Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Tapınakta esen rüzgârlar durdu aniden tapınak adeta canlıymışçasına sallanmaya başladı.Bir zamandı bu sadece ama şimdi tapınakta adeta tüm zamanlar vardı.şimdi tapınak adeta zamanla dalgalanıyor.İlahiler ile zaman birbirini örtüyordu.Lord Dragonfire'ın ruhu hepsini kapsamıştı o kutsal anda.Gidenler asla bilemezdi bunun seğerini.Gidenler burada kalanlar kadar bilemezlerdi zamanın mutluluğunu.

Cüce Gorath içinde bir huzurla yere diz çöktü ve balta fülüdünü dudaklarına götürerek çalmaya başladı.Lordunun ruhuna çaldı o kutsal anda.Lordu için çaldı o güzel ahenkli notaları...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

İlahiğiyi adeta içti. Olanları sindirmeye çalıştı.Gözlerini kapadı ve ruhunun huzuru yaşamasına izin verdi.Adeta sonsuza kadar öyle kalmak istiyordu...
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

mükemmel bir andı sanki hiçbir şey bozamayacaktı bu anı düşündü ki Just_wiN bu an hafızalara kazınacak we Lord Dragonfire'ın övünç anlarından biri olacaktı
çok zaman geçti çok şey değişti...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Lordumun adıyla diye kükredi Just_wiN
sen bizim kudretli tanrımız, sen ulu Dragonfire, isminle başlayarak sözüme bu anı bizimle yaşadığını düşünmemi sağladın senin ululuğunu bir kere daha kavramamızı sağladın senin gücün we kuvvetin ile bir kere daha dalgalandı bu çadır senin isminle bitiriyorum DRAGONFIRE
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath notaları kesti ve fülüdü ağzından çekerek gözlerindeki yaşları kıllı elleri ile sildi.Bu lorduna olan inancının en yüksek olduğu andı. Havadaki zamansal titreşim bir an daha devam etti ve durdu.şimdi onun yerini soğuk rüzgârlar aldı.İnanmayanları donduran ama inananların içini sıcacık yapan soğuk rüzgarlar...

İşte bu lordunun anıydı.Lordunun huzur veren zamanının anıydı...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

soğuk rüzgarlar çadıra hiçbir etkide bulunamadı adeta sıcak bir üfürtüymüşcesine
Just_wiN dedi ki, firble'ın gittiğinden beri şöyle güzel bir name duymamıştım sağol Gorath buradaki herkes senin bu resitalinden hoşlanmıştır herhalde ki öyle gözüküyorlar birçok kez defa duymak arzusundayım kendi adıma
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce yaşların aktığı gözlerle Just Win'e baktı ve "Başarılı olamadım!"dedi."Lorduma yakışacak kadar güzel çalamadım!"Bakışlarını çadırın tabanına indirdi ve gözlerindeki yaşlar yere düştü."Bir dahakine lorduma daha güzel şarkılar sunmalıyım!"diyerek tapınağın kapısına doğru ayaklarını sürüyerek yürümeye başladı....

Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

gorathın omuzunu sıvazlayan cleric bence cok başarılı oldun görmedin mi namelerin ne kadar etkili oldu seninle coştu bu çadır dedi
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce başını iki yana salladı."Bence başarılı olmadı!"dedi."Lordum için yapabilecğimin en iyisi bu değildi.Balta fülüdünü sırtındaki yerine takarak yürümeye başladı.

Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ã?adırın dışında uzak bir köşeden, bir ağacın üstünden, çok ince tiz bir flüt sesi yükseldi. Yan flütünü gülümseyerek çalan genç atletik bir adamdı. Ã?adırdan gelen sesle yarışmak istermişcesini çalıyordu flütünü. Sonra ses kesildi. Adam ağaçtan atladı. Seri adımlarla çadıra yaklaştı ama girmedi.

Gülümseyerek sesini yükseltti. "hey siz içerdekiler dışarı gelinde biraz oyun oynaylım." Anında elindeki flüt ceplerinden birine karıştı ve elinde bir deste belirdi. "Zamancılardan birşeyler kazanmak hoş olacak" İfadesi anında değişti. Sarışın adam sinsice gülümsemeye başladı.

*Talen Quicksilver
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Just_wiN çok etkilenmişti öyle ki tüyleri diken diken olmuş saçları dikelmiş kulağı we gözü seyirmeye başlamıştı sadece bakakaldı belki bir name daha duyabilirim umuduyla şok olmuş bir biçimde çadırın kapısının orada duruwerdi we gorath'ın yabancının yanına gitmesini izledi
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath merakla yabancıya ve elindekilere bakıyordu.şu anda zamanın karargahındaki işi ile ilgilenmesi gerekiyordu.Just Win'e bakarak "mümkünse sen oyna"dedi.Lordum adına yapmam gerekenler var.

Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Just_wiN gorath'a baktı çok şaşırmıştı iyi de bunu nasıl söyleyebilirsin senin gibi bir şovalyeden kumara bu biçimde bir yaklaşım beklemezdim ben de oynayamam kendi adıma çünkü ben bir rahibim we tanrım adına iskambil oynamaktan daha önemli işlerim war bu olmasa bile benim gibi bir rahibe kumar hiç yakışmaz yasaklanmıştır kendimce bana
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Sarışın adam konuşulanları duyduğunda gülmekten neredeyse yerlere yatacaktı.
Nefesini toparlayabildiğinde hala gülmekten kıpkırmızıydı.
şarkınlık ve sinir ile bakmakta olan savaşçı ve rahipe döndü ve güler bir yüzle;
"Tanrınız adına oynamayın, kendi adınıza oynayın. Hem kumar değil bu sadece masum bir oyun. Eğlence için. Rahiplerin bile eğlenceye ihtiyacı vardır ara sırada olsa. "

Adam en masum ifadeseini takındı. "Ne kaybedebilirsiniz ki? Bu koca tapınağımı? Hem tanrınızın buna kızacağını sanmam."
Hemen bilinmeyen bir koruyucu işareti yaptı ve sırıtarak adamları izlemeye devam etti.

*Talen Quicksilver
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce sıkıntılı şekilde bir daha baktı.Zaten canı sıkkındı.Ama belkide bu oyun onu birz rahatlatırdı.Bir cüceyi rahatlatmak ne kadar mümkünse o kadar rahatlatırdı.
Adama başı ile onay verdi."şimdi ne yapıyoruz?"diye sordu.

Locked