Yaza merhaba diyelim bu hafta sonu (ama çok sıcak be k
İstanbulda acayip bi buluşma potansiyeli görüyorum. Zaten lysana gibi devamlı katılımcıları var İstanbul tayfasının öyle olunca olur tabi 
Benim de bu ay içerisinde istanbula gelme gibi bi durumum var gelirsem de bi buluşma ayarlarsınız dimi toptan bi göriyim İstanbul tayfasını.
Benim de bu ay içerisinde istanbula gelme gibi bi durumum var gelirsem de bi buluşma ayarlarsınız dimi toptan bi göriyim İstanbul tayfasını.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Gittik, gezdik, eğlenceli oldu. Arada Hilmi de katıldı bize. Beraber Vampirlerin şafağı diye bir filme kobay olduk ve kimseye tavsiye etmiyoruz. 
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Sonunda istanbuldayım. 1,5 ay buradayım. Artık hayırlısı.

efla sen gel. Sen yeterki gel. kesin ayarlanır bir şeyler. Merak etme senEfla wrote:İstanbulda acayip bi buluşma potansiyeli görüyorum. Zaten lysana gibi devamlı katılımcıları var İstanbul tayfasının öyle olunca olur tabi
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
Psychena
- Süresiz Banlanmıştır
ya bulusma potensıyelı dıyonus yok potensıyel motansıyel guneşın altında ölduk bekle bekle ne gelen var ne gıden 6 kısı felandık kımse gelmıo tatılde be herkes yeter:D
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
Biz o gün denize giriyorduk bir kaç arkadaş.
Buluşma olduğu bir an aklıma gelmişti sanki ama denizi bırakıp da gelemedik. Ne yaparsınız? 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...