Dünyaya 2.kez gelmiş olsaydınız nerede yaşamak
çünkü,japonlara ve japoncaya karşı inanılmaz bir hayranlığım var...çok saygı duyduğum bir halk ayrıca...orda olmayı ve onları daha yakından tanımayı çok isterdim...ve bu dünyada nekadar çok gitmek istesemde gidemeyeceğimi bildiğimden(ama yinede belli olmaz),ikinci kez dünyaya geldiğimde japonyada yaşamak isterdim...neden
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
anladım.arres wrote:çünkü,japonlara ve japoncaya karşı inanılmaz bir hayranlığım var...çok saygı duyduğum bir halk ayrıca...orda olmayı ve onları daha yakından tanımayı çok isterdim...ve bu dünyada nekadar çok gitmek istesemde gidemeyeceğimi bildiğimden(ama yinede belli olmaz),ikinci kez dünyaya geldiğimde japonyada yaşamak isterdim...neden
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Karamsar oLmayın bence.Bellimi olur belki gidersiniz belki piyango tutararres wrote:çünkü,japonlara ve japoncaya karşı inanılmaz bir hayranlığım var...çok saygı duyduğum bir halk ayrıca...orda olmayı ve onları daha yakından tanımayı çok isterdim...ve bu dünyada nekadar çok gitmek istesemde gidemeyeceğimi bildiğimden(ama yinede belli olmaz),ikinci kez dünyaya geldiğimde japonyada yaşamak isterdim...neden
Ayrıca Türk göçebe yaşamınıda çok severim.At sırtında savaşmak, ok ve yayın gücü bunlar beni çekiyor.Gerçi eskisi kadar ok ve yay varmıdır hala bilmem...
Aslında başlığı açmamdaki en büyük amaç Gitme ihtimalimin olması.Kanada ve Norveçte başlarda.
Ama ben yinede büyük konuşmuyorum...Bir aksilik çıkmazsa "inşallah" diyorum...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
-
Drakhan
- Kullanıcı

Kesinlikle norveçte yaşamak isterdim
Daima soğuk çoğunlukla karanlık Black metalin kalesi Pagan cenneti daha ne isterim ki.Ama yinede yer yüzünde cennet varsa orasıda Türkiye dir 
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
- C_Deschain
- Kullanıcı

-
Ao
- Kullanıcı

Kanada veya Avustralya ikisinden biri olsa güzel olurdu.Kanada sessiz,sakin,suç oranı düşük,tek sorunu soğukları.Avustralya desen tam cennet doğayla iç içe yaşam standartları yüksek (Kanadada gerçi öyle).Ã?oğu insan dikkat ettim genelde kuzey ülkelerini söylüyor(İsveç Norveç vb.) moralinizi bozmak istemem ama oraların insanları biraz garip harbi soğuk kanlılar yani.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Drakhan
- Kullanıcı

İyi ya işte güzel de bu!Hava soğuk insan soğukKanada veya Avustralya ikisinden biri olsa güzel olurdu.Kanada sessiz,sakin,suç oranı düşük,tek sorunu soğukları.Avustralya desen tam cennet doğayla iç içe yaşam standartları yüksek (Kanadada gerçi öyle).Ã?oğu insan dikkat ettim genelde kuzey ülkelerini söylüyor(İsveç Norveç vb.) moralinizi bozmak istemem ama oraların insanları biraz garip harbi soğuk kanlılar yani.
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Valla ben gene istanbul'da olmak isterdim. Tabi eğer 2000li yıllardan bahsediyorsak... Eğer geçmiş zamanı katarsak işin içine kesinlikle CengizHan zamanında Moğolistan'da yaşamak isterdim. Yada belki Selçuklular da olabilir...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı