Macera Arayanı Bulur ( RP Ekranı )

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Liero yorgun ve acıkmıştı. Rahibeye yardım etmek onun için çok şey ifade etmiyordu. Bors'un sorusuyla bir an boş boş baktıktan sonra
" Madem bir grubuz, sizin yanınızda olsam daha doğru olur " dedi tebessüm etmeye çalışarak.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor Liero'nun da gruba katılmasından sonra Gea'ya dönerek:

*Efendim, az evvel söylediğim gibi, dilediğiniz zaman gelebilirim.İster emredin, ister rica edin.Yapmak boynumun borcudur.*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Gea
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gea »

Minnet dolu bir ifadeyle karsılık veren Gea, tüm grubun onayıyla kendisine katılan bu kişilerle birlikte valinin evinin yolunu tutmustu...Yolculuk sırasında şövalyenin yarım kalan konusmasını anımsadı , içinde burada uzun kalmayacaklarına yönelik bir duygu uyanmıştı yada belkıde sakladıkları birşey vardı ... Saklanılan seylerı dusununce de aklına üstünde taşıdığı sembol geldi , bir Heironios rahibinin verdiği sembolu Heironios adına savasan bir sovalyenın bılmemesıne imkan varmıydı ... bu düşünceler arasında valinin evine varmışlardı bile , Gea " İşte burası " diyerek valinin evini gösterdi ve kapısını çaldı.
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Kapıyı ellili yaşlarında gözüken, şişman denilemeyecek ama ortalamanın üstünde bir genişliğe sahip bir kadın açtı. Tanımadığı insanları görünce şaşırsa da rahibeyi farkedince karşısındakilere kim olduklarını sormaksızın kapıyı sonuna kadar açtı ve "Buyrun, hoşgeldiniz" diyerek girebilmeleri için kenara çekildi.
" Beyim misafir odasında, sizi gördüğüne memnun olacak"

Maceracılar girdikten sonra onları dümdüz, dar bir koridordan geçirerek sağdaki bir kapıdan misafir odasına soktu. Koridor süssüz ve loştu. Misafirhaneye giren maceracıların yüzüne bir sıcaklık vurdu. Bu sıcaklık ve odaya sinmiş olan baharatlı çay kokusu onları oldukça rahatlatmıştı. Sıcaklık şömineden geliyordu, kokuysa valinin oturmakta olduğu tek kişilik koltuğun yanındaki sehpada duran metal sürahiden...

"Hoşgeldiniz, buyrun oturun" dedi vali de, fakat oda geniş sayılmazdı ve -valininki hariç- bir tek kişilik bir de çift kişilik koltuk dışında oturacak yer yoktu.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor fazla beklemeden içeriye girdi, valiyi görünce biraz yüzünü ekşitse de, yine de gülümsemeye çalıştı.Sonra oturun lafı üzerine 4 kişi olduklarını farketti ve diğerlerinin oturmasını beklemeye başladı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Bors koltuk sayısını görünce hiç de şaşırmamıştı, bir valinin evine aynı anda kaç kişi gelebilirdi ki. Yüzüne gülümsemesini astı ve arkadaşlarının rahat olup oturmasını istercesine yavaşça bir adım geri çekildi.
-Fac fortia et patere-
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Nielas şimdiye kadar konuşmamış, kendisini tanıtmamış ve dikkat çekmemişti ama aç ve susamıştı. Diğerlerinin tepkilerini gördü ve güldü. Bırak onlar ayakta kalsın dedi, isteyen oturur."Selamlar olsun vali efendi, önden buyrun hanımefendi" dedi ve koltukları gösterdi ama kimsenin hareket etmesini beklemeden valiye bir reverans yaparak tek kişilik koltuğa gidip oturdu. Sonra yüzünde alaylı bir gülümseme belirirken valinin yanında duran sürahiyi farketti. madem bir yere gidip satın almıyoruz belki ikram eder diye düşündü. Diğerlerinin yüzüne oluşabilecek tepkileri ve bu tanışmaların kendilerini nereye götüreceğini düşünerek valiye bakmaya başladı. Ã?nce bir kendini tanıtsın elbet sıra bize gelir dedi ve diğerlerini beklemeye koyuldu.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Gea
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gea »

Gea oturmadan önce koltuklardaki azlığı farkedip valiye " misafirlerimle birlikte geleceğimi haber vermediğim için özür dilerim , ancak onların bize yardımcı olacağını düşündüğüm için katılmalarını uygun gördüm umarım sakıncası yoktur ve hepimizi ağılayabilirsiniz " dedi koltuklara imalı bir bakış atarak , bu sırada tek kişilik koltuk dolmuştu bile , Gea da bos yerlerden birine oturup diğerleri içinde yer bulunmasını beklemeyı uygun buldu . Valinin durumla ilgilenceğini düşünerek söze girdi . " sanırım bir tapınak fikrine sizde sıcak bakıyorsunuz simdilik tek sorun yer meselesı gıbı sız ne dersınız ? " diyerek fikrini beyan etti.
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

- ---- * ---- * ---- * -------- * ---- * ---- * -------- * ---- * ---- * ---- -
**--***--***--***--***--***--***--***--***--***--***--**
- ---- * ---- * ---- * -------- * ---- * ---- * -------- * ---- * ---- * ---- -

Bölüm 3: Tapınak

" misafirlerimle birlikte geleceğimi haber vermediğim için özür dilerim , ancak onların bize yardımcı olacağını düşündüğüm için katılmalarını uygun gördüm umarım sakıncası yoktur ve hepimizi ağılayabilirsiniz " dedi koltuklara imalı bir bakış atarak
"Ben mutfaktan sandalye getireyim" dedi kadın ve odadan çıktı. Gerçi odaya ilk bakışta biraz daha mobilyaya yer varmış gibi görünmüyordu...

" Sorun değil saygıdeğer rahibe" diye içini rahatlattı vali Gea'nın " Az sonra yer sorunu çözülmüş olur."

Fincanındaki baharatlı çayından sıcak bir yudum aldıktan sonra Gea'nın sorusunu yanıtladı;
" Tapınak için düşündüğüm halihazırda bir yer var rahibe hanım. Köyün güney batı ucunda sahipsiz bir bina, ya da daha doğrusu bu dünyada yaşamayan birinin sahibi olduğu bir bina..." - sesi hüzünlü bir hal alıyordu-
"Köyümüze daha önce de bir tapınak yapmak istemiştik. 2 yıl önceydi. Heironeous için olacaktı tapınak. Fakat güvendiğimiz kişiler tapınağı kendi emelleri için kullanmak istedi.
Köylüler tapınağın yanından geçerken duydukları uğursuz uğultulardan bahsediyorlardı. Tapınak kurulduktan sonra ormanda bu dünyaya ait olmayan yaratıklara rastlanmaya başladı. Tapınak iyilik değil kötülük getirmişti. Hatta köyden birkaç kişi bir daha görülmemek üzere kayboldu o dönemde. "
- Fincanına uzanıp bir yudum daha aldı çayından, elinin titrediği gözlemlenebiliyordu-
" Köyün neredeyse bütün erkekleri bu husubete karşı birlik oluşturdu sonunda ve tapınak basıldı. Üç kara rahipten ikisi kaçmaya çalışırken öldürüldü. Biri ise hala içerdeydi." -güldü- "Girmeye cesaret edemediğimiz kadar içerde...
Kara rahip tapınağı karanlığa boğdu. İçeri girmeye çalışan iki oduncuyu öldürdü; en güçlü olan ikisini. Diğerleri girmeye cesaret edemedi sonra. Kara rahibin dışarı çıkmasını bekleme kararını aldık.
Bir ay gece gündüz nöbet tutuldu tapınağın önünde ama çıkan olmadı. Açlıktan ölmüş olmalıydı ya da kaçıp gitmişti.
Ama bir daha kimse o binaya girmedi."

" Ben binanın kutsal bir amaç edinilirse yeniden kullanılabilir olduğuna inandım hep. Oraya yeniden 'tapınak' dedirtecek bir amaç. Eğer siz de kabul ederseniz saygıdeğer rahibe, eski Heironeous tapınağını yeniden değerli kılalım." diye bitirdi konuşmasını vali, rahibeye ümitle bakarak.
Gea
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gea »

Gea bu konuşmayı can kulağıyla dinlemişti , içinde hoş duygular uyanmasa da iyiliğin kötülüğün üstesinden gelebileceğine her zaman inanırdı , yinede fevri davranmak istemeden biraz ayrıntıya girmek istedi . " Size katılıyorum valim , insanlara o kötü zamanları unutturmak için bu tapınağın varlığı yüreklerin huzurla dolması için eminim cok iyi olacak " , Gea bu sözleri söylerken bi an kendinden bile tereddüt etmişti çünkü bu durum tam tersi insaları aynı seylerin yaşanabileceği korkusuna itebilirdi , yinede Gea inancla sözüne devam etti. " Pelor un ışığı üzerimizde oldukça yolumuzun aydınlık oalcağına eminim , lakin şunu sormam gerek sanırım 3. kara rahibin ceseti içeri de olabilir , değil mi ? hatta ozamandan beri içeri giren olmadıgna göre başka şeyler bile olabilir anlattığınız kadarı ile ! " dedi bu düşünce Gea yı rahatsız etmişti " Oraya girmeye cesaret edebielcek kişiler bulabilirmiyiz ki " diyerek yolculara şöyle bir baktı, kafası oldukca karışmıştı .
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor olayları dinlerken fazla şaşırmamıştı.Ancak merak etmemiş de değildi.İçeri girebilirdi orayı boşaltabilirdi ama ne işine yarardı.Bu saatten sonra oraya kimse girmezdi, tapınakta olsa!

*İzninizle söz almak istiyorum.Ben buraya girebilirim, kimseden de korkmam, ancak bilmeniz gereken bir şey var ki, biz burayı ele geçirsek, tapınak haline getirsek bile, buranın eskiden ne olduğunu bilen insanlar yaşadığı müddetçe, bu tapınağa kimse ama kimse girmez.Sebepsiz yere canımızı tehlikeye atmış oluruz.Tabi biz tapınağa yine de gireceğiz, fakat siz, biz girmeden önce halka bir konuşma yapıp, halkın oraya girip girmeyeceğini öğrenirseniz!*

Daha sonra saygısızca konuşup konuşmadığını düşünse de gayet güzel konuştum diye kendisini teselli etmekten başka çaresi yoktu.

-Freddie Mercury
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Liero sandalye geleceğini duyunca boş kalan yere kendisinin oturmasının bir sakıncası olmayacağını düşünerek oturdu. Bu anlamsız centilmenliği uzatmanın bir anlamı yoktu.

Valinin söylediklerini dikkatle dinledi, işin ilahi boyutlarıyla ilgilenmiyordu sihirbaz ama tapınakta mistik bir şeyler bulabileceğine dair ümitleri vardı. Yine de diğerleri istemezse oraya girmeye çok hevesli değildi. Sessizce dinlemeye devam etti...
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Bors; olayları duyunca sinir küpüne dönmüş adeta sinirden kıpkırmızı kesilmişti. Kulaklarındaki yanmayı hissedebiliyordu. Sandalyeler gelmesine rağmen oturmadı, oturamazdı. Kim Heironeus'un tapınağını kendi gayesi doğrultusunda kullanabilirdi, hangi canlı bu denli ahlaksız ve güce bağımlı olabilirdi, sesi sinirden titreyerek konuşmaya başladı;
"Ben bu eski binanın temizlenip arındırılmasında ve yeniden huzurla doldurulmasında severek ve gururla katkıda bulunurum"
konuşurken eli göğsüne doğru gitti, o küçük sembole doğru sonra göğüs kafesinin üzerinde elini yumruk yaparak tuttu, başı eğilmişti, gururlanmıştı Heironeus adına daha e yapabilirdi ki, ona bir tapınak bırakacaktı bu kasabada. Konuşmasını sürdürdü;
"Sayın valim ve saygıdeğer rahibe Gea sanıyorum bu iş için yardıma ihtiyacınız var ve yine zannediyorum ki arkadaşlarım da böyle bir isteği geri çevirmeyecektir; inançlı birisi için daha erdemli ve onur verici bir vazife olabilir mi? Bu dünyada üzerinde sizin de çaktığınız çivilerin olduğu bir tapınak... Böyle bir şerefi bizlere layık gördüğünüz için onurlandım"
Bunları gerçekten içinden gelerek söylüyordu. Haftalardır aradığı tapınağı kendisi yapacaktı ve belki bu uğurda; Tanrısı Heironeus adına ölecekti. Bu nasıl bir onur, ne kadar büyük bir gururdu.
Kılıcını çekerek Rahibe Gea'nın oturduğu koltuğun önüne geldi, kılıcını rahibenin ayakları önüne, yere bıraktı ve diz çöktü.
"Ben Sör Bors, yüreğim ve kılıcımla Heironeus'a hizmet etmekten gurur duyarım leydim."
-Fac fortia et patere-
Gea
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gea »

Gea minnettarlıkla elini şovalyenin omzuna koydu " Size güvenebileceğimi biliyordum... Durum karışık gözüksede kendini adayan istekliler olduğu sürece üstesinden gelinmeyecek şey yoktur ." şövalye ayaga kalkarken Gea gülümsedi , aklına bir anda babası gelmişti , yüzündeki anlamsız gülümseden vazgeçip , valiye döndü " Yalnız sevgili Huor un düşüncelerini cok haklı buluyorum valim , öncesinde halkın tepkisini ölçmek belkide durumu daha kolaylaştırır , tabi lütfen yanlış anlamayın bunu vazgeçmek anlamında söylemiyorum elbette ama neyle karşılaşacağımızı bilmekte fayda var öyle değil mi ? " diyerek diğer misafirlere onay istercesine baktı , bu arada tek kişilik koltukta oturan ismini henüz bilmediğini farkettiği yolcunun sürahiye bakışından aç ve susuz olduğu fikrini edinerek , gülümsedi " Ama belkide en önce bizden yardımı esirgemeyen bu dostlarımızın aç olup olmadıkları öğrenmek gerek " diye ekledi.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor tatlı bir gülümsemeyle baktı rahibeye, *Sanırım hem açız, hem de değerli şövalyemizin getirdiği çuvaldan çıkacak eşyalara bakmamız lazım.Korkarım zararlı şeyler bile olabilir.*

Aklı hala çuvaldaydı.

-Freddie Mercury
Post Reply