"Devrik cümleler can sıkıcıydı" diyen bendim; "of the Sticks" esprisi olsun dedim!
Konu belli mi; power play yapmak amacıyla soruyorum. Büyücü dedim ama tek başıma kalcaksam barbar filan yapmak daha iyi olabilir. Shifter vs...
.
Yok sana +1 bonus. Senin bir oyununda, bıçak kullanan kızılderilimi alnının ortasından vurulmak suretiyle öldürtmüştün sen.dwaxer wrote:.
"Devrik cümleler can sıkıcıydı" diyen bendim; "of the Sticks" esprisi olsun dedim!Artık bonusları kapmışımdır.
Konu belli mi; power play yapmak amacıyla soruyorum. Büyücü dedim ama tek başıma kalcaksam barbar filan yapmak daha iyi olabilir. Shifter vs...
.
Edmond senin karakterine sadece OotS'den bir sayfa ile devam etmek istiyorum.dwaxer wrote:Madem ki PowerPlay, sistem açıklıkları, sanırım bir ırka yakışmadığı hâlde bonusları uygun diye hep yapmak istediğim ırk-sınıf uygun olmayan karakterleri yapabileceğim Konuyu öğrenelim hele
Darkgnome wrote:Yok sana +1 bonus. Senin bir oyununda, bıçak kullanan kızılderilimi alnının ortasından vurulmak suretiyle öldürtmüştün sen.dwaxer wrote:.
"Devrik cümleler can sıkıcıydı" diyen bendim; "of the Sticks" esprisi olsun dedim!Artık bonusları kapmışımdır.
.![]()
Zaten güzel espri ve rollere de vereceğim bonus. Benim oyuncularım kolay ölmemeli.
Edmond senin karakterine sadece OotS'den bir sayfa ile devam etmek istiyorum.dwaxer wrote:Madem ki PowerPlay, sistem açıklıkları, sanırım bir ırka yakışmadığı hâlde bonusları uygun diye hep yapmak istediğim ırk-sınıf uygun olmayan karakterleri yapabileceğim Konuyu öğrenelim hele
http://www.giantitp.com/comics/oots0216.html
ama çok kısa vadeli düşünüyorsun. Dwaxer'in benden daha çok oyunu açık ve daha da çok açacaktır ileride. Burada sana +1 verse de ilerideki oyunlarda alnına kurşun, dart, balyoz, obiwan Kenobi büstü, yeme ihtimalin artıyorEdmond wrote:Darkgnome bu konuda sana katılıyorum! Kesinlikle aynı oyunda benim de karakterim defalarca kritik yediBu Dwaxer hiç iyi DM değil en iyisi sensin!
(ileri mi gittim?)![]()
Code: Select all
You are slow, but sturdier than average members of your race.
Benefit
Add +1 to your hit points gained at each level.
Drawback
Your base land speed is halved (round down to the nearest 5-foot interval).
Special
You must have a base land speed of at least 20 feet to select this trait.
Roleplaying Ideas
Characters with this trait tend to be relatively immobile in combat. They typically prefer to wear strong armor (or other protective devices), since it's hard for them to flee a fight. Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 2 guests