Raistlin Hakkındaki Yorumlarınız!!!!!
abi ben tasslehoff'u çok severdim ama yeni üçlemede biraz kötü yapmışlar onu...3. kitapta eski haline getiriym filan die kasmış ama...ıh..
medan süperler süperi bi karakter, kendime benzettim ben onu..lauranaya olan aşkımız filan..oof of...
ben birde brothers in arms'daki renegade wizard horkin'i çok seviyorum. Kitaptaki mizah öğesi gibi ama acayip bilge bir adam. karakter derinliği o kadar yok belki ama...
medan süperler süperi bi karakter, kendime benzettim ben onu..lauranaya olan aşkımız filan..oof of...
ben birde brothers in arms'daki renegade wizard horkin'i çok seviyorum. Kitaptaki mizah öğesi gibi ama acayip bilge bir adam. karakter derinliği o kadar yok belki ama...
E artık kabul edin Raist çok çok başarılı bir karakter. Hepimiz seriyi okurken onun hareketlerinden ve karakterinden olumlu ya da olumsuz etkilendik. Zaten uyduruk bir karakter olsa burada bu kadar çok tartışılmaz ve hakkında bu kadar çok mesaj yazılmazdı.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Efla demiş ki:
-Kitapgah'ta açtığn başlığı siliyorum. Fikir alışverişine buradan devam edebilirsin. Diyar'a hoş geldin.-Neden bu kadar çok seviliyor. Başarılı bir karakter bunu kabul ediyorum ama neden bu kadar kişinin favorisi? Ben kenderi tercih ederim çok eğlenceli değil mi?
"Acaba gelecek cevaplar herkesin içinde bir parça Raistlin vardır." türünden mi olacak?
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Raistlin _erefsiz biri olabilirKatılıyorum. Hem hep merak etmişimdir, neden insanlar bu iğrenç herifi, kardeşi kendisi için yaşamını vermeye hazırken ona ihanet eden herifi, seviyorlar.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
güç arkadaşlar... saf güç.. bütün tanrıları yok edebilecek kadar kudret...
planelerde "kaos" tan sonra en büyük 2.tanrı olma başarısı....
bir ölümlünün kaosun kendi canından kanından olma krynn in tanrılarını yok edebilmesi... bu gücün damarlarında dolaştığını hissetmek....
ve bunnarı yapabilecekken... son anda kendini feda etmek....
yetmezmi..
planelerde "kaos" tan sonra en büyük 2.tanrı olma başarısı....
bir ölümlünün kaosun kendi canından kanından olma krynn in tanrılarını yok edebilmesi... bu gücün damarlarında dolaştığını hissetmek....
ve bunnarı yapabilecekken... son anda kendini feda etmek....
yetmezmi..
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
ii..de bütün onlardan vazgeçmenin...ve hergün takhisis tarafından işkence görmenin .. hemde barsakların deşile deşile... kendini feda etmekten farkı nedir...
hemde herşey ağzından çıkacak şeylere bakıoken..ve sen o kapıdan geçmiş...tanrılar senin geldiğini bilip tir tit tirtiyoken....
hemde herşey ağzından çıkacak şeylere bakıoken..ve sen o kapıdan geçmiş...tanrılar senin geldiğini bilip tir tit tirtiyoken....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?