Arena - D&D ...(muhabbet)
.
Liero, senin elemana Power Attack yaptırmışsın ama Power Attack yaparken AC den kısıp Dmg.a aktardığımız rakam (PHBden anladığım kadarıyla) Base Attack Bonusu (BAB) geçemez diyor. Yani senin elemanın BAB=0 olduğu için Power Attackın faydası olmadı!
Clericler Average BAB kullanıyor çünkü. Ama şimdi level etlayınca BAB da artacak +1 olacak artık gönül rahatlığıyla Power Attack yapabilirsin. :schemes:
şimdi karakteri level-2 şeklinde düzenle ve karakterler bölümüne yapıştır, eski halini silerim ben. Teprikler, ilk ölen sen olmuştun ama en zorlu sınavı ilk geçen ve level atlayan da sen oldun!
.
Liero, senin elemana Power Attack yaptırmışsın ama Power Attack yaparken AC den kısıp Dmg.a aktardığımız rakam (PHBden anladığım kadarıyla) Base Attack Bonusu (BAB) geçemez diyor. Yani senin elemanın BAB=0 olduğu için Power Attackın faydası olmadı!
şimdi karakteri level-2 şeklinde düzenle ve karakterler bölümüne yapıştır, eski halini silerim ben. Teprikler, ilk ölen sen olmuştun ama en zorlu sınavı ilk geçen ve level atlayan da sen oldun!
.
.
Liero, dövüş bittikten sonra her şey tazelenmiş olacak, yani iyileşmiş oluyorsun
Bu arada 2000 gp kazandın, bununla istediğin eşyalar varsa satın alabilirsin. DM Guid da var eşya listeleri.
Bu arada TOP-10 listesine de girdin,
şuradan görebilirsin: http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 953#161953
.
Liero, dövüş bittikten sonra her şey tazelenmiş olacak, yani iyileşmiş oluyorsun
Bu arada 2000 gp kazandın, bununla istediğin eşyalar varsa satın alabilirsin. DM Guid da var eşya listeleri.
Bu arada TOP-10 listesine de girdin,
.
.
Liero, yeni karakter level-2 mi çünkü level -1 yazıyor hala?
Gerçi değerler artmış
şimdi yeri gelmişken “Ara Görevler”den bahsetmek istiyorum.
Ara Görev: Her level atladığında oyuncu -eğer isterse- bir ara görev seçip oynayabilecek. Bu ara görevler level atlattırmıyor, sadece hazine ödülleri var. Yani haritaya girip hazine sandıklarını buluyorsunuz ve çeşitli maddi imkanlar kazanıyorsunuz. İstersen oradaki hiçbir düşmanı öldürmeden de hazineyi alıp çıkabilirsiniz. Haritaya girdiğiniz noktaya (başlangıç noktası) geri dönüp haritadan çıkabilirsiniz. Yani örneğin yaralısın ve daha fazla riske girmek istemiyorsun, hazineyi bırakıp başlangıç noktasına (hatta koşa koşa) kaçabiliyorsun. Dediğim gibi bu görevler tecrübe vermiyor, sadece çeşitli para ve hediye veriyor. Ve bu hediyeler sadece hazine sandıklarında duruyor. (Ben her seferinde kaç sandık olduğunu baştan söylüyeceğim ip ucu olarak; söylemezsem sadece 1 sandık var demektir)
Oyuncuların levelleri yükseldikçe, Ara görevlerin sayısı da zamanla artacak.
şimdi ilk ara görevimiz açıldı: Haydut Kampı.
.
Liero, yeni karakter level-2 mi çünkü level -1 yazıyor hala?
şimdi yeri gelmişken “Ara Görevler”den bahsetmek istiyorum.
Ara Görev: Her level atladığında oyuncu -eğer isterse- bir ara görev seçip oynayabilecek. Bu ara görevler level atlattırmıyor, sadece hazine ödülleri var. Yani haritaya girip hazine sandıklarını buluyorsunuz ve çeşitli maddi imkanlar kazanıyorsunuz. İstersen oradaki hiçbir düşmanı öldürmeden de hazineyi alıp çıkabilirsiniz. Haritaya girdiğiniz noktaya (başlangıç noktası) geri dönüp haritadan çıkabilirsiniz. Yani örneğin yaralısın ve daha fazla riske girmek istemiyorsun, hazineyi bırakıp başlangıç noktasına (hatta koşa koşa) kaçabiliyorsun. Dediğim gibi bu görevler tecrübe vermiyor, sadece çeşitli para ve hediye veriyor. Ve bu hediyeler sadece hazine sandıklarında duruyor. (Ben her seferinde kaç sandık olduğunu baştan söylüyeceğim ip ucu olarak; söylemezsem sadece 1 sandık var demektir)
Oyuncuların levelleri yükseldikçe, Ara görevlerin sayısı da zamanla artacak.
şimdi ilk ara görevimiz açıldı: Haydut Kampı.
.
Tamam Liero, sen ara göreve katılacak mısın?liero wrote:değerleri değiştirdim ama leveli değiştirmeyi unutmulumeditleyebiliyorsan sana zahmet değiştirebilir misin?
Arkadaşlar Ara Görevlerin ilki açıldı!
Haydut Kampı:
Hazineler: 1d4 adet Cure light wounds potion, 1d2 adet Bull’s strength potion, 10d100 gp.
.
Demon - Quasitdwaxer wrote:Rogue karakterde "Dagger of Venom" olduğunu biliyorsun değil mi? :schemes:Tersyuz wrote:Efl rogue hazır C grubunu seçtim, gizlendim bekliyorum.
Tersyuz, senin rakibin: Demon - Quasit
.
HP: 13
AC: 18
damage reduction 5/cold iron or good
fast healing 2
?????
Hiç başlatma ben yeni karakter hazırlıyorum.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16