Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Sizce mantıklı yaptımmı :D zaten damagem çok az bari çok dmg vuranlar daha garanti tuttursunlar diye yaptım.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar maalesef yanlış hareketler bunlar.

Magistrate en son sırada (sıralamaya dikkat edelim lütfen) o yüzden o zamana kadar komutanın orada olacağını zannetmiyorum Quarion, sen askerlerden sonra başka bir mesaj atarsın.

Clicks senin dragon breath her turda kullanılan bir şey mi sandın; o kadar nefese hangi ciğer dayanır! :-P Encounter racial powerdir o!

Ayrıca kapı açıldığı halde hala demir parmaklıkların ardından vurmaya çalışmana hayret ettim.

Netse hala bir şansınız olduğunu düşünüyorum. :schemes: Dayanıklı çıktınız ama kaleden kurtulma konusunda pek sanmıyorum yani. :cry:
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Komutan ölürse swordsman 1 dedim zaten ki.Sıram geldiğinde kabul edersin diye attım
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Oof güzelim 3 adamı halledip kaçmak varken iş nerlere geldi. Zaten ben orda hücre kapısını neden açtığımızıda anlamadım.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Of hücre kapısı olayını unutmuşum yahu. Her postta illa hatamı yapıcaz :D Ben sana yollarım asıl yazılması gerekenleri :)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Komutan ölürse swordsman 1 dedim zaten ki.Sıram geldiğinde kabul edersin diye attım
Ha tamam o zaman. Hareketin (aid another) güzel. Ancak dışarı çıkarsanız daha etkili olursunuz, hem okçuların ok atmasını engellersiniz.(marked - mimleme özelliğinizi de unutmayın! ) Hatta adamların silahlarını bile kapabilirsiniz icabında.
Komutan dersen adam zaten kaçacak mecburen çünkü yaralandı epeyce. Yukarı çıkıp bir sürü adam gönderecek aşağıya, alarm filan verecek.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Ben bu arada bişey sormak istiyorum, mesala bir adama grab yapıp sonra action pointle diğerinede yapıp adamların kafasını hücre zincirlerine falan vurabilme varmı? :D öle bişey yapcaktım ama dedim fazla uçmayayım. :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Ben bu arada bişey sormak istiyorum, mesala bir adama grab yapıp sonra action pointle diğerinede yapıp adamların kafasını hücre zincirlerine falan vurabilme varmı? :D öle bişey yapcaktım ama dedim fazla uçmayayım. :-P

Yapabilirsin aslında ama 2. "grab"ına -5 ceza getirirdim ekstradan çünkü birini tutarken öbürünü de tutmak daha zor olur diye. Grab'lar bildiğiniz gibi StrvsReflex bir saldırı sonucu olduğundan tutma şansınız vurma şansınızdan oldukça yüksek. Ã?rneğin biriniz tutsa öbürü de elinden kılıcını alsaydı ne güzel bir hareket olurdu; size yüklü bir xp ödülü verirdim ayrıca. Tabii geçti artık :-P

Clicks keşke komutanı bırakmasaydın; kaçıp yardım getirecek şimdi.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Kaç dmg yerdi adam ? öle bişey olursa?
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Herkes komutana saldırıyor diye bıraktım. Yoksa ona saldırırdım tekrar :???:
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Komutanı double move yaparak yakalayamazmıyız?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Komutanı double move yaparak yakalayamazmıyız?
Sen hücreden çıkmak bile istemiyordun. :-P
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Nası yani? Anlayamadım :roll:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Nası yani? Anlayamadım :roll:
Yok hata bende yanlış anlama sonucu yaptım espriyi pardon. Tabii espri olmadı :-P

Sanırım sizden ümidi kesiyorum artık; beceremediniz mi desem şansınız mı yok desem (aslında ikisi de aynı şey oluyor değil mi? :-P ) Bu oyun pek kısa sürdü gibi geliyor bana. Ama üzmeyin kendinizi başka bir oyun kurarız yine musibet çetesi konseptinde. :D

.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Kötülük yaramıyor bana ya! Bir daha oyun açarsan melek bir karakter oynamak istiyorum :P

şimdi, sanırım benim için Edmond'a yardım etmek en mantıklısı, başka bir şey yapamam çünkü, yani yaparım ama... Neyse, ben Edmond'a yardım edeceğim, siz boşuna yormayın kendinizi :D
Image
Post Reply