Rol yapma oyunlarımız için GENEL yorumlar, fikirler

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

İyi de, eğer tek bi RP yapabiliyor olsaydım belki saçma sapan bir umuda kapılırdım :D

Velhasılkelam, evet, şöyle yeni oyunlar hiç fena olmaz. Canım çok fena oyun istiyor ve bu oyunlar çok yavaş.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Velhasılkelam, evet, şöyle yeni oyunlar hiç fena olmaz. Canım çok fena oyun istiyor ve bu oyunlar çok yavaş.
Yavaş derken?

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

3 günde 1 dönüyor tur genelde.

Benim RP krizim tuttu hocam. Her eve geldiğimde, uyandığımda direk açıyorum FRPWORLD'ü. Rol Yapma Alanı yazısının yanındaki kırmızı işareti görmek istiyorum her girdiğimde :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Edmond wrote:3 günde 1 dönüyor tur genelde.

Benim RP krizim tuttu hocam. Her eve geldiğimde, uyandığımda direk açıyorum FRPWORLD'ü. Rol Yapma Alanı yazısının yanındaki kırmızı işareti görmek istiyorum her girdiğimde :D
Geçicidir bu durum! Senin masaüstü oynaman lazım senin :) Ã?anakkaleye gelebilirim belki okullardan önce size damlarım direk çaylar senden güzel bir oyun oynarız inşallah :mrgreen:
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aynen öyle, masaüstü oyuna ihtiyacım var. Bilhassa her türlü oyuna ihtiyacım var.

Gelirsen çok iyi olur. Tabii sırf oyun için değil, ben parasızlıktan en uzak Lapseki'ye gidebildim (Ã?anakkale'den olmayanlar için 30 km) Dolayısıyla Bursa'ya gelemiycem. Senin sınava daha 2 senen var hem. Ben seneye sınava giricem. DOlayısıyla buraya gelmen çok hoş olur :D

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Edmond wrote:Aynen öyle, masaüstü oyuna ihtiyacım var. Bilhassa her türlü oyuna ihtiyacım var.

Gelirsen çok iyi olur. Tabii sırf oyun için değil, ben parasızlıktan en uzak Lapseki'ye gidebildim (Ã?anakkale'den olmayanlar için 30 km) Dolayısıyla Bursa'ya gelemiycem. Senin sınava daha 2 senen var hem. Ben seneye sınava giricem. DOlayısıyla buraya gelmen çok hoş olur :D
Ahh eskkiden bu kadar iyi bileydik frp yi(kendi açımdan konusayım) ne oyunlar atardık be!
Edmond için;

Code: Select all

Oglum Ilgım bile ögrenmiş frpyi zuhahaha :D
[/b]
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ã?yle deme abi :D O da insan sonuçta :D Benim isteğim zaten herkesin FRP'yi öğrenmesi bu dünyada. Ã?ünkü FRP diğer oyunlar veya diğer etkinlikler gibi ayak takımına düşmez, düşemez. İlk başlarda düşecektir ama insanlar oynadıkça gelişecek, geliştikçe kurtulacak. Bu oyun insanın kendisini geliştirmesini sağlayan bir oyun. İsterim ki herkes oynasın, herkes gelişsin.

Eh, eğer o zamanlar o oyunları atmasaydık, ya da ben o Lightning Bolt ile Illyra'yı öldürmeseydim zamanında, Fireball ile mağarayı çökertip bütün oyunu mahvetmeseydim, bir tur savaş alanındayken ertesi tur handa gidip kıza bira ısmarlamaya kalkmasaydım (evet, yaptım bunu, gerçekten yaptım, Lord Necros öldürecekti beni sinirden.) Belki onları şimdi yapmaya kalkardım. Gelişmenin ilk şartı, sürünmek :D

Bir keresinde amcam elime testere vermiş ve ağaç dalını kesmemi istemişti. Ben kesmeye çalışıyordum ama ellerim kan içinde kalmıştı. Her tarafımı kesmiştim, hâlâ yara izleri durur. Buna rağmen amcam kesmemde ısrar etti. Ve dedi ki:

"Eğer şimdi ellerini kesmezsen, ileride testere kullanmak gerektiği zaman elini kesersin. O zaman çok daha kötü olur."

Anladım ki kastettiği XP imiş :D

FRP bir oyun değildir, FRP bir yaşam şekli de değildir, FRP hayattır aslında hayatın içinde.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
:| vay bee, süper. :clap:

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Yok ben kişilerin öğrenmesine karşı değilim aramızda bununla ilgili bir konuşma geçmişti. Hatta biz bi ara senle facebook'ta duvardan duvara karakter özelliklerinden bahsetmiştik felan. İşte o zaman o hanımefendi çıkıp bana sen frp yi niye yaymaya çalışıyorsun ki. Bu öyle herkesin uğraşabileceği bi oyun değil.(Oyun mu?Frp oyun değil hobidir) Daha çok elit kesimin oynayabileceği türden bir oyundur demişti. İşte o zaman benim şalterler atmıştı. Ki o zamanlar frp yi ögretebilmek için çok çaba sarfetmiştim.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Huzurun merkezi topraklar.. Her zaman gür ve yeşil otlaklara sahip bir diyar" Bunlar yıllar önceydi. Huldor"dan önce. Kelimphis büyücüleri tarafından yetiştirilen yüce bir büyücü olma yolunda ilk adımını atan Huldor babasının intikamını almak için yemin etmiştir. Bir gün tüm Isang"e hakim olacagına yemin ederek baslamıştır eğitimine. Yıllar yılları kovalamış Huldor"un kendine ve büyüsüne olan inancı, babasının ona verdiği hırs git gide büyümüştür. Ta ki Huldor Kelimphis büyücülerinden biri olana kadar. Yıllardır Isang"in huzuru için çalışan Kelimphis büyücülerinin hepsi esrarengiz bir şekilde ölmüştür. Sadece Huldor ve Pelor kalana kadar. Pelor zorda olsa Huldor"un elinden kaçmayı başarmış, Huldor onu ne kadar arasada bulamamıştır. Ta ki bir gün Pelor"un kendisini öldürmek için sarayına gizlice girdiği zamana kadar. Az kalsın ölecek olan büyücü Huldor, baş yardımcısı Kerlin tarafından kurtarılmış ve Pelor"u oracıkta öldürmüştür. Artık önünde hiçbir engel kalmamıştır Huldor"un. Büyük zaferini şimdiden gören Huldor yıkıma başlamış, bütün Isang"e kötülük saçmaya yıllarca devam etmiştir. Birçok maceracı halkını korumak için verdikleri yemin uğrunda Huldor"u öldürmeye çalışmış ve birer birer can vermişlerdir. Geçen yıllar boyunca kimsenin kimseye güveni kalmamış, her ırk kendi arasında tutunmayı başaramamış ve dağılmıştır. Artık Isang"de bütün kentlerde her ırk"a rastlamak mümkündür. Her türlü hırsızların, suçluların, köle avcılarının gitgide arttığı bir yer olmuştur Isang artık.

PELOR BİRLİğİ: Huldor"un yıkımlarından sonra bir Kelimphis baş büyücüsü olan Pelor tarafından kurulmuştur. O zaman bir ismi olmayan bu birlik Pelor"un ölümünden sonra Pelor"un oğlunun istegi üzerine Pelor Birliği olmuştur. Yıllardır kendi yandaşlarını toplamaya çalışan bu birlik büyük bir savaş için hazırlık yapmakta, adamları sayesinde Huldor"un en ufak hareketini bile neredeyse takip edebilmektedir. Geçen birkaç ay içinde Huldor"un gücünün normal bir Kelimphis büyücüsünden bu kadar fazla olmasının nedenini "Astaeclya" diye bilinen ismini eski kötü büyücü Astaeclya"dan alan kırmızı kristallere sahip olmasına bağladılar. Efsaneye göre Astaeclya"nın bu taşlar ile geri çağırılabileceği bile söylenmektedir. Pelor"un son zamanlardaki korkusu ise Huldor"un bunu yapması veya yapabileceğinin farkına varmasıydı. Bu yüzden oluşturduğu bir grubu Astaeclya"nın mezarı olarakda bilinen Elvond tapınağına göndermeye karar verdiler.(ki bu siz oluyorsunuz)

Evet üç oyuncu arıyorum var mı Pelor uğrunda canını bile verecek üç yiğit ? :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Pelor deyince, ben de Güneş Tanrısı Pelor zannettim bir an için, "oo paladin oynarım" diye düşünmüştüm. :mrgreen: Ben oynamak isterim tabii ki.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

dwaxer wrote:.

Pelor deyince, ben de Güneş Tanrısı Pelor zannettim bir an için, "oo paladin oynarım" diye düşünmüştüm. :mrgreen: Ben oynamak isterim tabii ki.

.
İsmi ben de sonradan farkettim. ARtık kafama oturtduğum birşeyi de değiştirmek istemedim doğrusu sonra :mrgreen:
Yine ol paladin, sana olma diyen mi var :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Lawful devam.

Ben de Monk olayım.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Ol tabi !
Bu arada sistem olarak 2d6 sistemini düşünüyorum uygun mudur UYGUNDUR UYGUNDUR
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Karakterler gelirse en kısa zamanda başlayalım diyorum??
Post Reply