eh abi ne diyelim kolay gelsin valla sizin işiniz de zor...
sen de balkonda yaparsın artık abi
ama emin ol bu kez gelen fazla olacak valla hepsini lanetlerim sonra ha
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Abi bu olyı aceleye getirmeyın lütfen millet program yapsın.Ã?SS den sonra olucak zaten fınal sınavlarını da ekleyelım ona gore onumuzdekı uc hafa olamaz
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Hımmm ama bu haftasonu dedik abi... nolcak şimdi... aslına bakarsanız size katılmamak elde değil ama şunu da düşünmek lazım öss den ve finallerden önce bir moral gezisi olarak da düşünülebilir. Bunun için yapılacaksa yakında ancak bu haftasonu olabilir. Yok yapılmayacaksa bikaçhaftasonu ertelemek gerekir ki o zaman milletin tatil işi de çıkabilir hani. Millet gelsin derken hepsini de kaçırmayalım.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Vallahi adaları hep görmek istemişimdir resimlerini mutlaka koyun ama...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eylülün 29 una kadar boşum, benim için paartinin zamanı ne olursa uyarım, paso gezelim tozalım ya valla bilgisayar programlamadan da kalmışım ki onu da üstümdan atiim tamamen hehe
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
bu aralar gözleri sulanarak etrafta gezen devamlı sınav-sayı kağıt-sözcük-vs düşünen ve duygulardan tamamen arınmış haldeyim fakat herşeyin sonunda sizle mangalda iyileşirim heralde
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bende çok gelmek isterim ama 7 tanecik zayıfım var , onların bütünleme sınavlarına gircem yani büyük ihtimalle gelemem ama nato zirvesi yüzünden Ã?ırağan çevresindeki okullarda(ki benim ki orda) plan değişikliği olursa sınav ertelenirse falan gelirim.Ya anlayacağınız benim işim yaş...
Bence bu buluşmaya rekor katılım olur yeterki zamanı ve reklamını iyi yapın bu etkinliğin...
Gelirsem Tavuk kanadı yeriz haa yok ööle sırf köfte falan...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Bu işin organizatörü ben iken neden bu hafta sonu denildi anlamadım dediğim gibi vanhelsink olayına dönüşmesin lütfen...
İsatnbul güruhu ikinci bir toplantı daha yapsın ki Pizza Huttan daha büyük bir birleşme olsun....
Tarih kesinlikle Ã?SS den sonra ki hafta sonu yapılacak
Tamam diyenler bana mesaj atsınlar liste çıkarıcam
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Sanırım ben gelirim. Ama umarım o zamana kadar tatil falan olayı çıkmaz. Bu arada bu haftasonu olmayacak bu kesinleşmiştir. İkinci bir Van Helsing yaşamak istemeyiz di mi