Metal müzik ve frp...
Güzide üniversitemizde Metalheads isimli yeni bir öğrenci grubu kuruldu. Bu arkadaşlar Koç Öniversitesinin en işlek kantininde Iced Earth, Blind Guardian, Slayer'dan başlayıp aklınıza gelecek bir çok metal gurubunun şarkılarını gayet yüksek bir volümle bangır bangır çalmış bulundular yakın bir geçmişte... İnsanların garip bakışları arasında...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Ama çoğu zaman metal müzik ve frp bağlantılı insanlarda...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Kaelthas'dan Öeviri :Illuvatar wrote:Ne demek istedin ben annamadım hip-hop mı kötü metal müzik mi?
Arkadaşlar burada Frp oynayıp,Hip-Hop,R&B dinleyen var mı ? Varsa,söyler mi bana o müzikten nasıl zevk alıyorlar,anlamıyorum.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Ben her tür müzikten hoşlanırım ve dinlerim (Türkçe pop dışında)
Zevkler ve renkler tartışılmaz, insanları müzik zevklerinden dolayı yargılayamayız ve onları anlayamıyorsak onları oldukları gibi kabullenmeyi ogrenmeliyiz...
Zevkler ve renkler tartışılmaz, insanları müzik zevklerinden dolayı yargılayamayız ve onları anlayamıyorsak onları oldukları gibi kabullenmeyi ogrenmeliyiz...
-
DeMRaN
- Kullanıcı

KARDEşİM beeee....
yıktın gene ortalığı Corax. Aynen senin gibi düşünüorum kesinlikle sadece müzik konusunda değil hiç bir konuda insanları yargılamamak gerekir (tabi elfleri, cüceleri...falanda) herkes kendi tercihini kendi yapar, kimse bir başkasının tercihini onun için yapamaz... ama Metal ruleeezzz!!!
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Herkesin doğruları kendine... Biz ancak rehber olabiliriz, yönlendirici olmak hatalı bence...
Bir insan hatasını kendisi göremiyorsa görmesine yardımcı olmalısın ama yalnızca sen onu o yoldan döndürüyorsan ve o yanlışını göremiyorsa... zaten onun sonu yine aynı olacaktır...
Bir insan hatasını kendisi göremiyorsa görmesine yardımcı olmalısın ama yalnızca sen onu o yoldan döndürüyorsan ve o yanlışını göremiyorsa... zaten onun sonu yine aynı olacaktır...