Kupala'nın Gecesi (RPG)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by buzdaglarininleydisi »

sylvia şaşkın ve tetikte yerinden kıpırdayamadan beklemekteydi. Lanetliler birbirlerine düşmüştü , ve ateş topuyla korkuları açığa çıkan kaçışanlar dan biri düşürdüğü kılıcı için geri dönmüştü şimdi ateş topu ortamda olmadığı için etrafını rahatlıkla izliyordu. Az önce merdivende gördüğü adam tekrar aşağıya inmişti biran görünüp yokolan yaratıkların peşinden ne oluyordu acaba şimdide garip sesler geliyordu o taraftan . İlerideki kapıdan içeri dalan iki lanetlidende bir haber yoktu Zlatandanda acaba neler oluyordu bu lanetli şatoda böyle. Neden kendini bu göreve gönderdiklerini anlamıyor ve küfrediyordu şuan. Evet gittiği yerde onun dışında başka lanetlilerle karşılacağını söylemişlerdi doğruydu ama gerçekten burada herhangi bir görevi önemsiyecek veya en azından bu Lanetli yerdeki işi biran önce bitmesi için olumlu yaklaşan yoktu ne olacaktı bu karmaşanın sonucu , hepsi birbirini öldürecek ve güçlü olanın tek kalacağı bir oyunun ortasındamıydı anlamak istiyordu artık bunu. Ã?ileden çıkmak üzreydi ama kıpırdıyamıyordu çünkü yapabileceği bir hamlesi veya bir işi yoktu sadece bekliyordu ve beklemekle yetinmek zorundaydı. Sadece sinirle hançeri tutuğu elinin yerinden kıpırdatmadan diğer eliyle saçlarıyla oynuyordu.
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...

http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957

http://www.knightf
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Zgismund sinirli ve endişeli durdu yerinde. Karanlığa dikkatlice baktı iyice görebilmek için. Tırnakları ve parmak uçları arasından beyaz, keskin ve sivri tırnaklarını uzattı. Bir iki adım geriye gitti...hazırdı.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Anislav, Zlatan öldü diye çok rahatlamıştı. Nefreti biraz daha geçeceğine iyice kabarmıştı. Büyük bir zevk almıştı.

Anislav'ın dikkatini çeken bir şey vardı. Zlatan'ın saklandığı kayanın hemen sağında, aşağıya doğru inen yıkıntı halinde bir yol vardı. Anislav bir kaç adım attı ve içeriden gelen rutubetli havayı farketti. Yolu takip edecekti içeriye bir kaç adım attı sonra vazgeçti. Bilmediği bir yola tek başına gitmek istemiyordu. İçerdekilere haber vermeye karar verdi. Geldiği yoldan geriye içeridekilerin yanına gitti.

Kimbilir neler olmuştu içeride..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Jeremiah karanlikta tamda secememis Anislavi ve hirsli bir kadinin herseyin ustesinden gelebilecegini dusunerek iceriye geri dondu.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Leo, kıyametin habercisi sözlerini bitirir bitirmez konuştu:

"Madem yolculuğumuzu at arabalarıyla yapacağız, sizi benim arabama davet ediyorum. Sürücüm derhal aracı hazırlayabilir."

Konuştuğu sürede hilkat garibesine doğru birkaç adım atmış, laflarını desteklercesine sağ elini çıkışı gösterecek şekilde yana açmış, yanıt beklemekteydi.
War, war never changes...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Leo, pek vazgeçecek gibi değildi. açıkça reddedilmemenin verdiği yüzsüzlükle sırıtarak konuştu:

"En azından şehre kadar yolculuğumuzu paylaşalım. Eminim birbirimizle... konuşacak çok şeyimiz vardır."

Suratına yerleştirdiği şeytani gülümseme, bebek suratına hiç yakışmıyordu.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Gabriel durumu göz önünde bulundurarak kafasını sallamaya başlamıştı. Oldukça tok bir sesle (ki ilk kez konuşuyordu) Yan yana durmaktan rahatsızlık duyacağımız kişilerde olabilir. Gerekli mühimmatı ve yolculuk için at arabalarını sadece bir kişi hallederse daha iyi olur. Grup şu hali ile güven vermekten çok komik ayrıcada ürkütücü duruyor.
Gabriel güvensizliğini belirtmek istermişcesine kılıcını daha sıkı tuttu ve hafifce önünde salladı. Tehditkar görünmesede kıyafetleri ve yapısı onu heybetli gösteriyordu.
şimdi görelim bakalım kimler umursuyor kimler umursamıyor. Ben şahsım adıma en azından gidip bir göz atmakta fayda var derim
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by buzdaglarininleydisi »

Sylvia saçlarıyla oynamayı kesmişti , konuşulanları dinliyordu . Hele şükür birileri harekete geçiyordu birden bu kahrolası bekleyişin bitmesine karşı hissetiği sevinçle;
"Ben varım , efendiler nereye gideceğimiz ve nasıl gideceğimiz açıklığa kavuşunca en önden gidenlerin içinde yerimi alacağım,tabi kabul edilirsem."dedi Sylvia.Ve etrafı süzmeye başladı yine ayrılmak isteyenler olacakmıydı acaba.
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...

http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957

http://www.knightf
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Anislav sözlerine bulduğu yolu anlatarak girdi. "Az önce girdiğim koridorda aşağıya doğru inen yıkıntı haline bir yol buldum. Ve içeriden de rutubetli bir hava geliyor. Belki oradan başlanabilir" dedi. Sesi kararlıydı ve ne olursa olsun bu yolculuğu kaçırmayacaktı. Ne de olsa Ceoris, onun da eviydi..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

ısrarına karşılık bulan Leo, küçük bir zafer kazanmanın verdiği keyifle ellerini ovuşturdu. Sonra birden, ellerini cübbesinin kollarının içinde kavuşturarak şatoya girdiği yerden dışarı çıkmaya yeltendi. Yanından geçtiği Caine evlatlarına bırakın selam vermeyi, kafasını kaldırıp suratlarına dahi bakmıyordu. bir çeşit trans içinde şatodan çıktı ve bakışları, kendisini buraya getiren arabanın sürücüsü Sebastian'ı aradı.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Leo, sebastiandan evvel, yaptığı haddinden hızlı yolculuk nedeniyle hafiften çamura bulanmış arabayı gördü. O yöne doğru bikaç adım attıktan sonra Sebastian'a arabayı hazır etmesini buyurduktan sonra çıktığı kadar hızlı adımlarla şatoya girdi ve müstakbel yol arkadaşının yanındaki yerini aldı.

"Araba hazır."
Locked