Fiery Discorporation :schemes: Bu da beni şeytani melek yapmaz mı - smiley deki gibi
PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar
Baygınken değil de (dazed, confused, nauseated, or stunned) durumlarında geçerli.Mark wrote:Acayip oyun oynamaya hazırım.
şimdi beni, Alien and Predator filmindeki, ana kraliçeye yaptıkları gibi, kutup da denizin altına atsalar bile, yaşarım. eheheh
Ã?ünkü, adapt body powerım var.
Sustenance'yi de sildim. Denizin altında ya da başka yerde, control body powerım ile ulaşamasam da yanıma çekebilirim, yemeği puahah![]()
Ayrıca, bir hapishanede olsam bile, baygın iken, unconditional metapower ile power kullanabilirim whoahhhhhhhhh
Fışkırıyor, başlayalımHevesliyim.
Bir de senin hangi metamagic gücüne Psionic focuslu olduğunu belirtmen lazım.
Hee, aklım 4.E.ye gitti herhalde; 2 misli hasar alması gerekir değil mi? Daha doğrusu çifte hasar zarı atılması lazım. Edmond sen öldündevrimk wrote:Edmond sanki kritik hasar almamış gibi.dwaxer wrote:
Ağaç Yaratık2: (aşağıdaki)
Ã?nündeki Nazarullah’a saydırır.
Full Attack!
1.Slam attack(18 )+12=30 başarılı; Dmg:2d6+9=13
2.Slam attack(20)= Kritik! başarılı; Dmg:2d6+9=21
Ağaç yaratık sağlı sollu geçirmektedir monka!
Naome seni iyileştirmeye çalışacak ama bakalım ne kadar...
Arkadaşlar ağacın hangi tür darbelerden etkilendiğini bilemezsiniz ama tahmin de mi edemezsiniz
.
Evet, daha gerçekçi dimidwaxer wrote:.
Nasıl yokolabileceğini de anlat; boşuna aramayayım. :schemes: psionic terimlerden illahlah ettim; çok gıcık yaa; bir daha mı psionic aman aman. Kemiklerinize tuz ve benzin döküp yakacağım; "Supernatural" filminde öyle yapıyorlar.![]()
.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
?!?!?!?!?!?!?!!??!!?!?!?!?!
Mesajları yukarıdan aşağı doğru okurken önce öldüğümü gördüm.
Sonra başka bir şey?
N'oldu şimdi?
Mesajları yukarıdan aşağı doğru okurken önce öldüğümü gördüm.
Sonra başka bir şey?
N'oldu şimdi?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Hmm, peki o zar neye göre belirleniyor? Ve o +12 ne? Ayrıca ben mi attım o mu?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
O zar saldırı zarı; (+12 ağacın saldırısı; dikkat edersen hep +12 ile saldırıyor) eğer saldırı başarılı olursa kritik konfirme olmuş sayılıyor.Edmond wrote:Hmm, peki o zar neye göre belirleniyor? Ve o +12 ne? Ayrıca ben mi attım o mu?
Oyuncu arkadaşlar; eğer hepiniz de confirme filan olmasın 20 gelince hasar direk 2 ile çarpılsın derseniz; bundan sonra öyle de uygulayabilirim? Benim için farketmez aslında. (ama hepinizin oy birliğiyle istemesi lazım bunu)
.
Yok yok, bence olmasın. Hayır şimdi yediğim için dediğimi düşünmeyin! Nasıl olsa bu hesap bitti sayılır.Ama eğer öyle olursa en şanslı (!) frp'ci ben oynayamam
şaka şaka, siz oynayamazsınız, önüme geleni öldürürsem ne tadı çıkar oyunun.

-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Confirm zarı olsun bence. Değişik güzel bir zar o da. Ayrıca her 20 saldırıdan birinde kesin 2 kat hasar almak istemiyorum. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Teorik olarak her 20'dan 1'inde 20 gelse de pratikte gelmeme şansı her zaman var
Eğer oynayan bensem, ve karşımdakine 20 zar atsam, 20'se de 1 gelebilir mesela
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Kritik konfirme olması aslında oyuncuların yararına olur sanırım; çünkü genelde karşılaştığınız monsterlerin sizden fazla atağı ve dmg'ı oluyor.
Ã?te yandan bazı fighter'lar var, konseptlerini sırf bu kritik üzerine kuruyorlar, çeşitli featlerle her vurduğu 4-5 darbenin biri kritik oluyor; rapier filan...
Neyse confirmasyona devam o zaman.
.
Kritik konfirme olması aslında oyuncuların yararına olur sanırım; çünkü genelde karşılaştığınız monsterlerin sizden fazla atağı ve dmg'ı oluyor.
Ã?te yandan bazı fighter'lar var, konseptlerini sırf bu kritik üzerine kuruyorlar, çeşitli featlerle her vurduğu 4-5 darbenin biri kritik oluyor; rapier filan...
Neyse confirmasyona devam o zaman.
.