Rammstein abimizinde bir sarkisinda dedigi gibi herseyi yakmak gerek.
Bu arada ben barabus'ta kara murat'lik degil saldiray'lik hisettim. Kraliceyle ayak üstü ikiz yatakta sevismeler falan.
Uygun korumalarin yoksa gölgelerin arasinda bir cingene hirsizi bir elf görebilir. (Isiya dayali görüsün ismini unutum bu arada infraruj muydu?)
İyi bi ajanız adı üstünde bi kılıçustası deilim o yüzden adam kaçırma ve kılıç dövüşü olayını eledim..Gizlenmek riskli bi iş ,bulunma ihtimali var sonuçta önemli bi şey çaldığınıza göre tüm kale aranıcaktır. Herhangi bi teleport scrollu taşıyosam bu kendi yeteneklerime güvenmediğim anlamına gelir o yüzden onu da yapmam. O yüzden ya yangın çıkarır karambolde kaçarım ya da birini (bir muhafız ya da duruma göre bi asker) onun kılığına bürünür öyle uzarım kaleden.... :w00t: :w00t:
Ã?nce izimi kaybettiririm, sonra yalnız bir askeri öldürüp kılık değiştiririm, gerisi kolay...diye düşündüm ben..ama biride demiş ki zırh olmayabilir falan filan o da mantıklı geldi..galiba en iyisi gölgelere saklanmak madem iyi bir ajan..amma zor soruymuş yaw düşün düşün ..ktur işin
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..
ya bana da gölgelere kaışıp beklemek biraz pasif olay gibi geliyor. Çok ciddi bir item çalmışsınız ve bence beklemek görevi tehlikeye atmak olur. O yüzden ben gölgelere karışmanın (çoğu zaman işe yarıyo orası dooru) içinde bulunduğumuz durum için uygun olduğunu düşünmüyorum.
Dövüş, adam kaçırmak falan bana biraz zor geliyo.Yangın çıkarmaksa ters. Kaçmasına kaçarsın ama arkandan yanan masum insan ve çocuk sesleri duymak içimi ürpertebilir.
Bana en uygunu gölgeler. Daha sonra kalede bi çavuşu, şansım yaver giderse bi tüccarı tavlarım. Ayak üstü sevişirim(dişi kara murat) Artık kaleden altın yüzük ve kolyelerle çıkarım.