İZMİR TAYFASI
1 saat buluşmuyoruz. o saatler arasında toplanıp akşama kadar kalıyoruz. dıgılda buluşuyoruz. ayrıca hoşgeldin sende aramıza.
beyler madem siz varsınız bu büro işine ben de varım ama mert'e çıkabilecek bazı sorunları anlattım. neyse c.tesi konuşuruz daha detaylı...
beyler madem siz varsınız bu büro işine ben de varım ama mert'e çıkabilecek bazı sorunları anlattım. neyse c.tesi konuşuruz daha detaylı...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Cumartesi günü oyun oynayan benim grubum ve maalesef yeni oyuncu alamam, zaten bizim oynadığımız D&D değil, Vampire the Masquerade, ama tanışmak için gelirim diyorsanız, buyrun gelin.. Bunun yanında pazar günü Turlkleader'ın oynattığı bir oyun var ama sanırım onunda oyunu ağzına kadar dolu... tekrar ediyorum, tanışmak için gelmek isterseniz Cumartesi 13:00'da biz Pazar 13:00'de Turkleader'ın grubu orda olur sanırım...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
evet c.tesi gününkü oyunun dm liğini erdinç arkadaşımız yapıyor. Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Erdinçle benim grup taki kasıt ikimizin de aynı grupta olduğuydu. Ama sanırım yanlış bir cümle kurmuşum...Neyse c.tesi görüşürüz bir aksilik çıkmazsa...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Türk şu an DM liği bırakıp bir arkadaşının oyununa geçti. Kendisi player yani. Çok kişi olduğumuz için yeni bi masa daha açtık onada ben dm lik yapıyorum. Oyun görmek tanışmak isterseniz. cumartesi dıgıl a gelebilirsiniz. Sanırım 1 kişi daha alabilirim. Ama kesinlikle her cumartesi gelmesi gerekiyor daha sonra. Onun dışında izlemek için istediğiniz zaman gelebilirsiniz. bu hafta 12 de dıgılda toplanıcaz.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
- mightywolf
- Kullanıcı

C.tesi bulustuk vede guzel bir oyuna basladık, bundan sonra aramıza katılım olmayacaktır. Izlemek isteyen herkez gelebilir (bisiler ısmarlamak sartıyla
Oyun hakkında yorum yapıyım aynı zamanda,
Biriki sorun yasanmasına ragmen, DM'in basarılı birsekilde isin icinden cıkması guzel di, Karakterler bence oyunda birbirlerini tamamlıyorlar, ayrıca yapılan RP'den de memnunum, Hersey guzel gidiyor, umarım devam ettirebiliriz...
Benim RP ve rolumden kaynaklanan sorunlar oldu, bunun icin Anodhen den ozr dilerim
Bunların dısında DM arkadasımıza ufak bir tavsiye, herkezi oyuna dahil etmeyi ihmal etme.. Oyun dısı kalanlar sıkılır...
Saygılar Sevgiler ......
merhabalar dostlar,
Bu hafta oyun varsa eski bir dost izlemeye gelcek sizi, erdinç ve gencay gelin ha, orda paylaşşaz kozlarımızı, pala möbbetini yani
cidden bi aksilik olmazsa izlemeye gelcem sizi bu hafta, takılırız beraber biraz, hem biraz ısınırım oralarda....
özlem ve saygılarımla...
Bu hafta oyun varsa eski bir dost izlemeye gelcek sizi, erdinç ve gencay gelin ha, orda paylaşşaz kozlarımızı, pala möbbetini yani
cidden bi aksilik olmazsa izlemeye gelcem sizi bu hafta, takılırız beraber biraz, hem biraz ısınırım oralarda....
özlem ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Eğer oyun oynamk istesen gel ama oyun oyun oynama ihtimalin İ<mir tayfasında zor çükü gruplar doldu
helirsin ançak sadece izleme yapabilirsin ileri zamanlarda ne olur bileme belki 4. grup kurarsalar girebilirsin hiç birşey için kesin konuşmayayım gelmek istersen MSG konuşuruz.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
- XenderCagE
- Kullanıcı

Selam millet... Yeni kayıtlardan biriyim ve oyun hakkındaki bilgim sadece buradan iki gündür öğrendiklerimden ibaret... Nasıl oynandığını öğrenmek istiyorum... Bu arada bir epik fantazi yazma uğraşındayım ve frp'nin katkısının büyük olacağı inancındayım... Müsait olduğum bir hafta sonu sizi izlemek isterim.... Bilginize...
Not: Takıldığınız kafe hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim... Bulmak biraz zaman alacak....
Not: Takıldığınız kafe hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim... Bulmak biraz zaman alacak....
Kehanetler ancak gerçekleştiklerinde ıspat ederler kendilerini...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

arkadaslar 2 kişilik yer warsa lutfen benle irtibata gecin nereye olursa geliriz allah kimseyi rp sizlikle terbiye etmesin
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...