2d6 Basit Oyun Sistemi (Deneme Ölü Klübü YORUM)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Pathfinder Pathfinder PAthfinder :mrgreen:
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:"Ağaçlara tırmanalım. Bizi bulamazlar. Mezarlığa girdikleri zaman biz de arkalarından gireriz." En yakın ağaca tırmandı.
Vampir dostu zaten yarasaydı.

:D demek vampir dostun zaten yarasaydı? Aşağıdaki espriyi de yarasa halindeyken mi yaptı? :-P
Aegron Linwelin wrote:"Hay allahım ne tırsak herif ya gitmiş çarşıyı toplamış gelmiş. O soldakinin elindeki döner bıçağı felan değil demi? Yok canım yok bana öyle geliyor."

Yalnız ilk defa +3 EB kazandın herhalde Aegron teprik ederim :mrgreen: ilerleme var.

Yarasaya dönüşmek için, son dönüşümden bu yana 4 saat geçmesi lazım. Ancak yarasa halinde kalmanın bir zaman kısıtlaması yok; örneğin 6 saat yarasa halinde kalabilirsin ama insana (pardon vampir insan) dönüştüğün zaman 4 saat boyunca dönüşemezsin. Yarasa olup Kasabayı hızla keşfettin ve mezarlıkta muhabbete katıldığına göre tekrar insanımsı haline geri döndüğünü varsayıyorum (çünkü yarasa halindeyken konuşamazsın) Son sdönüşümden bu yana henüz aradan 4 saat geçmedi, 2,5 saat oldu :-P o yüzden Edmond arkadaşımızın yanıldığını düşünüyorum.
Not: Ancak düşünürse Aegron"un saklanmak konusunda hiç zorluk çekeceğini sanmıyorum. Zaten vampirlerin hemen her özelliği maksimum.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben yarasa olabileceğini kastetmiştim.

Ama 4 saat geçmesi gerektiğini bilmiyordum.

Kaldı ki dediğin gibi benden kolay tırmanır zaten.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Ben yarasa olabileceğini kastetmiştim.
Ayrıca onun karanlık pelerini var. 8)

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

dwaxer wrote:
Edmond wrote:Ben yarasa olabileceğini kastetmiştim.
Ayrıca onun karanlık pelerini var. 8)

.
Yeah.. O benim bebek 8)
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

o arena adasıydı dm buraya yazmışsın burdan cevap atıyım. yaw bu kadar acımasız olma bizimki gelmiş önümde durmuş cadıyı göremiyorum. bir adım atıp okları yollasam ne olur ki :D bi tıkı sınraki turdan yerdik :D
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Namevt arkadaşlar
İp uçlarını son birkaç mesajımda açık ve net bir şekilde yazdım; iyi okuduğunuzda olayı çözeceğinize eminim. :mrgreen: (çözülcek bir şey bile yok aslında :roll: siz ki kadim kapıların vs bilmecelerini çözmüş bir grup?.. :-P)

Ayrıca türbenin kapısını zorlamaya çalışmamanızı takdir ettim; gittikçe akıllanıyoruz mu ne? :-P

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya ben tapınağa gidip alacağımızı hiç düşünmemiştim. Kapıya TILSIMI (en başta bize verdiğin, negatif patlama yapan tılsımı) atmayı düşündüm. Patlar falan karanlık tarafla aydınlık taraf çarpışınca, kapı yıkılır falan. Dedim ki, neyse haritada kocaman Pelor tapınağı yazıyor. Gİdip alalım bari. Sonra tılsım da kaybolur falan.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Ya ben tapınağa gidip alacağımızı hiç düşünmemiştim. Kapıya TILSIMI (en başta bize verdiğin, negatif patlama yapan tılsımı) atmayı düşündüm. Patlar falan karanlık tarafla aydınlık taraf çarpışınca, kapı yıkılır falan. Dedim ki, neyse haritada kocaman Pelor tapınağı yazıyor. Gİdip alalım bari. Sonra tılsım da kaybolur falan.
Güzel düşünmüşsün Edmond ama hayır, yani ben öyle dizayn etmedim olayı; aslına bakarsan itiraf edeyim o necromantik küreyi ben unutmuştum bile :mrgreen: (sen hatırladığın için ekstra xp hakediyorsun bence) verdiğim eşyaları kullanmadığınız zaman ben bile unutuyorum artık hesap et. Eminim küreyi üzerinde taşıyan bile habersizdir.
Yine de böyle güzel düşünülmüş aksiyonların hatrına senaryoda spontane değişiklikler de yapmaktan çekinmem.

Bu tip olaylar bana şu fikri veriyor: Masa başında oynarken DM magic itemlerin resmini bir iskambil kartı kadar karta basacak, yapıştıracak vs ayrıca resimde itemin özellikleri filan da yazacak. Neyse oyuncunun önünde bu kartlar durursa hiç olmazsa üstünde taşıdıklarını daha kolay hatırlarlar Bu uygulama zaten pro oyunlarda var. Mesela Aegron'un bana gönderdiği Pathfinder maceralarında bir kitap sırf magic itemlerin resimlerini barındırıyor, temiz bir şekilde print edilecek şekilde formatlı.

Ã?ykümüze dönersek size 100'er tecrübe daha yazıyorum Pelor Tapınağına gitmekle doğru yolu bulduğunuz için ama bu puan çok daha fazla olabilirdi bütün kasabayı ayaklandırmasaydınız.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

dwaxer wrote: Mesela Aegron'un bana gönderdiği Pathfinder maceralarında bir kitap sırf magic itemlerin resimlerini barındırıyor, temiz bir şekilde print edilecek şekilde formatlı.
Aaa evet onlar çok hoş. 4th hazır senaryolarında da var onlar. Çok hoş düşünülmüş. Küre bende miydi? Ne işe yarıyordu? Valla hiç hatırlayamadım :mrgreen:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Negatif Enerji Patlaması yapıyordu küre. Kapıya atmayı cidden uzun süre düşündüm de. Koskoca kapının patlaması küreninkini yenerse elimizdekinden oluruz diye tırstım. Hem patlama olmasa bile kapının yanına düşerse şimdi alana kadar canımız acır falan. Gidip biraz insan eti yiyip gelmek daha kârlı geldi.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Negatif Enerji Patlaması yapıyordu küre. Kapıya atmayı cidden uzun süre düşündüm de. Koskoca kapının patlaması küreninkini yenerse elimizdekinden oluruz diye tırstım. Hem patlama olmasa bile kapının yanına düşerse şimdi alana kadar canımız acır falan. Gidip biraz insan eti yiyip gelmek daha kârlı geldi.
Herhalde ki küre de imha olurdu dediğin şekilde. El bombası gibi kullanıyorsun neticede. :mrgreen:
Yalnız bir yanlış anlama olmasın: Tamam türbenin kapısında kutsal enerji patlaması yapabilecek bir tılsım olduğundan şüphelendiniz. Böyle bir tuzak Pelor tapınağının konseptine de yakışıyor (Pelor is the god of the Sun, Light, Strength, and Healing; Bknz google) ancak bu ışık tabii ki hırsızlar için yapılmış olabilir, yoksa undeadler gelir filan kutsal ışık olsun diye değil. Ama neticede cleric dediğimiz rahipler yaptığı için büyüyü kutsallık da var işin içinde. (Arthur da paladindir bu arada; Pelor paladini)

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Arthas da paladindi Dwaxer! Paladin olmakla bitmiyor bu işler. İçinde vardır illa şerefsizlik :D

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Çok kolay bir görevi ne hale getirdiniz yahu; sıkıldınız herhalde oyundan. :roll:

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

dwaxer wrote:.
Çok kolay bir görevi ne hale getirdiniz yahu; sıkıldınız herhalde oyundan. :roll:

.
Oyun gayet iyi ya :)
Post Reply