beyler bakın ben Staj yapıyorum ama şu an çok kıvrnıyorum yani saat 7 civarı başlak oyuna şöyle 2 saat yapsak olmaz mı yada hafta sonu buluşalım ... Bu staj herşeyi bok etti.....
darkefe wrote: insallah millet geyiktir oyun sırası dışında tabi neyse gelcem bekleyin.....
inan bana dark efe çoook güleceksin geldiinde, ben gülmekten karnıma ağrı girdi, bide etraftimdakilerde devamlı tedirgin, bu eleman gülüo bi bok yapacak kesin die, mert kardeşime de burdan selamlar ayrıca, gülüorum abi napiim
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Selam sanada gençlik kimsin nerdensin kimlerdensin bi tanıt kendini bende iyicene izmir tayfasına karıştım kendimi sizden hissediyorum arkadaşlar bizim orayada beklerim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Eeee millet son oyun nasıldı? biraz cıvıttık bence bu oyunda neyse bundan sonra olmaz...bu arada Findor senide kendimizden biri gibi görüyoruz, hatta avatarının resmini boş koltuklardan birine koyuyoruz
Yaaa Mert bırak kılıç fırlatmayıda alevli iskeletle ilgilen biraz Allah Allah
Evet beyler bi dahaki buluşma ne zaman?
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
İzmir tayfası Perşembe günü Hobit dedini geldik açıkta kaldık saat 2den 5'e kadar ulti,ma oynaak zorunda aldım....... Bu hafta sonu ancak pazar günü gelebilirim...... Ama gelirsem bu sefer mutlaka buluşalımn.....