katiliyorum ve ben ise Hextordan yanayimYa en kötü NE CE LE gibi şeyleri neye dayanarak söylüyorsunuz anlamıyorum. Kötülük yaptığı işin boyutuna göre değerlendirlir
Kötüler arasındaki en kötü tanrı
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

bence Hextor 
WHERE DO YOU RUN WHEN THE EARTH BECOMES YOUR ENEMY..<br><br><br><br>http://s7.bitefight.net/c.php?uid=79556
-
Ao
- Kullanıcı

Bencede Kesinlikle Cyric Zaten Adı üzerinde Lord Of Interique ve Prince Of Lies Adamın Maşallah Arkadan Vurmadığı Kimse Yok.Gözünün Yaşına Bakmadan Öldürmeside Extrası.Kendisi FR da Ölüler Diyarını Yönettiği Zamanda Zevk Olsun Diye Ã?nünden Geçen Ruhlara Acı Ã?ektiriyordu.Sonra Delirdi Tam Oldu Hem Deli Hem Kötü. :schemes:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Ao
- Kullanıcı

Walla Sapina Kadar Haklısın Aransayes.Keşke Karşına Ã?ıkacak Kötü Tanrı Greater olupda Bane Kadar Delikanlı Olsa.Cyrir Birde Halk Dilinde Tabir Edilen Kötünün tam kahpe versiyonu :king:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

hah işte demek istediğimi iyi anlatmışsın.Ao wrote:Walla Sapina Kadar Haklısın Aransayes.Keşke Karşına Ã?ıkacak Kötü Tanrı Greater olupda Bane Kadar Delikanlı Olsa.Cyrir Birde Halk Dilinde Tabir Edilen Kötünün tam kahpe versiyonu :king:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
lightflarer
- Kullanıcı