En Son Hangi Filmi İzlediniz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben kafayi biraz kurcalayan, cevaplari suratiniza amerikan filmleri misali vurmayan, spekulasyona acik filmleri seviyorum sanirim. Bence Fountain boyle bir filmdi. Neyin getcek neyin fantezi neyin ruya oldugunu bilmiyoruz. Filmde olanlar bir delinin kafasinda gecenler mi, olum dosegindeki birinin fantazileri mi yoksa gercekten oluyor mu bilemiyoruz. Hatta gercek hayatta oluyormus gibi gozuken olaylar bile aslinda birer hayal olabilir gibi geliyor filmi ikinci kez izleyince.

Bilemiyorum bana gore cok ilginc bir filmfi ve 3 kere izledim ama baymadi. Bu aralar izledigim The Prestge'den sonra en cok begendigim filmdi.

Bu arada The Pretige acik ara favori filmim olabilir :) (Memento ile kapisir)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Birde 1920x1200 cozunurlukte yazim hatalarini fark edebilseydim cok guzel olurdu. Moderator arkadasa biraz zahmet olacak kusura bakmasin :-P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
hellscream666
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hellscream666 »

İlla film ve oyunculuk görmek istiyorsanız K-PAX İSİMLİ FİLMİ İZLEYİN....
KEVIN SPACEY
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak...
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

hugh jackman'ın iyi filmler seçtiğini söyleyebiliriz o zaman..çünkü prestige'den önce scoop da izlemiştim onu ve yine çok güzel bir filmdi...(kara komedilerden)
en son olarak da çoook uzun zaman önce önce izlediğim bi filmi yeniden izleme şansına sahip oldum..."merdiven altındakiler"(the people under the stairs)...rahatlıkla kült filmler arasına koyabiliriz...bi 10 sene sonra tekrar izlemek isterim.. :D hala izlemeyenler varsa eğer;ne duruyorsunuz? :|
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

ghost rider ı izledim geçen gün. daha çok şey bekliyordum ama aşırı yapmacık bir film olmuş. nicolas cage iyi oyunculuğunu karizma hareketler yapıcam derken bozmuş.

ve film çok hızlı akıyor. güçlü düşmanların hepsi çok kolay ölüyor. (özellikle hava elementi olan bir yaratığı sadece zincirini havaya sallamakla öldürmesi çok basitti.)

sadece en sondaki kowboylu sahneler güzeldi. ama sinemaya gitmeye değmez...
<div>the master of past and NOW!</div>
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

en son TMNT i izledim, hatta filme girerken bize ninja turtles maskeleri verdiler huaheuha filmde cok gusel olmus ama seyi begenmedim ya April`i yegenimin izledigi bi cizgi film var prizt mi ne ordaki salak tiplere benzemis,
splinter usta, chester a benzesede bi yerde, oda karizma olmus.
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

En son Pan's Labyrinth i izledim.Yuzuklerin efendisinden beri yapılan en iyi fantastik film diye tanıtılıyor.Ama bence yuzuklerin efendisine yaklasamaz bile..Tamam bir kac etkileyici sahnesi vardı.Ama o sahnelerde kimilerine gore cok rahatsız edici olabilir.Neyse yabancı film oscar ını almısta olsa ben begenmedim.Hatta Pan isimli faundan resmen korktum.O kız(Ofelia) onunla nasıl konusuyor film boyu korkmadan anlayamadım.Neyse ya boyle işte :king:
<strong><br></strong>
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

En son izlediklerim:
“stanger then fiction”:şiddetle tavsiye ederim…en kısa zamanda izleyin,filmin kurgusuna ve will farrel’e bayıldım… :clap:
“the tiger and the snow”:roberto benigni’den hayat güzeldir tarzında bir film yine…savaşın ortasında kalmış bir aşk…çok duygusaldı... :cry:
az önce de “the hitcher” bitti.teksas katliamı tarzı filmlerden hoşlananlara..ancak o kadar da kanlı bir film değil..yine de sean bean’in(namı diğer boromir) oyunculuğu için izleyin bence… :clap:
p.s: en iyi yabancı film oscarı “Das Leben Der Anderen”(başkalarının hayatları)’nın..en kısa zamanda bu filmi de izlemeliyim .. :evillaugh:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Son izlediklerim sırasıyla

1 Dhoom:2 ( uzun zamandır beklediğim bir filmdi, filmin şarkılarını ezberlemeye çalışıyorum, hint filmi olduğunu söylemeliyim :D

2 Altın Ã?iceğin laneti ( Uzak doğu yapımı halan sinemalarda oynuyordur çok beklediğim gibi değildi ama sonuçta arşive ekledim)

3 Son İskoçyalı 5 ( vasatın altında bir film bu kadar iğrenç bir iskoçyalı filmi izlememiştim daha önce ilk 4 güzeldi çünkü)

4 Takip ettim anime serisi bleach 121 :D (Kurasaki İchigo)

ve son olarak sinemada hafta sonu Romantik komedi Ben sana demiştimi izledim.

aslında bir film daha izledim ama adını unuttuğum için yazmıyorum
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Do the Right Thing::İzlerken ''Arkadaş Spike Lee işini biliyor'' naraları attığım film :) Akademi umarım ileride bir oscar verir bu adama en azından ömür boyu başarı ödülünü hakediyor.Filmde başta ne kendini nede Samuel L Jackson ı tanıyabildim amma tıfıllarmış.Çok fazla motif ve gönderme var dikkatle izleyince insanın baya hoşuna gidiyor.Arka fonda çalan müzikler ve kostümlerde bile bir gönderme var.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

en son Edie murphy nin NORBiT fılmını ızledım super,aşırı komik bi film deil ama eğlenceli sahneleri cok iyiydi.. cidden :)
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

p.s: en iyi yabancı film oscarı “Das Leben Der Anderen”(başkalarının hayatları)’nın..en kısa zamanda bu filmi de izlemeliyim ..

Arres e cok tesekkur ederim.Hatamı düzeltmiş.Aslında adaylıgını aldıgını söyleyecektim ama sanırım o an beynim sulanmıs ve kelimeyi yazmayı unutmusum.Olur boyle aksaklıklar :) Neyse tekrar tesekkur ederim Arres :)
<strong><br></strong>
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Spiderman 3. o kadar sıkıldım ki artık kum adamın gidip gelmesine, filmin uzamasına, resmen uzandım sinemada (yanımda 2 arkadaşım vardı, uzattım bacaklarımı falan) vurdum kaffayı uyudum. Evet yaptım bunu. :evillaugh:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

En iyisini yapmışsın. REzil etmişler güzelim filmi. Hayalkırılığı içinde çıktım sinemadan.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
dungeonmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dungeonmaster »

tabiki spiderman 3 ü izledim,serinin en güzel filmi olmuş harbiden :D
Est Solarous oth Mithas!
Post Reply