Dayak ve İkna
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
WarlorD
- Kullanıcı

eheh daya dediğiniz olay bi adamı dövmekle bitmiyo ki... adamı dövüysounuz bi bakıyosunuz sora ki gün 15 arkadaşı abisi vs ile gelio sizi tek yakalıyo... sora siz arkadaşları toplayıp adamlara dalıyosunuz.. sora olay büyüyo okul kawgasına fln bile dönebiliyo sonuçta...
zorunda kalmadıkça takmam sinir eden laftan anlamayanları döner arkamı giderim...
zorunda kalmadıkça takmam sinir eden laftan anlamayanları döner arkamı giderim...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
-
Death-Knight
- Kullanıcı

-
WarlorD
- Kullanıcı

kesinlikle haklısın bence türkiyede olmamızın bazı dezavantajları war ama insanların laftan anlamaması ya da vahşi olmaları herangi bi ülkenin deil tüm insanlığın suçu...Death-Knight wrote:sizde anlayın artık sorun sadece "burası Türkiye" değil sorun insanların yapısında bulunan saldırganlık içgüdüsü ABD 'de bile birini sadece alman diye dövebiliyorlar onun için takmayın heryerde var bu tiplerden
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

cidden arkadaşlar anlayamadığım yegane görüş tarzıdır bu. "burası Türkiye" denip kaçma yöntemi. insanoğlunun doğasında vardır beden kuvvet gösterileri. Ben bunu dille yetinemeyen insanlar için geçerli bi çözüm yolu olarak görmeyi tercih ederim ...
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

kesinlikle gerektiği yerler de var hatta zaman zaman zevkli ve heyecan verici olduğunu da kabul etmek gerekli.
karşındaki de anlamıyosa dalacaksın doğal olarak benim vurgulamak istediğim bunun her kaçış yöntemi gibi türkiye ye has görülmemesi gerektiği...
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Son zamanlarda şunu farkettim, insanlar kavgayı hep çözüm yolu olarak görüyor. Tatlılıkla ve konuşmayla halledilecek konular sürekli olarak büyütülüyor ve kavga konusu oluyor. Bence bu insanların birbirlerine dürüst olmadığı zamanlarda oluyor. Ben kavgacı biri olarak düşünülürüm ama o kadar da değilimdir. Benimde sinirlendiğim zamanlar oluyor ama karşımdakinin bir insan olduğunu düşündüğüm zaman bu dürtümü azaltabiliyorum.
Bana göre insanlar konuşarak her şeyi halledebilir ve kimsenin kimsenin şiddet uygulamaya - bu psikolojikde olabilir- hakkı yoktur.
Bana göre insanlar konuşarak her şeyi halledebilir ve kimsenin kimsenin şiddet uygulamaya - bu psikolojikde olabilir- hakkı yoktur.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

insanoğludur bu,veya adem oğludur....
ya katil olurlar ya da maktul....
habil-kabil'den beri bu böyledir.
ayrıca birşey avrdır ki bu da ademoğullarının başında hep vardır.oda sevmek ve kıskanmak...kabil habili,sırf ailesinin habili daha çok sevdiğini düşündüğü için kıskanmış ve onu öldürmüştür.bazen düşünüyorumda acaba kim haklı???
sırf daha çok sevildiği için kıskanılan habil mi? yoksa sevgi duygularının tatmin edilmediği için kardeş katili olan habil mi ?
acaba ikisinden biri olabilseydim acaba hangisi olmayı isterdim...
ya katil olurlar ya da maktul....
habil-kabil'den beri bu böyledir.
ayrıca birşey avrdır ki bu da ademoğullarının başında hep vardır.oda sevmek ve kıskanmak...kabil habili,sırf ailesinin habili daha çok sevdiğini düşündüğü için kıskanmış ve onu öldürmüştür.bazen düşünüyorumda acaba kim haklı???
sırf daha çok sevildiği için kıskanılan habil mi? yoksa sevgi duygularının tatmin edilmediği için kardeş katili olan habil mi ?
acaba ikisinden biri olabilseydim acaba hangisi olmayı isterdim...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
ben çabuk sinirlenirim... insanlar bunu yenmelisin derlerdi eskiden, sonra düşündüm bunu yenmem gerkmiyordu sadecec tepkilerimi kontrol etmem yeterliydi; sinirlendiğimde aşırı tepki vermiyorum artık... aslında şöyle bir düşünüyorum da; sanırım eskisi kadar kolay de sinirlenmiyorum! sinirlenince; karşımdakine bakarım... aşırı salak değilse derdimi konuşarak anlatmaya çalışırım, problem sürerse tekrar bakarım.. deymiyecek biriyse muhabbeti keser, ortamı terk ederim (arkadan konuşur genelde bu tipler bıdı bıdı diye, kulajklarım keskindir [elf kulağı
] ağır bir hakarette bulunursa kavga kaçınılmazdır...) değicek biriyse anlatmaya devam ederim baktım olmuyor birkaç denemeden sonra bırakırım...