Helm wrote:
Bu arada Drizztin palalarının ismide Forgotten Realms Campaign settings de İcingdeath ve Twinkle diye geçiyor.Ama sanırım birden faz ismi var Frostbrand ve Defender diye de geçiyor.
Frostbrand ile Defender palaların türlerinin ismi.Twinkle ve Icingdeath ise isimleri.
Holy avenger ile Carsomyr gibi yani.
Hımmm anladım Taulmaril:Heart Seeker gibi onunda bir yığın cindi vardı saol bilgilendirdiğin için.
Bu arada Cattie-Brie nin silahı Khazid-Dhea -yoksa dea mıydı herneyse- sanırım o silahın resmini eğer zaman kavramı uyuyorsa tam hatırlamıyorum ama Baldurs Gate ten bulabilisiniz.Ã?ünkü orda Drizztin grubunu bulup savaşınca cesetlerinden bütün silahlar çıkıyordu Aegis-Fanginden tutun Taulmaril The Heart Seeker ' a kadar.
Caspenar the Imp ;
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
night bak biz buluşuyoruz önümüzdeki hafta sende bursadaydın sanırım bize katılmak istermisin .istersen etkinliklerimiz kısmında bursada buluşmalar diye bir başlık var gelmek istersen orayı takip edebilirsin .seni aramızda görmek isteriz
Helm?? Sende bu Entreri'nin canlı bir kopyası da var mı?
Malesef leydim..ama elime geçerse eğer kellesini uçurmadan önce emin olunki size getirip aslında o kadar hayran oluncamayacak biri hatta zavallı ve kompleksli birisi olduğunu gösteririm.
Saygılar..
Caspenar the Imp ;
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''