut benzetmen de hic hosuma gitmedi, acıkcası nedenini bana ozelden iletirsen sevinirim. Zira eger haklı isen gelecekte aynı hataları tekarlamamak icin ders cıkartırız. degilsen yanlıs anlasılmaları gidermis oluruz. Boylece sitelerde yanlıs tanıtımlar olmamıs olur degil mi?

Ayrıca fatih e de bizi hatırladıgı icin ayrıca tesekkurler her ne kadar her cumartesi toplasmalarımıza istirak etmesede...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Sylvius wrote:
Yener wrote:
Sanırım linklere tıklamamıssın yener. Ayrıca agız yakan sut benzetmen de hic hosuma gitmedi, acıkcası nedenini bana ozelden iletirsen sevinirim. Zira eger haklı isen gelecekte aynı hataları tekarlamamak icin ders cıkartırız. degilsen yanlıs anlasılmaları gidermis oluruz. Boylece sitelerde yanlıs tanıtımlar olmamıs olur degil mi?

Ayrıca fatih e de bizi hatırladıgı icin ayrıca tesekkurler her ne kadar her cumartesi toplasmalarımıza istirak etmesede...
Sakın yanlış anlama Sylvius benim niyetim kimseyi kırmak değil veya bahçeşihir üni. nin yeni yapmak isteyeceği bir organizasyona karşı bir probaganda da değil. Neyse başlığın konusundan sapmayalım PM yolu ile konuşalım.
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

eyvallah gerekli pm bana ulasmıs cevabını da gonderdim yanlıs anlasılmalara mahal vermedigimize sevindim:D
mr_sandman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mr_sandman »

yaf siz deseniz benim evi paylaşırdık nasolsa öğrenci evi.geç girdim aranıza geç:(:(:(:(
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

mr_sandman sen ne diyorsun, bak bunlar bir frpcinin son sozleri olabilir demedi deme :D
frpcilerin %90 ı iyi niyeti ve mekanı suistimal eder ve her hafta yuzsuzce gelmeye devam edebilirler. o yuzden boyle teklifler yaparken dikkatli ol bence :evil:
BU arada senin ev hangi gunler musait :schemes:
...
Ramonia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ramonia »

bizde oynayabiliriz....

Zar setimde var bi kaç set hemide...

Ama WW oynarsanız alırım Dnd ye yer yok =)
Post Reply