Kim kimi döver?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Wolverine aklı başındayken Conan'a yeniliyor ama sonra pusudan süpriz saldırı yapınca ancak yeniyor Conan'ı. Ama Wolverine'de süper karakter. Conan'ın elde edemediği tek karakter olan Redsonya'yı evinin kadını yapıyor.

Groo, Conan'ı döver ama bütün güzelleri Conan kapar. :D

Conan'ı birebirde Tothamon dövmüştü. Sonra Conan'ın p...i geldi kurtardı babasını. Demek ki en tüm kızları kapmanın savaşta da bir avantajı varmış. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Bu arada Cüneyt Arkın Red Kit'i döver.

Açıklama: 1. Cüneyt Arkın Ağzıyla mermileri havada tutabiliyorç
2. Cüneyt Arkın prestige sınıf olarak Murat the Black seçerse Special Attack olarak Gavur güdümlü ok atabilmekte. Hem de Yay kullanmadan... Ve at üstünde sırtı yere paralel giderken... (bu gerçek...)
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

peki cüneyt arkın mı döver ak gandalf mı ? kafama takıldı... :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ak gandalf döver.

Açıklama: Cüneyt Arkın sadece bir insandır, Ak Gandalf ise bir büyücüdür. Aynı şey Cüneyt Arkın'ın kaakterleri içinde geçerlidir. Bütün karakterleri Türktür Cüneyt Arkının ve Türk'lerin büyüklerine saygıları vardır. Ak Gandalfta bilmemkaç yaşındadır.

Bu ifade; :w00t: , bu ifadeyidöver; :mad:
Açıklama: Biri sadece kızmakla yetinirken diğeri yaptığı işten memnun bir şekilde aparkata başlamıştır.

Wow'da warlock wizard'ı döver.
Açıklama: Wizard insan gibi büyü yapmaz ama worlock bir kaç combo ile wizard'ın çok az olan HPsini indirmeyi başarabilir. Ayrıca warlock bence daha karizmatiktir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

wowda wizard yokki :P Mage var. Ama en güzeli benim classım olan hunter. Silenc shot gg. Pet enrage gg. Arcane crit aimed crit quikshots gg.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

E peki bu karakter kimi döver? Kim onu döver?

Ayrıca evet wizard dedim mage kardeşime. Yanında bir şey taşımayan karakterleri pek sevmemde.
Eskisi ka
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

bence herkes ajdarı döver
ayrıca şu avatarda gördüğünüz üzere ben battalgazi filan bırakmam kuruturum
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

O avatardaki amcayı Vampire the Masqurade'de bi kuruttular zaten. Holywater + haç gg.
Hunteri en çok warlock zorluyor. Ã?oğu zaman dövüyor ama hunter beastmaster talentini fullemişse warlock gg oluyor ^^
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tamamda hunter'ı mage rahatlıkla alır diye biliyorum ben. Hayvancağızına bir kuzu. Hunter'ın yanına ir blink. Ardından deli deli büyüler. Hatta sadece uzaktan bir pyro bile yeter.

Neyse sen asıl oynayansın bundan daha fazla konuşmam yüzsülük olur ancak. Velhasıl Warlock hepsinden daha karizmatik.

Fellguard hepsini döver! :D
Eskisi ka
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Warcraft DotA'yı döver.

Açıklama : Dota, Warcraft için yaratılmış bir haritadır. Warcraft olmadan dota bir hiçtir. Ã?nünde saygıyla eğilip, "pardon warcraft abi, bilemedim." demesi gerekir...
Been there. Seen that. Got the scars.
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

Artemis Entreri wrote:Warcraft DotA'yı döver.

Açıklama : Dota, Warcraft için yaratılmış bir haritadır. Warcraft olmadan dota bir hiçtir. Ã?nünde saygıyla eğilip, "pardon warcraft abi, bilemedim." demesi gerekir...
kesinlikle katılıyorum çevrede "dota dota" diye dolanan veletlerden kurtulmak için kaçarım internet kafeden.evimde oynarım paşa paşa warcraft ımı...hatta gaza gelir I,II yi yeniden yükler vururum dibine.ulan gaza geldim bide diabloyu tekrar mı kursam?(eskiye özlem)
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Ben hepsini döverim. :evil: (Bilmiyorum bir anda gaza geldim)
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Axe de Dragon knight ı döver o zaman (ingame .. Dota Allstar.)

Not:DoTa=Defense of the Ancients
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Mage hunteri alamıyor yahu. Zaten pet enrage de sheep yemiyor. Yesede 5sn sürmüyor. Combat anındada trap konulabilindiği için magein hiç şansı kalmamış.
Buff mage+priest plx ^^

Neyse Heman >Herkül
açıklama herkül dünaydaki en güçlü insandır ama heman dünyada da değildir dünyadanda değildir. Strongest of the Universe tir.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

gg , wtf yi döver.

açıklama: evet oyunlarda kullandığımız bu terimler,
gg : guud geym
wtf : vat da fak
anlamlarıyla kullanılmaktadır. Wtf her zaman kullanılamıyacağı gibi, gg anlamının dışına taşmışdır , türkler arasında anlamı güle güle olarak da kullanılabiliyor olmasıyla beraber, oyun gg oldu ( bağlantı koptu ), bu çay gg olmuş ( soğumuş ), item gg oldu ( patladı bitti bişey oldu ) hoca hepimizi gg yaptı (sıktı), sensiz gg olmuyor aşkım gibi garip yüzleriyle de karşımıza çıkmaktadır..
Been there. Seen that. Got the scars.
Post Reply