sizi ağlatan kitaplar var mı?
Beni ağlatan kitaplar fazlaca var
--parantes içleri spoler içeriyor
--
İki şehrin Hikayesi ( son bölüde koptum )
Ejderha Mızrağı Serisi ( cücem öldü
)
Hükümran Taş Serisi ( Bashee'nin ölümü )
Zaman Ã?arkı Serisi ( nered eolduğunu hatırlamıyorum ama büyük ihitmalle ejderimin delirdiği hakkında ki yorumları okurken )
Harry Potter ve Melez Prens ( Albusa bağlı biri olarak onun yeşil sıvıda acı çekmesinde kopmuştum )
Yüzüklerin Efendisi ( .. )
--parantes içleri spoler içeriyor
İki şehrin Hikayesi ( son bölüde koptum )
Ejderha Mızrağı Serisi ( cücem öldü
Hükümran Taş Serisi ( Bashee'nin ölümü )
Zaman Ã?arkı Serisi ( nered eolduğunu hatırlamıyorum ama büyük ihitmalle ejderimin delirdiği hakkında ki yorumları okurken )
Harry Potter ve Melez Prens ( Albusa bağlı biri olarak onun yeşil sıvıda acı çekmesinde kopmuştum )
Yüzüklerin Efendisi ( .. )
Zamanı geldi...
Rüzgar tekrar esti...
şafakla gelen yeniden oğdu...
Ejder yeniden doğdu...
Rüzgar tekrar esti...
şafakla gelen yeniden oğdu...
Ejder yeniden doğdu...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Aslında forumda spoiler modülü var, onu kullanabilirsiniz.
Harry Pooter'ı nasıl unutabilirim? 6. kitabın sonlarında gerçekten çok üzülmüştüm.
Harry Pooter'ı nasıl unutabilirim? 6. kitabın sonlarında gerçekten çok üzülmüştüm.
Code: Select all
Dumbledore'un cenazesi ve Ginny ile yaptıkları muhabbet falan. Pek iyi hatırmayamıyorum ama gözlerim dolmuştu okurken.Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı.._Laurana_ wrote:ben ejderha mızrağında çoğu yerde duygulanmışımdır ama kış gecesi ejderhalarında sturm un ölümü beni ağlatmıştıve sonraki kitabı ilkbahar şafağı ejderalarındaysa flint in ölümü
![]()
Kılıcın ne kadar keskin, Kalkanın ne kadar dayanıklı ,
Miğferin ne kadar güçlü olursa olsun
Yüreğin olmadıkça bu savaşı çoktan kaybetmişsindir
Miğferin ne kadar güçlü olursa olsun
Yüreğin olmadıkça bu savaşı çoktan kaybetmişsindir
U.D de zaknafein nın ölümü de ağlatmadı belki ama dokunaklıydı. Herşeyden öte ölüm amacı oldukça yerindeydi.
E.M de, efsanalerde-sanırım ikinci kitabında, rasit le caramon nun eski günlerde ki gibi bi kaç saat takılması fazlasıyla damardan bi sahneydi. Yanlış hatırlamıyorsam raist o donem oldukca sık kabuslar görüyordu ve kardeşinden küçüklüklerinde ki gibi uykusunu korumasını istemişti.
O ikisi arasındaki ilişki hep okunası olmuştu bana göre.
E.M de, efsanalerde-sanırım ikinci kitabında, rasit le caramon nun eski günlerde ki gibi bi kaç saat takılması fazlasıyla damardan bi sahneydi. Yanlış hatırlamıyorsam raist o donem oldukca sık kabuslar görüyordu ve kardeşinden küçüklüklerinde ki gibi uykusunu korumasını istemişti.
O ikisi arasındaki ilişki hep okunası olmuştu bana göre.
If the general opinion is pessimistic, fantasy is going to hold its own.
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

yaa sturm gercktn üzcydü ama aglayamadm bn yaa aglyamyorum okurken ama hüzünlendgm oluyodu cok, cogu suan aklmda deil ama drizzt in akıl hocalrndan Montolio öldüünde hüznlenmştm. bide zaknafein kurban edildiinde
( hala Malice'e lanet okuyyrm,bide sen tut adamı undead edip geri getr yuh yaa sölncek lafları sölemyim bn burda) ama cadderly araclgyla zak'ın drzztle konuşması çok iidi ve gzüeldi yani 
-
Sir Alexis
- Kullanıcı

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'dır hüzünlendiğim kitap.
Code: Select all
Sirius'un öldüğüne uzun süre inanmak istememiştim"Et verba et arma vulnerant..."