ayrica drizztin kitap kapaklarindaki resimleri arasinda birbiriyle uyumsuzlulardan da sıkılmaya basladim.
Drizzt Nasıl Ölmeli ?
drizzt herhalde bin yasina girpi eceliyle olur. cunku salvatorun birakin drizzt ustunde biraz ugrastigi karakterleri bile olduremiyor. oldurse bile yeniden canlandirarak tekrar kullaniyor. (**spoiler**)hadi zaknefeini gectim ama wulfgarin terkar geri gelmesi nedir anlamis degilim.
ayrica drizztin kitap kapaklarindaki resimleri arasinda birbiriyle uyumsuzlulardan da sıkılmaya basladim.
AAA güzel fikir yaa Errtu ile evlensin Drizzt olabilir mi olur vallah..
Bu arada bin yaşında da acaba ne koşullarda ölür. Sanırım sevgi bahçesine dönüşmüş menzoberranzan çok hoşunuza gitmedi. Sizce Evermete felan mı gider o zaman???
Bu arada bin yaşında da acaba ne koşullarda ölür. Sanırım sevgi bahçesine dönüşmüş menzoberranzan çok hoşunuza gitmedi. Sizce Evermete felan mı gider o zaman???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yalnız bir saniye ben Drizzt Erttu ile evlensin demiyorum ki. Erttu'nun Wulfgar'ı baştan çıkarmak işkence etmek için kullandığı güzel kanatlı bir iblis türü var ya -ismi succumbus oluyor sanırım- onu diyorum. Hem güzel kız öyle narin de değil Drizzt'in yolculukları sırasında ona yük de olmaz, hatta kanatlı olduğu için taşır bile onu. Drizzt evlenince yerleşip kalmasın adam yolculuklarına devam etsin (salvatore da yazsın) diyorsanız kesinlikle birebir çözüm.
O da olmaz derseniz Siren veya Nymphleri önermeye başlayacağım ama önce bunun neden olmayacağını söyleyin. Ne güzel gelin işte.
O da olmaz derseniz Siren veya Nymphleri önermeye başlayacağım ama önce bunun neden olmayacağını söyleyin. Ne güzel gelin işte.
Taşlar unutana dek...
Henüz genç ama yaa
hem Errtu da tam tersine kaos yaratığı ..
Zıt oldukları için belki biribirleri ile daha da iyi anlaşabilirler neden olmasın???
hem Errtu da tam tersine kaos yaratığı ..
Zıt oldukları için belki biribirleri ile daha da iyi anlaşabilirler neden olmasın???
HARBE GİDEN
Evlenirse de belki farklı bir seri çıkabilir hem neden eşi ile de maceraya atılmasınlar arasıra.. Yüzyılda iki defa macera yaşasalar. yirmi kitap daha çıkar.
HARBE GİDEN