Yazar aranıyor.

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

EddardStark istersen sana yazman konusunda yardımcı olalım, bir denemeni yayınla buraya, uzerinde konusup yorum yapalım. Biz de uzman kişiler degiliz, halk olarak konusuruz, sonucta kitabı halk okur. Sanatın halk icin olduguna inananlardanım. Bir de kendi kafandakilerini en iyi kagıda dokebilecek kişi sensin. Baskası hicbir zaman seni tam tatmin etmeyecektir. Ama en onemlisi bunu kendin istemen.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Hikayelerini paylaşmak istiyorsan Ocakbaşı'na bekleriz. Ateşimiz yanıyor ve her seferinde biraz daha sıkışarak yeni gelene yer açabiliyoruz...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

ben EddardStark :)

yazdıklarınız için teşekkür ederim haklısınız aslında :)

o zaman hepinizi ocakbaşındaki hikayeme beklerim ve hepinize teşekkürlerimi sunarım :)
Image
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

Bence kendin yazmayı dene..Bana kalırsa hiç bir yazar senin düşüncelerini kâğıda senden daha iyi dökemez..Kitap okuyorsan kitapları 3-4 kez oku..Konuyu salla okuduğun kitapların yazarı nasıl cüle kuruyor ne yapıyor onları öğren..Sonra ilerde kendi tarzın oluşur;)

Ayrıca sadece fantastik kurgu okuma klasik edebiyatta okur..Bende kitap yazıyorum umarım bitirince koyarım buraya da ;)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

umarım en kısa zaman içerisinde bitirirsinde bizde kitabını okuma şerefine erişiriz :)
Image
Post Reply