Gerçek Dünyanın senin tarzına fantastik Dünyalardan daha az uygun olması doğal çünkü o Dünya gerçek....
Her fantastik Dünya mutlaka sayısız boşluk onu okuyanların dolduracağı gedik içerir. Bu boşluklar da okuyanların hayal gücü ile dolar dolayısı ile Dünya bir şekilde okuyanın hayaline daha uygun hale gelir.
Buna benzer bir durum başka ülkeleri anlatan kitaplarda da yaşanır. Bazen gittiğin ülkenin kitaplarda okuyup hayal ettiğinden çok farklı olduğunu görürsün. Ã?ünkü gerçek Dünya aktarırken bile ancak boşluklu aktarılabilir .
Bir orman elfi olarak yaşamanın ne kadar zor ya da kolay olduğunu muhtemelen bilemeyiz çünkü muhtemelen bunu anlayacak fırsatımız olmayacak. Eğer fırsatımız olsa muhtemelen onun da tahmin edmediğimiz birçok zorluğunun olduğunu görecektik.
Bu Dünyanın da birçok zorluğu var. Birçok kötü hoşumuza gitmeyen içimizi yakan yanı var. Ama öncelikle bu yanları olduğu için gerçek Dünya zaten, ikincisi ne kadar acı olursa olsun sorunlardan kaçıp yapay bir Dünyaya sığınmak bence yanlış.
komplo teorisi
Evet gaiatar, ben de bu siteyi kuran kişi olarak o derin mihraklar için çalışıyorum
Tabi bi üst satırdaki geyikti. Bu şüpheleri ben de taşımıyor değilim ama benim şüphelerim biraz daha geni çapta.
Yani sırf frp değil de neredeyse tüm eğlence araçları bunun için bir yöntemdir. Devletlerin futbol, edebiyat vs vs.. gibi alanları bilerek desteklediğini düşünüyorum. Ã?ünkü bu tür şeyler insanları sakinleştirip patlamalarını, isyan etmelerini engelliyor.
Ama bu kötü birşey midir ? Sanmıyorum, insanların deşarj olmaya, unutmaya, görmezden gelmeye ihtiyaçları var. Etrafımızdaki her kötülüğü görürsek bu bize daha iyi bir düzenden çok huzursuz bir hayat getirir.
Tabi ben de isterim hiç sorunun olmadığı bir dünyada yaşamayı ki bu çok da güzel olurdu ama herşeyi düzeltmeye çalışırsak ideale ulaşmaya çalışırken kafayı çizeriz, toplumu öldürürüz. Herşey adım adım, sakin sakin, güzel güzel olmalı, herşey yedire yedire yapılmalı.
Tabi bi üst satırdaki geyikti. Bu şüpheleri ben de taşımıyor değilim ama benim şüphelerim biraz daha geni çapta.
Yani sırf frp değil de neredeyse tüm eğlence araçları bunun için bir yöntemdir. Devletlerin futbol, edebiyat vs vs.. gibi alanları bilerek desteklediğini düşünüyorum. Ã?ünkü bu tür şeyler insanları sakinleştirip patlamalarını, isyan etmelerini engelliyor.
Ama bu kötü birşey midir ? Sanmıyorum, insanların deşarj olmaya, unutmaya, görmezden gelmeye ihtiyaçları var. Etrafımızdaki her kötülüğü görürsek bu bize daha iyi bir düzenden çok huzursuz bir hayat getirir.
Tabi ben de isterim hiç sorunun olmadığı bir dünyada yaşamayı ki bu çok da güzel olurdu ama herşeyi düzeltmeye çalışırsak ideale ulaşmaya çalışırken kafayı çizeriz, toplumu öldürürüz. Herşey adım adım, sakin sakin, güzel güzel olmalı, herşey yedire yedire yapılmalı.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k