Bence en tehlikeli düşman büyücülerdir.Kesinlikle sonraki hamlesi tahmin edilmez.Tabiki Raist diyorum.Güç açlığı yüzünden size neler yapabilir tahmin edemiyorum
eğer karakter olarak düşünürsek de en sıkı düşman yine bir elf'tir bence.
sana verdiğim kitabı oku iice anla bakalım elflerden ne kadar korkman gerektiğini.
oku da gör feanor'un morgoth'a olan öfkesini.
neden abi... senin yukardaki ilk yazdığına ben tamamen katılıorum haklısın.. ama eğer adamın arkasında düşünecek bir şey yoksa ve hayattan bir beklentisi yok ve adam evil sa.... cidden başın daha çok belada demektir....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Abi evil dedin evilden örnek veriyim...
Abi sen paralı askersin... Hayatta hiçbir beklentin ve hiçbir amacın dolayısyla kaybedecek hiçbirşeyin yok... Yolda ona selam vermediğin için şehrin kralı (kendisi paladin) seni düelloya davet ediyor, dövüşüyorsunuz...
İkinci durumda sen aynı kralın evil bir akrabasısın ve tahtı istiyorsun... yine düeoolla ediyorsunuz... sence hangi durumda kazanma şansın yüksek?
kaybedecek bir şeyi olmayan gözün dönmüş bir şekilde saldırabilir ve vurduğu darbe kadar darbe yer
ama kaybedecek bir şeyleri olan kişi, ölmemesi gerektiğini bildiği için daha temkinli olur (ki bu onu daha ölümcül bir düşman yapar)
*pyros* en "doğruya doğru" tavrıyla ellerini cübbesinin yenleri içinde kavuşturur