O nedenle de Darkflarer bu iş ticari olmadan nasıl yapılır onu konuşuyoruz. Ben bir buçuk iki yıldır ticari frpden inatla uzak duruyorum.
Ticari olmayan bir sistem nasıl gelişir ya da nasıl uyarlanır? Bu konuda fikirlerini de paylaşmanı bekliyorum.
Ticari Sistemlerin Alternatifleri
- darkflarer
- Kullanıcı

keşke bişey yapabilsek ama bu olay yazarların ve yapımcıların elinde. Drizzt çok sevilmiş olabilir mesela ama sen her yazdıın kitapta onu kullanmak zorunda değilsin özgün ol olması lazım ama 2-3 karakter tuttu diye onları 10 kitapta kullanıolar öldürüp baştan canlandırıyolar (bakınız wulfgar adam cehennemden döndü nasıl bi şeydir bu)
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Eh bu işi en azıdan kendimiz adına onların elinden alabiliriz. Ã?rneğin ben şu anda artık hiçbir profesyonel frp ürünü ile ilgilenmiyorum. Ne bir kitap ne oyun seti vesaire.
Artık suyu çıkmamış fantastik öyküler belki mesela Bartimeus üçlemesini okudum.
Kendi amatör hikayelerimizi, Dünyalarımızı kurmaya çabalayabiliriz. Amatörce ve derme çatmada olsa, o kadar vakit harcanmadan yapılsa da bizi daha fazla eğlendireceğini düşünüyorum.
Artık suyu çıkmamış fantastik öyküler belki mesela Bartimeus üçlemesini okudum.
Kendi amatör hikayelerimizi, Dünyalarımızı kurmaya çabalayabiliriz. Amatörce ve derme çatmada olsa, o kadar vakit harcanmadan yapılsa da bizi daha fazla eğlendireceğini düşünüyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>