frp dünyasına bende geldim!

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

o strahd ın düşmanı diil miydi ya?
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Burda kullandığımız isimler sadece forumlarda kullanılan isimlerdir. Genelde oyunlar ilgili olmazlar. Yani günlük yaşamda nası bir ismim varsa internet üzerinde de bir ismim var. O da Dilbao...

Dilbao nun anlamına gelince...
bir anlamı var ama bu ismi ankamından dolayı diil sevdiğimden dolayı kullanıyorum. Bu yüzden söylemem bişeyi değiştirmez. Ama merak eden varsa ayrıca söyleyebilirim belki...
"Lovefull Evil"
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

pyros wrote:o strahd ın düşmanı diil miydi ya?[/quot]

abi sanırım...bendede rasitlin-corax... problemi var....

benim nick azalin ama.... rp de anayis darkseeker diye shevarash f
ghter-priest i yim...

ama doğrusun... azalin strahd ın düşmanı... gerçi ravenloft ta herkes birbirinin düşmanı.... :evil:
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

abi o ne ya ben napmışım ööle.....heheheh
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Efem şimdi Hükümlü, mahkum kimse böyle ama benim kullanımdaki aslında biraz farklı kader ile falan ilgli aslında. Sanırım açıklayıcı oldu (mu?):) peki neden hükümlü? Valla benim çoook hoşuma gidiyor ve çok sevidiğim bir kitapta küçük bir yerde geçiyordu, sonra ordaki anlamından koptu aslında.

Hükümlü şövalye KnightFlame(bunu ingilizce yazmıştım sonra kaldı ama kalsın ya değiştiremem artık) :) şöyle hepisini yazarsam
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Mask hırsızların ve gölgelerin tanrısı oluyor Frodo. Senin pek hoşuna gitmeyebilecek bir tanrı her ne kadar yüzüğü çalan amcan Bilbo da farketmese de içinde benim ruhumu taşıyanlardan olsa da.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Hoşgeldin. Ben Yeorda yım. Half orcum. Epey uzun bir hikayem var tapınakta okuyabilirsin ancak şu kadarını söyleyeyim doğa tanrıçası Mielliki nin yarattığı bir mucizenin sonucunda onun rahibiyim. Ve hayatımı bana sahip olduğum her şeyi veren tanrıçama ve onun öğretisine adadım. Diyarlara hoşgeldin Frodo Tapınağa istediğin zaman girebilirsin.
Ormanın gücü sizi kutsasın
Image
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

seni tebrik ediyorum frodo,yine bir hobbitten beklenmeyen birşey yaptın :D
benimde bu karakterlerden bilmediklerim vardı,ve daha önce niye sormadığıma pişman oldum şimdi ve yeni bir kullanıcı beni utandırdı ya :oops:

frp hakkında bilgin olmasa bile,en azından doğru soru sormasını biliyormuşsun :D
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ben yeminer the lich. ismimin aslı yeminer archi dir ama the lich i tercih ederim. azalinle savaşı okuyan varsa söyliim. azalin e baya bi benzerim ama onun gibi toprak yönetme hırsım yoktur. en büyük amacım tüm tanrıları yerle bir etmektir. bunun için binlece yıldır bekliyorum ama zaman benim için sorun değil.
benimle anlaşma yapmak isteyen veya benim gibi bir amacı olanlara her zaman yardımcı olabilirim. büyücülük kulesinin mod uyum.
bu kadar selamlaer saygılar.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
frodo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by frodo »

çok güzel açıklamalr yapılmış,cevao veren herkese teşekkür ediyorum,ve diğer kullanıcılarında bu soruma cevap vermelerini istiyorum...
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Ben daha dünkü ''lale'' yim ama yine de amaç muhabbet olsun bende anlatayım kendimi...

Benim nickim kendi adımdan geliyro.Adım Asutay anlamı (Asi, hırçın at yavrusu) dur.FRP de araya bir de ''h'' koyunca tam oldu.Hoşgeldin arkadaşım bende yeniyim ve acaip memnunum.

Not:Buluşma ve etkinlikler düzenleniyor fakat bence daha sık düzenlenmeli ve birbirimizi tanımalıyız zaten kaç kişiyiz şu ülkede... :wink:
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

pekala ben de bahsedeyim

Squva benim kendi yaratmaya calistigim dunyadaki bir karakterim. ben bu dunyayi biraz mantikli olsun siye bilinen bir çok frp diyariyla birlestirmeye calistim ve dogal olarak bazii geçitler ortaya cikti. squva bu geçitleri kullanan nadir insanlardan biri. kendisi ayni zamanda bir çe_it rahiptir..

sitede ise bir Vampiri oynatmaya calisiyorum. Niatra. nasil vampir oldugunu gecen gun kulaktan kulaga da yazmistik...

sorularina elimizden geldigince yanit vermeye calisiriz Frodo...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

evet frodo,sanırım bazı kişilerin rollerini öğrendin ama benden sana tavsiye eğer birgün oyun oynama durumunda kalırsan,sakın vampirlere güvenme,özellikle quel-shin ve onun çoçukları olan squva ve shadowmastera,yoksa seninde kanını emerler :D işin şakası bir yana umarım sitede istediğin tadı alabilirsin....diğer kullanıcılarda bende sana yardımcı olmak için elimizden geleni yapmaya çalışacagız....
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ketçap
sen kendine neden ketçap dediğini açıklamadın bu arada

ahahaha
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Herkes oynattığı karakteri yazmış yahu. bende yazıyım
Neden hükümlü koydum. Benim oynattığım şövalye ailesi bazı kurallara uymak zorunda oldukları için ve sürekli acı çektiklerinden kendilerin Hükümlü şövalye'ler demekteler. Belli bir yaştan sonra evden ayrılırlar gezgin şövalyeliğin gereği. Ancak uzun yıllar sonra veya arada sırada uğrayabilrler. Bunlar dedeleri Kinithos'un, yaygın ismiyle Güneş'in veya Narlaure'nin seçilmişi olduğunu düşünmekteler ve kanlarında onun parıltısını, ışığını ve alevleri taşıdıklarına inanırlar. Ailede erkek çocuklardan sadece biri şövalye geri kalanı rahip olur, kadınları ise ya bakirelik yemini edip rahibe olurlar , yada kalede kalıp normal bir hayat sürerler.
Yalnız şunu düşünmemek gerekir. Bunlar paladin değildir ve sadece doğru olduğuna inandıkları şeyleri yaparlar. Yani belli bir kuralları ve düstürları yoktur, onları kıstlayacak.
Bunun seçilmişliğin hikayesi falan var ama şimdi uzun. benim oynattığım karakter 3. kuşak Hükümlü şövalyedir veya tam adıyla

Hükümlü şövalye Prangalı Ardan Bardaaner.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Post Reply