İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

1 saat buluşmuyoruz. o saatler arasında toplanıp akşama kadar kalıyoruz. dıgılda buluşuyoruz. ayrıca hoşgeldin sende aramıza.

beyler madem siz varsınız bu büro işine ben de varım ama mert'e çıkabilecek bazı sorunları anlattım. neyse c.tesi konuşuruz daha detaylı...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Arkadaşlar bu cumartesi tekrar buluşuomusunuz ???
No one hears him cry so he turns to evil...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

çalış c.tesi günü erdinçle benim oyunum var ibonun oyunu pazar günü ama gelirlermi c.tesi bilmiyorum
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Cumartesi günü oyun oynayan benim grubum ve maalesef yeni oyuncu alamam, zaten bizim oynadığımız D&D değil, Vampire the Masquerade, ama tanışmak için gelirim diyorsanız, buyrun gelin.. Bunun yanında pazar günü Turlkleader'ın oynattığı bir oyun var ama sanırım onunda oyunu ağzına kadar dolu... tekrar ediyorum, tanışmak için gelmek isterseniz Cumartesi 13:00'da biz Pazar 13:00'de Turkleader'ın grubu orda olur sanırım...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

evet c.tesi gününkü oyunun dm liğini erdinç arkadaşımız yapıyor. Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Erdinçle benim grup taki kasıt ikimizin de aynı grupta olduğuydu. Ama sanırım yanlış bir cümle kurmuşum...Neyse c.tesi görüşürüz bir aksilik çıkmazsa...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Türk şu an DM liği bırakıp bir arkadaşının oyununa geçti. Kendisi player yani. Çok kişi olduğumuz için yeni bi masa daha açtık onada ben dm lik yapıyorum. Oyun görmek tanışmak isterseniz. cumartesi dıgıl a gelebilirsiniz. Sanırım 1 kişi daha alabilirim. Ama kesinlikle her cumartesi gelmesi gerekiyor daha sonra. Onun dışında izlemek için istediğiniz zaman gelebilirsiniz. bu hafta 12 de dıgılda toplanıcaz.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
mightywolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mightywolf »

:) bir kisilik yer demis arkadas, kusura bakmasın lar, yerimiz dolmustur. :)

C.tesi bulustuk vede guzel bir oyuna basladık, bundan sonra aramıza katılım olmayacaktır. Izlemek isteyen herkez gelebilir (bisiler ısmarlamak sartıyla :P hehehe) .....

Oyun hakkında yorum yapıyım aynı zamanda,

Biriki sorun yasanmasına ragmen, DM'in basarılı birsekilde isin icinden cıkması guzel di, Karakterler bence oyunda birbirlerini tamamlıyorlar, ayrıca yapılan RP'den de memnunum, Hersey guzel gidiyor, umarım devam ettirebiliriz...

Benim RP ve rolumden kaynaklanan sorunlar oldu, bunun icin Anodhen den ozr dilerim :) Yapacagım birsey yoktu, bundan sonra huylarım degisir :P merak etme...

Bunların dısında DM arkadasımıza ufak bir tavsiye, herkezi oyuna dahil etmeyi ihmal etme.. Oyun dısı kalanlar sıkılır... ;)

Saygılar Sevgiler ......
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

İsteyen olursa adam bulunur... Bizim okula gittim millet aç valla... FEREPE OLSA DA OYNASAK diyolar... Okulda oynamak da mümkün olmadığından adamlar biliyor, oynayamıyor... Ulaşamıyorlar da tabi böyle sitelere...

Grup kurup oynamak isteyene DM, oyuncu filan buluruz...

Saygılarımla...
Türklider...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

merhabalar dostlar,
Bu hafta oyun varsa eski bir dost izlemeye gelcek sizi, erdinç ve gencay gelin ha, orda paylaşşaz kozlarımızı, pala möbbetini yani :twisted:
cidden bi aksilik olmazsa izlemeye gelcem sizi bu hafta, takılırız beraber biraz, hem biraz ısınırım oralarda....

özlem ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

tabii kardeş sen gel yeterki oyun olmasa bile biz senin için orada oluruz biz erdinçle sen yeterki gel
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
ganghar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ganghar »

arkadaşlar oyun oynamak istiyorum fakat ne yap malıyım biri bana yardım ederse çok sevinirim...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Eğer oyun oynamk istesen gel ama oyun oyun oynama ihtimalin İ<mir tayfasında zor çükü gruplar doldu :D helirsin ançak sadece izleme yapabilirsin ileri zamanlarda ne olur bileme belki 4. grup kurarsalar girebilirsin hiç birşey için kesin konuşmayayım gelmek istersen MSG konuşuruz.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

ganghar biraz sabırla bekle(benim gibi :P ) bi iki kişi daha geldimi 4. grup açılcak... *;-)*
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
XenderCagE
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by XenderCagE »

Selam millet... Yeni kayıtlardan biriyim ve oyun hakkındaki bilgim sadece buradan iki gündür öğrendiklerimden ibaret... Nasıl oynandığını öğrenmek istiyorum... Bu arada bir epik fantazi yazma uğraşındayım ve frp'nin katkısının büyük olacağı inancındayım... Müsait olduğum bir hafta sonu sizi izlemek isterim.... Bilginize...

Not: Takıldığınız kafe hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim... Bulmak biraz zaman alacak.... :-P
Kehanetler ancak gerçekleştiklerinde ıspat ederler kendilerini...
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

arkadaslar 2 kişilik yer warsa lutfen benle irtibata gecin nereye olursa geliriz allah kimseyi rp sizlikle terbiye etmesin
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Post Reply