hiç kardeşim veya aplam veyahut ne biliyim abim filan olmadı (ki olsunda istemedim hiç, halada istemem...) Böle böle yalnız büyüdüm ben ama çokta mutluyum
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Kabul ediyorum durmadan fındık tüketen yarı koala yarı insan bir kardeşim vardı. Bir gün çok kızdım dayanamayıp yedim. Peki pişman oldu mu? Hayır. Nıhahahahaha
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Sekreter orc baba ve pazarlamacı köpekbalığı annenin vampir dark elf oğlu kendi akrdeşi olan yarı-koala'yı öldürüyor... 3. sayfa haberi Hürriyet'e hemen bir yazı dizisi göndereyim...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Tamam güzeldi ama konuya dönersek Raistlin elinde yapabildiği tek şeyin büyü olduğunu kavradı. Ona sarıldı. Başkaların yapamadığı ama onun yaptığı birşey. Büyü! Sınav anında Caramonun Raistlinin elindeki tek şeyide paylaşması onu deliye çevirmiştir. Birde deli şifacı kadının raistlin üzerindeki etkileride tartışılır. Yada gerçekte o kadının kim olduğuna
Raistlinin iyilik ile kötülük arasındaki çalkantısına hayatının her anı etki etmiştir. Gerçekten ağır bir çocukluk yaşamıştır(yada çocukluk yaşayamamıştır).
Ama şöyle birşeyde varki ; Evil can't create ! Umarım anlatabilmişimdir.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Zaten dünyayı başka bir zamanda başka bir mekanda yokedip bütün canlılığı ve tanrıları dünyadan silen Raistlin'in yaratma gücü olmadığını öğrendiğindeki öfkesi çok ilgi çekicidir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power