JARLAXLE (Yıldızsız Geceyi Okuyanlara)
evet lolth dan başka drow tanrılarıda varki bunlar daha güçlü ve daha çok inananları var....NIGHT wrote:Bence Jarlexle müthiş bir drow.![]()
Jarlexle birlikte çalışabilmeyi çok isterdim, sadece erkekler mi katılabiliyordu?
Drow kızında başka drow tanrılarıda var diyordu. Hiç aklıma gelmemişti. Bu konu hakkında bi şey biliyor musunuz, yani drow tanrıları hakkında?
mesela,
elistaree... .lady of dance ... good bi drow tanrısıdr...ve diğer good tanrılar tarafından kabul görür....
ghaunadaur... yer altındaki bir sürü puding, jelly, ooze dene acaip mahlukatların tanrısıddır...ve birçok drow tarafından saygı görür...
kiaransalee ... drowlar arasında ölümün tanrısıdır... .undead lerle ilgilidir...
selvetarm... drow savaşçılarının tanrısıdır... ve lloth un seçilmişidir.....
vhaeraun...özellikle drow erkeklerinin taptığı bi tanrıdır... hırsızlara yok gösterir....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
tsr ın offical kitaplarında hepsinin bilgisi var.... istersen buraya yazarım... özelliklerini...NIGHT wrote:Böyle şeyler nerde yazar hiç anlamam!![]()
vhaeraun...
kulağa hoş geliyor...
Drow kızında vardı değil mi? Bu tanrı hakkında daha fazla bilgi var mı?
tanrının en güçlü motivasyonu hırsızlık ve erkeklerin üstünlüğüdür... bir anlamda loth un tam karşısındadır..erkekleri dişilerden daha üstün sayar... ama esas olarak drowların diğer elflerle işbirliği ve ticaret yapması gerektiğini söyler ama diğer ırklara karşı tolere sınırı çok düşüktür....
elistraee nin erkek kardeşi ve loth un oğludur.. onlarla beraber coreelon tarafından seladarine den ve arvandordan atılmışlardır.... ve corelleon u yok etmek için yaşar.....
bundan sonrası daha çok oyun mekaniğiyle ilgili bilgiler içeriyor...ama onuda yazablirim...
elistraee nin erkek kardeşi ve loth un oğludur.. onlarla beraber coreelon tarafından seladarine den ve arvandordan atılmışlardır.... ve corelleon u yok etmek için yaşar.....
bundan sonrası daha çok oyun mekaniğiyle ilgili bilgiler içeriyor...ama onuda yazablirim...
-
midnight_poet
- Kullanıcı

jarli
Bence Jarl tam bir neutral-chaotic karakter. Yani bir oyun oynasanız ve neutral olup nasıl da chaotic methodlarım olur derseniz bknz jarlexle derim.
Ben en çok Jarl ve Zakhnefein (doğru yamışımdır umarım) arasındaki ilişkiyi merak ediyorum. Zira Zak bildiğiniz gibi bir Do'urden değildi. Aslında bence Menzoberanzan'dan da değildi. Belki bu bağlamda ikisi arasında bir bağ olabilir diye düşünüyorum.
Ben en çok Jarl ve Zakhnefein (doğru yamışımdır umarım) arasındaki ilişkiyi merak ediyorum. Zira Zak bildiğiniz gibi bir Do'urden değildi. Aslında bence Menzoberanzan'dan da değildi. Belki bu bağlamda ikisi arasında bir bağ olabilir diye düşünüyorum.
Midnight Poet; The Arranger Of Gatherings, The First Born Old Member, The Bounty Hunter
şey Jarlaxle ile çalışmak istiyorsan ona önce işe yarayacağını ispatlamalısın. Ama ondan sonra da tabii senin kredin drowlardan düşük ama yeterince iyiysen yine de onunla çalışabilirsin belki gerçi Menzoberranzanda olman gerektiği düşünülürse işin çok zor olacak tabii drow gibi görünmeni sağlayan bir büyün yoksa.