Kış 2007 OB Teması Hakkında

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Valla iki hikayede çok hoşuma gitti. Firble'ın hikayesi başladı ve bitti. Bu yüzden temadaki diğer bütün hikayelerden farklı bir yol çizmiş. Sonu biraz hızlı bağlanmış, bunun dışında çok hoş bir havası var.

Dwaxer'ın hikayesi ise, valla ne diyim, tadı damağımda kaldı. Umarım devamını yazarsın. Bana o korsan biraz kolpa gibi geldi. Dünya'nın merkezine kendini oturtmuş, sürekli olarak atıp tutuyor gibi :) Ama ben yan karateri daha çok sevdim zaten. Ve hakkaten de gaza getirici bir çalışma olmuş.

İki hikayede de eksik gördüğüm bir nokta, belirtmeden geçemeyeceğim, Firble'ın hikayesinde yine bir iki yerde değinilmiş fakat bu hikayeler Korsan Hikayeleri olmuş, Kara Kış Korsanları olmamış pek. Bence mevsime uygun olrak hikayelerin Kara bir kışı hissettirmeleri daha doğru olur. Fakat bu büyük bir eksiklik değil hatta eksiklik bile sayılmaz, sadece benim bir düşüncemdi. İkinizin de ellerine sağlık.

Catboy'un hikayesine, devamı geldikten sonra yorum yapmayı istiyordum fakat devam ettirmek gibi bir niyeti yok sanırım. Umarım böyle bir niyeti olur çünkü çok merak uyandıran bir hikaye. Söylencek fazla birşey yok, devamını bekliyoruz.
Been there. Seen that. Got the scars.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Artemis Entreri wrote: eksik gördüğüm bir nokta, belirtmeden geçemeyeceğim, Firble'ın hikayesinde yine bir iki yerde değinilmiş fakat bu hikayeler Korsan Hikayeleri olmuş, Kara Kış Korsanları olmamış pek. Bence mevsime uygun olrak hikayelerin Kara bir kışı hissettirmeleri daha doğru olur.
:mrgreen: Bu konudaki eleştirine ben de katılıyorum Artemis, naapiim korsan deyince aklıma Karayip Korsanları geliyor. :D Ama bir daha ki bölümde soğuk iklime şöyle bir uğrayacağız. :wink:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Bu arada Firble senin de hikayeni okudum; çok güzel, duygulu, şiirsel bir çalışma olmuş. Eline fikrine sağlık. :clap:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Artemis yorumun gerçekten çok güzel olmuş. Benim de hissettiğim iki açığı vurgulamışsın. Sonun hızlı bağlandığını ben de düşünüyorum. Neyi arayarak korsanlara katıldığını çocuğun nisbeten içime sinecek şekilde yansıttım. Ancak ayrılışı o kadar içime sinmedi. İkincisi kışın bir arka plan olmasını engelleyemedim. Aslında ilk başta daha çok vurgulanan bir arka plan oldu bir de ne yazık ki.. Oysa sonunun kışa bağlanması güzel olabilirdi. İşte hızla biraz da içimden geldiğince kendimi bırakarak yazdığım bir hikaye böyle oluyor. Yorumların için sağol.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Arkadaşlar Korsan isimli hikayeme biraz daha eklenti yaptım haberiniz olsun. :mrgreen:
Post Reply