Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Arkadaşlar resim ekleseniz artık ?
Hani başlığın amacına hizmet ?
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
bu resim ise aynı gün çekilmiş olup kendi resmimizi çekmekte ne kadar beceriksiz olduğumuzu ve ''eheheh yahu gökyüzü çıksın istediydik biz ondan öle oldu'' şeklindeki kıvırmalarda ne kadar becerikli olduğumuzu da gözler önüne sermiştir adeta
(kaymış vaziyetim de cabası)
bu resim de öyle levent ten geçerkene ''e duralım da şu cıvcıvlı ışıklar önünde bi çekilelim,atraksyonlu olur'' şeklindeki düşüncelerimizin maddeleşmiş halidir lakin titretmişim telefonu biraz
bu fotoğraf bal dökülüp yalanasıdır...çünkü perşembe günüdür anathemadan tanıyacağınız vincent cavanagh konserinin geçtiği mekandır ve konser başlayacaktır e daha ne olsun yahu
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Her ne kadar onaylamadığım bi foto , hangisi oldugu önemli değil [en üstteki yahu.. hiç sevmiyorum o fotoyu..çok komik buluyorum o fotoda kendimi ] eklenmiş olsa da ..
Teşekkür ederiz Rhonin ..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..