Solamniya şovalyeleri biraz salakmı?

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

DeMRaN wrote:(Kibirden nefret ederim beni kibirli konuşmak zorunda bıraktığın için sana olan hiddetim artıyor... Bu hiddetle düello ya çıkıpta Devaları rahat bırakıp seni yok etmek için kendim orda olucam)
Zaten oda rpnin bir parçasıydı arkadaşım bikaç yetenek sölielim dedik :D sonundada ekledim zaten....

DragonFire benim karakterim 20.level paladin ve presitge class filan sonuç olarak Paladin özel bi classtır clericler ve paladinlerin dualarına tanrı cevap verir normal insanlardan farklıdırlar... Ve pek azı 20. Level'a kadar yaşar buda bazı yerlerde tanrının yardımlarıyla tabi... Seçilmişlik olayı tamamen bu dediklerime bağlı en azından site içinde Heironeus gelipte seni seçtim Demran demedi tabiki (Seni seçtim pikachu :D ) dualarıma karşılık verdiği için ve bu güçleri bana verdiği için diorum... Rahatsız oluyorsanız deiştirebilirim rp'mi. Enazından seçilmişlikten bahsetmem mutlu olucaksan. Saygılarımla
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Hayır ne istersen olablirsin buna karışmak hattim değil. Demek istediğim sadece şu ; Site içinde seçilmişlik davalarını Adminlere bırakalım. Forumlardaki hal ve davranışlardan onlar bu şerefe kimlerin erişeceğine karar versiler. Bunun dışında Masaüstü oyunlarında elbette çok iyi bir seviyeye gelmişsin buna asla bir sözüm yok.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Çok teşekkürler dostum gerçekten haklısın!!! Site içinde adminlar tarafından böyle şeylerin farkına varılması ve seçilmiş olabilmek çok onur verici birşey onur duyarım böyle bişeyden... Umarım gelecekte bunu tanrılara hizmetim nedeniyle kılıcımla kazanırım o zaman gururla diyebilirim ben bunu hakettip ve seçilmişim diye...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Okadar! Nokta(.) .
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Bence ünlem daha hoş olurdu sona, daha karizma sanki :D bendede bol bol nakta koyma hastalığı vardır... gibi bu seferde ünlem olsun !!!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Seçilmiş olmama itirazı olan varsa resmimin hemen altına bir göz atmasını rica etmek zorundayım (bakmayana kılıcımın yardımıyla göstereyim)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

seçilmişlik mesaj sayısına dayandığı sürece seçilmişlik iddiasına bir itirazımız yok
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben seçilmişliği bu rankten aldığım roleplaye dayanarak ilan ettim zaten... Eğer diyardakilar beni böyle tanıyacaklarsa roleplayini de yapmalıyım sanırım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

yapmalısın tabii.o zaman rankın ne anlamı kalır.tabii senin de bi anlamın kalmaz o zaman.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

kesinlikle katılıyorum. herkes role playini yapmalı hemde ii yapmalı.
adam seçilmiş diye kibirli diyemeyiz ona :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Yeminer kendi dediklerine katılmak için bir mesaj daha mı atıosun :D
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Evet Demran haklısın sanırım öyle yapıyor :D
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Ulan gollummusunuz
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ben de dedim noluyoz millete bak kişilik bölünmesi falan yaşıyo gibisinden algıladım...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

evet evet Quel-Shin doğru demiş.Yahu bu adam bi harika.
abi senin hayranınım Quel-Shin.
Post Reply