En çok zevk aldığınız oyun?
-
LadyValerian
- Kullanıcı

Bu aralar, NBA'yi çok oynuyorum, tabi en sevdiğim oyun değil
Hayatımın oyunu her daim Battle Realms
Hayatımın oyunu her daim Battle Realms
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

The Curse of Monkey Island hayatımın oyunudur ayrıca Duke Nukem ve Doom 95 vardı bi de ki bunlar MS-DOS üzerinden oynanırdı
diğerlerini de heroes of might and magic 2, unreal tournament, red alert 2, carmageddon vs olarak sıralayabilirim 
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Bence 08 harika
Ben bütün seriyi oynadım, frikikte nokta atış yapmadıkların harika
Ve her yeni oyun eskisinden daha güzel oluyor, ancak bir öncekine alışan yenisini sevemiyor.NBA'de de böyle, hepsini oynadım, 08 harika 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Ben bir kiyaslama cumlesi mi kurdum farkinda olmadan?Artemis Entreri wrote:Bir Gothicle, Fable'ı nasıl aynı cümle içinde kullanabilirsin şaşıyorum. Bence Fable Gothic'in eline su bile dökemez.
Ayrica Gothic'ten söz acilmisken, sanirim zevkle oynadigimiz oyunlar arasina seneye Arcania: A Gothic Tale'de katilacak.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Assassin's Creed

Bir de Gothic o kadar güzel bir oyun değil. Özellikle combat çok iğrenç yapılmış. Tek başına bütün bir şehri öldürebiliyorsun ve şöyle oluyor: sen bir adama saldırırken diğerleri sana saldırmıyor. Sürekli sol fare tuşuna basarak adamın sana vuramamasını sağlıyorsun. Böylelikle hiç zarar görmeden bile herkesi öldürebilirsiniz. Ama okçulara ve spell-casterlara dikkat.
Bir de Gothic o kadar güzel bir oyun değil. Özellikle combat çok iğrenç yapılmış. Tek başına bütün bir şehri öldürebiliyorsun ve şöyle oluyor: sen bir adama saldırırken diğerleri sana saldırmıyor. Sürekli sol fare tuşuna basarak adamın sana vuramamasını sağlıyorsun. Böylelikle hiç zarar görmeden bile herkesi öldürebilirsiniz. Ama okçulara ve spell-casterlara dikkat.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Yok abi yanlış anlamışsın. Konu hoşlandığınız oyunlar değil tekrar bakarsan, "En çok zevk aldıııınız oyun." Arada fark var tabi. Ama neyi sevip sevmeyeceğin beni ilgilendirmez o yüzden özür diliyorum.Lodos wrote:Ben bir kiyaslama cumlesi mi kurdum farkinda olmadan?Artemis Entreri wrote:Bir Gothicle, Fable'ı nasıl aynı cümle içinde kullanabilirsin şaşıyorum. Bence Fable Gothic'in eline su bile dökemez.Gothic serisi onlarca kere oynamaktan bikmayacagim kadar bayildigim bir oyundur. Lakin konu hoslandigimiz oyunlar degil miydi? Yanlarina yildiz mi koysaydim hangi oranda sevdigimi göstermek icin
Ayrica Gothic'ten söz acilmisken, sanirim zevkle oynadigimiz oyunlar arasina seneye Arcania: A Gothic Tale'de katilacak.
Been there. Seen that. Got the scars.
-
Possessed
- Site Çizeri
Severek oynadığım çok oyun vardır; ama oynarken en çok zevk aldığım oyunlar internet kafede arkadaşlarla oynadığım oyunlardır. Tabii arkadaşlarla sadece bir oyun oynamıyorum. Enlerin eni "Day of Defeat: Source"tur. Ondan sonra "Call of Duty serisi" ve de "Company of Heroes" gelir.
Not: Day of Defeat'i bilen az insan vardır. Half-life yapımcılarının source motoruyla yarattıkları bir harikadır Day of Defeat: Source. Bu kadar gerçekçi bir II. Dünya Savaşı oyunu görmemiştim. Eğer Istanbul'da oynamak isteyenler varsa Kadıköy'de eylül sonuna kadar (genelde) haftada bir toplanıyoruz arkadaşlarla.(Call of Duty hastalarını da bekleriz
)
Not: Day of Defeat'i bilen az insan vardır. Half-life yapımcılarının source motoruyla yarattıkları bir harikadır Day of Defeat: Source. Bu kadar gerçekçi bir II. Dünya Savaşı oyunu görmemiştim. Eğer Istanbul'da oynamak isteyenler varsa Kadıköy'de eylül sonuna kadar (genelde) haftada bir toplanıyoruz arkadaşlarla.(Call of Duty hastalarını da bekleriz
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Kesinlikle Assassin's Creed mükemmeldi.Konuyu söylemeyeceğim 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury