fps de star wars republic commando
rpg de Knights Of The Old Republic 30 kadar ödüle layık görüldü
stratejide heroes 3-5 müthiş oyunlar ama kotoru deneyin mükemmmel bir senaryoya sahip. Morrowind ve warcraft ta tabiki ama ilk üç üsttekiler
warcraft tabi ki...strateji olarakda dehset age of oynarız:D kapışmak isteyen olursa seve seve...bu aralar bi de arkadaşlarla multi fifa yapıyoruz geyiğine
okulda bilgisayar derslerinde oynadığımız counterın da yeri ayrıdır..
ayrıca hereos 5 favorilerimden birisidir.
şimdilik ultima online ama baslayabildiğim zaman insallah WoW olcak.. bu arada WoW la ilgili baslığıma oyunu Orjinal Serverlarda oynayanlar bi bakarsa sevinirim... klavyeustu RYO da...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
TheoDorus wrote:arkadaslar hayatınızda en cok zevk aldıgınız oyunları sıralarsanız sewinirim. (sadece 3 tane) ben hemen söliiim.
1-)cm(heyt bee ne kupalar almıstım ah ah)
2-) age of (walla haytımda demirci- allah allah-gibi sözleri ilk duyupta gülmekten kırıldıgım oyun. coooooooooook sewerdim coookk)
2-)heroes of migth and magic 3 (5 senedir oynuorum hala da oynarım)
1-pes'in her türlüsü.çıktığından beri!
2-dungeon siege!1-2 .3 ü varmı bilmiyom?,
3-total war serisi olduğu gibi müthiş!
Aredheliquas wrote:şimdilik ultima online ama baslayabildiğim zaman insallah WoW olcak.. bu arada WoW la ilgili baslığıma oyunu Orjinal Serverlarda oynayanlar bi bakarsa sevinirim... klavyeustu RYO da...
Bence ultima online yle WoW karşılaştırılamaz.Tamam WoW grafik falan güzelde ultima online'nin havası hiçbir yerde yok .En iyisi uo tartışılmaz bence..