Hırsızlık ve ırklar
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

Öyleler zaten. Tam manyaqlar. Drow olsun olmasın her türlü erkeğe eziyet çektirmek için sıra bekliyorlar. Kadınların en basit büyüleri bile seni devirebilir. (Öünkü dişli bir düşmana giderken Lloth'un onayını ve gücünü alıp gidiyorlar. Ee lloth'ta boru tanrıça diil hani
)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Bence biz hırsızlarla ilgili herşeyi tartıştık ve söylenebilecek her şeyi söyleyip her geyiği yaptık ama hala birşey üretmeye çalışıyoruz
Kahretsin ne kadar üretgeniz.
Hırsız cücelerden bahsedelim hatta daha spesifik olsun diye Shield Dwarflardan bahsedelim... (+2 CONS -2 DEX FR Alemi)
Bence en iyi hırsız bunlar...
Kahretsin ne kadar üretgeniz.
Hırsız cücelerden bahsedelim hatta daha spesifik olsun diye Shield Dwarflardan bahsedelim... (+2 CONS -2 DEX FR Alemi)
Bence en iyi hırsız bunlar...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

"FR Alemi"ne yani shield dwarflar alem yapıyolar ve içkilerini de kalkanlarından mı içiyolar?Bunu mu söylüyosunuz yani?Kadeh büyük olunca da(
)içki porsiyonu büyük oluyo(
)bunların başı çok dönüyo(
)böyle olunca de dex.den kaybediyolar,öyle mi ?
(Yukarıdaki konu değiştirme geyiğine katkısı olmamasından kendini ezik hisseden Baron'un saçmaları)
(Yukarıdaki konu değiştirme geyiğine katkısı olmamasından kendini ezik hisseden Baron'un saçmaları)
Evil rises,darkness falls...
Dex'i düşük adamdan hırsız olmaz. Bunu bilir bunu sölerim. Höeeyyyt. Çok kızdım şimdi.
(bu arada helal dostum. FR aleminide birdiğimiz cümbüş anlamına getrdin ya helal olsun sana)
Bu arada en iyi hırsız Grey Dwarf'tır...
(bu arada helal dostum. FR aleminide birdiğimiz cümbüş anlamına getrdin ya helal olsun sana)
Bu arada en iyi hırsız Grey Dwarf'tır...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...