Matrix hakkında.....
-
legacy_user_4
Foruma hoşgeldin. Umarım burada başlatılan dostluklarımız hep kalıcı olur.planeswalker wrote:önce yeni olaraktan herkese selam.bence oyuna verdiğin paraya yazık olur.arkadaşlar ben mesajımın yanında- solda resimi nasıldeğiştirebilirim
Gayet basit. Forumdayken yukarıdaki "Profil"e bas, sonra karşına çıkan form senin kişisel bilgilerini değiştirebileceğin yer. Buradan mesajın yanındaki resmi (yani avatarını) Galeriyi Göster deyip resimlere bakarak seçebilirsin. Hatta şu an seçili olan resim de yanlış görmediysem Galeri'den seçilmiş.
Ha eğer ben kendi özel avatarımı yüklerim diyorsan Profil'deyken Gözat seçeneğini kullan ve harddiskindeki resmi upload et ve kullan.
Hesabınız (Your Account) kısmından avatar değiştirilemiyor, oradan uğraşmayın. Bizden kaynaklanan bir sorun değil, o yüzden onu düzeltemiyoruz. Yalnız forumdan profile girerek 400ün üzerindeki resim arşivinden istediğini seçebilirsin.
Gene yapamazsan frp@frpworld.com'a hangi avatarı istiyorsan söyle (veya gönder). Ben hallederim.
Kolay gele.
- planeswalker
- Kullanıcı

Geleceğimizde bir matrix varsa onun programcısı ben olacağım. Filmdeki mühendis aynı bana benziyordu (Topsakal, gözlük, muhteşem ve anlaşılamaz derecede ileri ingilizce, sapık bir felsefe filan
. Heralde o adam benimdir gibime geldi. Karizmasıyla Neo'yu ezip 2,5 dakika içinde 15000 kelime konuştu ve sinemada bizi afallattı, yuh dedik afedersiniz ama
)
(Bu arada ben bilgisayar mühendisiyim evet evet yaşımız da tutuyor kesin amtrix oldu ya da olacak Maniak karşıma gelip ben nerdeyim neresi burası diyecek. Ben de:
"This is the core of the matrix and I am the designer engineer and heart of the matrix. I programmed and built it to ultimate perfection except for WE WILL DESTROY ZION IN 24 HOURS! IT LASTED 3 DAYS LAST TIME! NIOHAOAHA MUAAHAUHA deyip rage'e geçeceğim. Maniak da aval aval bakar artık
)
(Bu arada ben bilgisayar mühendisiyim evet evet yaşımız da tutuyor kesin amtrix oldu ya da olacak Maniak karşıma gelip ben nerdeyim neresi burası diyecek. Ben de:
"This is the core of the matrix and I am the designer engineer and heart of the matrix. I programmed and built it to ultimate perfection except for WE WILL DESTROY ZION IN 24 HOURS! IT LASTED 3 DAYS LAST TIME! NIOHAOAHA MUAAHAUHA deyip rage'e geçeceğim. Maniak da aval aval bakar artık
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

walla "the one" olmanın mantığı o zaten.Yanni adam kural çiğniyo başka bişşii yapmio ki.Walla yapılan matrix neutral olmalı.Lawful yaparsan(ki mimar ilk başa yapmış)program çöküyo tek taraflı bi sapmadan dolayı. Neo da bence matrixteki tüm lawfulluğu dengeleyecek bi kaosa sahip.Haliyle adam senin yarattığın gerçekliğin kurallarını bozar da eder de uçar da kaçar da.Uç maniak uç. 
Evil rises,darkness falls...
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

- Nyther_Arcana
- Kullanıcı

Evet Matrix'ten kaçmak için bir plan yapmalıyız artık. (Tabii ben mühendisim kaçmama gerek yok o ayrı da)
şimdi şu iki haptan birisini almamız lazımdı ama hangisiydi? Hmm...
Lacivert çizgili olan mı yoksa mor puantiye miydi? Allah ya unuttuk iyi mi...
şimdi şu iki haptan birisini almamız lazımdı ama hangisiydi? Hmm...
Lacivert çizgili olan mı yoksa mor puantiye miydi? Allah ya unuttuk iyi mi...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Offf öldüm abi gülmekten adam mühendisi bile Corax olarak görüyo ben söyleyince... Yok Wuroldarcığım ben orada en normal görünen ama en korkunç adamım.Wuroldar wrote:Hayır ben ajanım ve biraz sonra hepinizi döşecem. (Tek korkum müyendis corax () adam bir konuştu allak bullak etti kafamı en iyisi mi hiç bulaşmıyım)
Öööle deri meri garip şeyler de giymiyorum. Bööle bembeyaz içi dışı gibi temiz bi adamı oynuyom
Ama bi dakka yoksa bu haplar mıydı?
üzerinde Made in Taiwan yazan mı yoksa yeşil pötikareli olan mı???
That which doesn't kill you, makes you stronger