site
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Pyros cdden bahsedermisin neler var şarkılardan...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Harita ilgili proje ve ilgilenecek olan kullanıcı grubu hala kurulma aşamasında...squva wrote:"diyarlar" a gidin
orada da ayaklanmaya baslayan bi proje var
yaniliyosam düzeltin (Raistlin'e ve Quel-Shin'e)
şarkıları ben pyros'tan alıp siteye upload edilmesini sağlayacağım merak etmeyin...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
acaba bi duyuru mu yapsak
forumlara takilmayan arkadaslar var ve D0YARLARla ilgilenebilirler
ayrica ne kadar ciddi oldugumuzu da gösteririz.
forumlara takilmayan arkadaslar var ve D0YARLARla ilgilenebilirler
ayrica ne kadar ciddi oldugumuzu da gösteririz.
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
abi cdde mütevazi, iddiasız bir fon müziği var aslında
ben kitap okurken dinliyorum, ruh halime iyi uyuyor
ne yazık ki metal değil, neden frp türüyle özdeşleşir bilmem, sebebi blind guardian olsa gerek
yanlış anlamayın zamanında ben de metal dinlerdim sabah akşam, bööle slayera, overkille, dream theatera, megadethe laf edeni keser doğrardım
ama artık kafam kaldırmıyo o tarz şeyleri
ben kitap okurken dinliyorum, ruh halime iyi uyuyor
ne yazık ki metal değil, neden frp türüyle özdeşleşir bilmem, sebebi blind guardian olsa gerek
yanlış anlamayın zamanında ben de metal dinlerdim sabah akşam, bööle slayera, overkille, dream theatera, megadethe laf edeni keser doğrardım
ama artık kafam kaldırmıyo o tarz şeyleri
*merhamet eder ve bir ketçap yığını için spellpoint harcamaya değmeyeceği sonucuna varır"ketchup wrote:beni başka bir şeyle korkutmaya çalış pyrossalça olmak ister misin?
pyros *elini kesesine atar ve odaya bir sülfür kokusu yayılır"![]()
ketchup elini pyrosun omzuna koyar ve çeker,artık pyrosun adı kırmızı saçlı pyrostur
bu arada omzuma dokunuosan nasıl saçımın rengi deişio anlayamadım