ZAMANIN KARARGAHI
"Senden öğrenmem gereken bir şey var Unholy!" dedi Gorath gözlerini Unholy'nin üzerinden ayırmadan. Bir an için göğsündeki gümüş maske ve gözyaşında bir parlama oldu. "Bana bu bilgiyi ver ki daha fazla insan ölmesin." Gözlerini ayırmadan Unholy'e baktı. "Bana bu bilgiyi vermemen bir çok masum insanın canına mâl olabilir." Artık gayet ciddi bir ruh halindeydi. "Ayrıca artık o eski Gorath değilim. Ben artık bağlılığını ruhunda taşımayan Gorath değilim. Ben artık kendini bir amaca adamış Gorath'ım."
Tapınak şövalyesinin sözlerini duymak için sessizce bekledi. Artık içinde barındırdığı yeni inanç ona güç veriyordu ve içinde bir nebze dahi korku yoktu. Burada ölecekse ölecekti ama o cevabı almadan asla bir yere gitmeyecekti. O cevap gerekliydi. Başka masumlarında ölmemesi için kendisine gerekliydi ve tüm bu konuşmanın Rahip Ares tarafından kendi gözlerinden izlenmekte olduğunu biliyordu. İçinden tanrısına bir dua mırıldandı ve zihninde aynı anlayışı hissetti. O artık değişmişti.
Tapınak şövalyesinin sözlerini duymak için sessizce bekledi. Artık içinde barındırdığı yeni inanç ona güç veriyordu ve içinde bir nebze dahi korku yoktu. Burada ölecekse ölecekti ama o cevabı almadan asla bir yere gitmeyecekti. O cevap gerekliydi. Başka masumlarında ölmemesi için kendisine gerekliydi ve tüm bu konuşmanın Rahip Ares tarafından kendi gözlerinden izlenmekte olduğunu biliyordu. İçinden tanrısına bir dua mırıldandı ve zihninde aynı anlayışı hissetti. O artık değişmişti.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Rp Dışı : Ben ne yapacağımı şaşırdım Gorath karakterin çok cesur olabilir. Ama göz göre göre ölüme gitmek buna denir sanırım. Tapınağın Koruyucusu sıfatını almış Tanrısının seçilmiş Savaşçısı olmuş birinin karşısına dikilip 'Masumlar ölecek söylemezsen' diye tehdit edersen, sonuç kaçınılmazdır. Ama olaylar benim insiyatifimde değil...
Tapınağın Koruyucu Cücenin boş tehditlerine aldırmadan ardını dönüp ilerlmeye başladı. Anlık bir bakışla Drow kadına baktı. Gözlerinde üzüntü ve sertlik hakimdi.
Tapınağın Koruyucu Cücenin boş tehditlerine aldırmadan ardını dönüp ilerlmeye başladı. Anlık bir bakışla Drow kadına baktı. Gözlerinde üzüntü ve sertlik hakimdi.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
rp dışı:burada bir yanlış anlaşılma söz konusu oldu .bu yüzden eğer karagahdan ben ayrılırsam çok büyük haksızlık olacak.gorath başka yerde olsa sana yardım ederdim,ama şimdi değil açıkçası masumlarda beni pek ilgilendirmiyor bu yüzden rp mi bir özürle yapıyorum karargahdaki sözlerim hiçbirzaman emir elbette değildir..
"saygıdeğer şövalye!"dedi sesinde şaşkınlık hakimdi.."elbetteki size karşı saygısızlık etmek istememiştim..gorath ..bu senin iraden..burada yapacaklarından ve yaptıklarından sorumlu değilim,görüyorsun ki;burada kimsenin komutanı değilim..ayrıca Saygıdeğer şövalye,"başını yavaşça eğdi"müridler bile bana düşmanken,beni affetmenizi ve dostluğumu kabul etmenizi istiyorum.."
"saygıdeğer şövalye!"dedi sesinde şaşkınlık hakimdi.."elbetteki size karşı saygısızlık etmek istememiştim..gorath ..bu senin iraden..burada yapacaklarından ve yaptıklarından sorumlu değilim,görüyorsun ki;burada kimsenin komutanı değilim..ayrıca Saygıdeğer şövalye,"başını yavaşça eğdi"müridler bile bana düşmanken,beni affetmenizi ve dostluğumu kabul etmenizi istiyorum.."
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Rp dışı: Of bu nebiçim yanlış anlamadır böyle? Ya orada bir tehdit söz konusu değil. Sadece masumların Sensei tarafından öldürülmeye devam ediceğini belirtmeye çalıştım ve yeniden karargaha ikinizin yanında olmak için gimrye çabaladım
Ama büyük bir yanlış anlaşılma söz konusu. Neyse Unholy Sensei öldüğüne göre gerek kalmadı bana söylemene
Ya harbiden yanlış anlamışsın.
Gorath arkasını dönüp uzaklaşmaya başlayan Unholy'e baktı ve bakışları yeniden komutanına döndü. Arkasını yavaşça döndü ve kapıya doğru ilerlemeye başladı.
Gorath arkasını dönüp uzaklaşmaya başlayan Unholy'e baktı ve bakışları yeniden komutanına döndü. Arkasını yavaşça döndü ve kapıya doğru ilerlemeye başladı.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Tapınağın Koruyucu yavaşça geriye döndü ve Drow savaşçıya doğru ilerledi. Kadın arkasını dönmüş belkide gitmeye hazırlanıyordu. Komutan elini uzattı ve kadının elini yakaladı. Drow kadını buna çok şaşıracaktı ama komutan onu kendisine çevirdi. Donuk yüzünde hiç bir değişiklik olmamıştı.
Donuk sesı yayıldı bır buz calkantısı gıbı...
- Burada kal...
Kadının elini bıraktı. Yüzünde hiç bir değişiklik olmamasına ramen gözlerindeki bakış değişmişti.
Donuk sesı yayıldı bır buz calkantısı gıbı...
- Burada kal...
Kadının elini bıraktı. Yüzünde hiç bir değişiklik olmamasına ramen gözlerindeki bakış değişmişti.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
- ZorinFerador
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
rp dışı:Unholy Azalin tarafından öldürüldü buradaki rpye ne olucak bilemem ama öğrencilere bunu açıklayayım dedim.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

squan karargahın önünde durdu. İçeri girince artık herşey değişecekti. Acaba bu sorumluluğu başarıyla taşıyabilecekmiydi.Bir anda ne yaptığının farkına vardı.şu an komutanı onu görseydi küçümseme ile bakardı.ona acırdı."şu haline,kendi haline bak.Sözde savaşçı olacaksın.Savaş sırasında böyle bir hatanın sonucunda ölebilme durumum var.Ne yapıyorum ben...".Kendi kendine konuşuyordu.Evet duygularını dizginlemeyi öğrenmeliydi.Bunun 3 sebebi vardı.1.si savaş sırasında duygusallığa yer yoktu.Sonucu ölüm olabilme ihtimali yüksekti.2.si kendisi şimdi komutan olacaktı.Bir komutanın böyle şeylere lüksü yoktu.En azından öyle olmalı diye düşündü.3.sü ise komutanının yüzünü boşa çıkarmamaktı.Kabul ediyordu.Komutanının suratında duygudan iz yoktu.onu beğenip beğenmediğini bile tam olarak bilmiyordu.
Kafasını boşalttı.Hiçbir şey düşünmeyecekti.Sadece ne yapabileceğiyle ilgili düşünceleri vardı.Derin bir nefes aldı.Ardından karargahın kapılarına doğru yönlendi...
Kafasını boşalttı.Hiçbir şey düşünmeyecekti.Sadece ne yapabileceğiyle ilgili düşünceleri vardı.Derin bir nefes aldı.Ardından karargahın kapılarına doğru yönlendi...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
twi sonunda Karargaha ulaşmıştı. Ama geç kalmıştı çok geç kalmıştı. Eğitim başlamıştı çoktan. Ama Bu kadar yol almıştı bu eğitimi almak için .
Nice tehlikelere gögüs germiş , kendine göre çok güçlü düşmanlarla savaşmıştı. Ve onu hayatta tutan amaç bu eğitimdi. Bunun içindi herşey. kendi barbar kabilesine gore yakışıklı olan yüzünün sağı bir ogre baltası yuzunden parçalanmıştı.
Ve işte Karargaha gelmişti." Sadece içeri gir" diyordu kendisine, "Eğer ölmem gerekiyorsa bu karargahta olacak"
Karargaha girdi ve şöyle bir baktı çevreye. Daha çok gençti .çok ham bir vucudu vardı. Bir ustanın elinde şekillendirilmeye muhtaçtı. Buraya sanat öğrenmeye gelmişti. Yeminliydi en iyisi olacaktı, en güçlü olacaktı.
Ve çevreye bakındı. Bir usta aradı kendisine...
Daha doğrusu o biliyordu USTA onu bulacaktı....
Nice tehlikelere gögüs germiş , kendine göre çok güçlü düşmanlarla savaşmıştı. Ve onu hayatta tutan amaç bu eğitimdi. Bunun içindi herşey. kendi barbar kabilesine gore yakışıklı olan yüzünün sağı bir ogre baltası yuzunden parçalanmıştı.
Ve işte Karargaha gelmişti." Sadece içeri gir" diyordu kendisine, "Eğer ölmem gerekiyorsa bu karargahta olacak"
Karargaha girdi ve şöyle bir baktı çevreye. Daha çok gençti .çok ham bir vucudu vardı. Bir ustanın elinde şekillendirilmeye muhtaçtı. Buraya sanat öğrenmeye gelmişti. Yeminliydi en iyisi olacaktı, en güçlü olacaktı.
Ve çevreye bakındı. Bir usta aradı kendisine...
Daha doğrusu o biliyordu USTA onu bulacaktı....
squan tam kapıdan geçmek üzereydiki arkasından ona seslenmekte olan birini gördü.Kafası dağınıktı şu an acaba ne istiyor diye düşündü.Adama doğru baktı.Elinden geldiğince rahat ve sorun yokmuş gibi görünmeye çalışıyordu.Adam yaklaştığı zaman onun tapınakta lysana ile konuşan adam olduğunu fark etti.İşte o zaman ne olduğunu anladı.Ya lysana onu bana birşey yapmam için göndermişti-ki bu düşük bir ihtimal- yada karargaha eğitim almaya.Suratı bir an çöktü ama çabucak toparladı kendini.Adam anladığı kadarıyla squan ın durumunu fark etmemişti.İyi bir durum bu dedi kendi içinden.
-Evet ben squan doğru tahmin.Evet ne istiyordunuz??sizi tapınaktan lysana gönderdi dimi orada görmüştüm sizi.Adınız neydi sizin???
Squan gerçekten hatırlamaya çalışıyordu.Adını biliyordu adamın.Tam adamın cevap vereceği sıra aklına geldi ve söyledi;
-Andero!!! Değilmi??
Adama doğru bir gülüş attı.Adam kendisini doğrulamıştı...
-Evet ben squan doğru tahmin.Evet ne istiyordunuz??sizi tapınaktan lysana gönderdi dimi orada görmüştüm sizi.Adınız neydi sizin???
Squan gerçekten hatırlamaya çalışıyordu.Adını biliyordu adamın.Tam adamın cevap vereceği sıra aklına geldi ve söyledi;
-Andero!!! Değilmi??
Adama doğru bir gülüş attı.Adam kendisini doğrulamıştı...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Andero doğru kişiyi bulmanın rahatlığıyla derin bir nefes aldı. Squana doğru baktı.
-Evet, haklısınız. Beni lysana gönderdi. Tapınağa paladinliğimin kabulu için baş vurdum. Ã?nce bir eğitimden geçmem gerektiği söylendi. Lysana bana unholy'nin yardımcı olabileceğini ama onu bir süredir göremediğini söyledi. Bu sebeple beni size yolladı. Emirlerinizi bekliyorum.
-Evet, haklısınız. Beni lysana gönderdi. Tapınağa paladinliğimin kabulu için baş vurdum. Ã?nce bir eğitimden geçmem gerektiği söylendi. Lysana bana unholy'nin yardımcı olabileceğini ama onu bir süredir göremediğini söyledi. Bu sebeple beni size yolladı. Emirlerinizi bekliyorum.