FRPWORLD'ün daha ileri gitmesi için neler yapılabil

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Bence en iyisi site ve genellikle diğer siteler açısından Firefox dan şaşmayın derim.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bana göre bu sitede sadece rol yapma bölümü aktif olduğu sürece sitede ileri gidilme namına bir şeycik olmaz! zaten orası aktif olmalı, burası frp sitesi diyen olursa da bir sürü arkadaşın yaptığı emeklere saygısızlık etmiş olur.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Haklısın cayboy her alanda ilerleme yapılmalı bencede. Özellikle diğer bölümlere de ağırlık verilmeli. Ã?rneğin kulaktan kulağa bölümüne bedne başka yazan yok ya neredeyse. Haliyle o kdar kişi yazmayınca bir süre sonra benimde yazasımm gelmiyor.
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Aegron wrote:Haklısın cayboy her alanda ilerleme yapılmalı bencede. Özellikle diğer bölümlere de ağırlık verilmeli. Ã?rneğin kulaktan kulağa bölümüne bedne başka yazan yok ya neredeyse. Haliyle o kdar kişi yazmayınca bir süre sonra benimde yazasımm gelmiyor.
kulaktan kulağaya be daha hiç yazmadım sen ne diyosun :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

İşte arkdaşlar hiç girmeyenler bile çıkar. Ã?ünkü biri yazmadığı zaman diğerinin oraya bişey yazması garip geliyor insana bir süre sonra. Halbuki Kulaktan Kulağa bölümü frpworld de olması gerekn en önemli öykü ile ilgili olan bölüm lerden biri bence. Ocakbaşı hikayelerinin çoklu yazılımını düşünün ikisi birbirnden ayıran tek fark bu. Kulaktan kulağa bölümünde herkesin kendinden birşeyler kattığı hikayede farklı açılardan hikayenin değerlendirilebilmesi ve daha güzel şeylerin orataya çıkması sağlanabilir.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bütün bölümlerimiz önemli aslında arkadaşlar. :D

Yani kimin ilgisini ne çekerse. Neticede bir hobi eğlence sitesiyiz denebilir. Tabii ki hikaye yazanlara da hitap ediyoruz. Ortak hikaye yazmayı sevenlere de tek yazmayı sevenelre de. frp geyikleri yapmak isteyenlere de.

Bunların hepsi de olabilir herhangi birisi de olabilir sebep.

Haa tabi insanın kendi uğraştığı bölüm gibisi de yoktur. Mesela ister inanın ister inanmayın. Benim için bi aralar (ilk moderatör olduğumda) en önemli bölüm doğal olarak yöneticisi olduğum bal likörü salonuydu. şimdi bi başlık bile aktif değil baksanıza. Heyhat...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bir kartal giriverir camdan içeri. Kartalın şekli bulanıklaşır ve sonunda herkesin tanıdığı yarım elf görünür birden bire. "Bre bütün diyarı dolaştım geldim hâlâ tartışıyorsunuz, hayalleri gerçeğe dönüştürmenin zamanı gelmemiş midir?" der.

(Evet arkadaşlar, forum RPsini resmen başlatıyorum -eskiden böyle olduğunu umarak :D Katılanlar parmak kaldırsın :P )
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

AlenthasLeasess wrote:Bir kartal giriverir camdan içeri. Kartalın şekli bulanıklaşır ve sonunda herkesin tanıdığı yarım elf görünür birden bire. "Bre bütün diyarı dolaştım geldim hâlâ tartışıyorsunuz, hayalleri gerçeğe dönüştürmenin zamanı gelmemiş midir?" der.

(Evet arkadaşlar, forum RPsini resmen başlatıyorum -eskiden böyle olduğunu umarak :D Katılanlar parmak kaldırsın :P )
Forum RP'si -(eksi) BEN
Yanlış kullanım

Forum RP'si=BEN
Doğru cevap

:D Varım (!)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

*Bende varım tabi ki de:-P

Bu arada EFla cidden haklsın insannın kendi bölümüne özen göstermesi noraml ama bak sende diyorsun şu anda o bölüm hiç kullanılmıoyr bile diye. Peki neden frpworlddeki tüm bölümleri tekrar canlandırmayalım. Bunu çok rahat yapabiliriz.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

!!
Bakın aklıma bi fikir geldi. Forumda bu RP bölümünü sayfanın en alttına yerleştirelim böylece kullanıcılar Rp ekranına gelmeden tüm forumu taramış olurlar. Yani forum anasayfasından bahsediyorum. RP bölümüne bi flip flop çeklelim.
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

ya bence zamanla olur, birileri birşeyler yazarsa devamı gelir, olmadı biraz aranızda yazarsınız, ben bile katılabilirim yani :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ufak gnom kartala bakar...

Hayvanların nasıl konuşabileceğini bilmiyordum daha önce der kartala... Ama sen konuşuyorsun.. Hem de uzun kulaklı bir şeye dönüşüyorsun sonrada...

Ama Kartal Bey, hayaller konuşmadan yeniden oluşmaz ki di mi ama söyleyin bana... Eh biz de nasıl bir diyar kuralım ki diyoruz yeniden daha güzel bir diyar olsun bu işte diyoruz. O nedenle tartışalım bir yandan ama bir yandan da tabi yaşamımız sürsün de elbet diyarda...

RP DIşI: Arkadaşlar bu başlığın konusu aynen devam ediyor.. Ama isterseniz tartışmayı sürdüren bir RP karakteri olabilir sizin adınıza...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"İyi dedin küçük adam. Konuşacağız ki bir yerlere varalım, değil mi?" Alenthas kollarını birbirine kavuşturup kâh yere, kâh tavana bakarak düşünceli bir hâlde salonun ortasına kadar yürüdü. "Aegron arkadaş başkalarının hikayelerine devam etmeyi seviyor. Onu bu konuda bilir kişi ilan edersek orası kendi mekanı olacağı için oraya daha çok ilgi gösterecek ve insanları çekmek için çeşitli taktikler deneyecektir. Böylelikle kulaktan kulağa bölümü canlanabilir. şahsen ben, eğer kulaktan kulağa bölümünde ilgimi çeken bir şeyler olursa bir, iki hikaye anlatmayı çok isterim."
Image
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Ben buraya bakmayalı baya şeyler konuşulmuş hatta RPye girilmiş :D Demek içimizde bir RP özlemi varmış, fırsat çıkınca fışkırmış dışarı. Ama burası bence RPnin yeri değil, burası isteklerimizi belirttiğimiz bir kürsü. O zaman moderatörlerimize dönüyoruz ve bir RP alanı istiyoruz. Konuşulanlardan bunu çıkardım, bana katılan elini kaldırsın.
catboy wrote:Bana göre bu sitede sadece rol yapma bölümü aktif olduğu sürece sitede ileri gidilme namına bir şeycik olmaz! zaten orası aktif olmalı, burası frp sitesi diyen olursa da bir sürü arkadaşın yaptığı emeklere saygısızlık etmiş olur.
Evet.. Katılmamak elde değil. Bence bunun üzerinde konuşalım biraz. Diğer bölümleri canlandırma çalışmalarına girişelim.

Diğer bölümler demişken.. Resim Galerisi de benim ilgilendiğim bir konuydu. Nedense kesildi gene. Bazı arkadaşlar ellerindeki çalışmalarını Efla'ya gönderecekti, ayrıca ünlü artistlerin de çalışmaları yeniden konulacaktı. Noldu o işler?...

Özetlemek gerekirse:

1. RP alanı üzerine konuşulacak.

2. Diğer bölümlerin gelişiminin nasıl olacağı ele alınacak.

3. Galerimizin son durumu ve gelecek katkılar masaya yatırılacak.

(Kendimi Roma konseyinde gibi hissettim :D :-P )
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Sevgili konsey üyeleri!"

Diye söze girişen Deritos (doritos gibi) devam etti

"Bence vatandaşlar biraz daha muhabbeti artırmalı, sadece Tiyatro-Hikaye dönüyor, hiç iki köylünün Cilveli Keçi Hanı'nda konuştuğunu görmez olduk!"

Diye devam etti ve yerini oturdu.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply