Eğer İkinci Bir şansım Olsaydı Dünyaya...

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Ya İngiliz Kemal ya da Karamanoğlu Mehmet Bey olmak isterdim...
Vox populi vox dei....
Venom_Master
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Venom_Master »

vallaha arkadaşlar ben tekrar dünyaya gelseydim her türlü uzak doğu dövüş sanatının ustası olan ve aynı zamanda çok iyi bir kılıç kullanıcısı olan bir ninja olmak isterdim. tarih öncesi uzak doğuda kendisine ait bir klanı olan bir ninja... aslında fena fikir değil!... :king:

Aslında Fatih Sultan Mehmet veya Kanunu Sultan Süleymen olmak da fena olmazdı!...

Mesajlarınız birleştirilmiştir.// Moderatör.
monewek
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by monewek »

ya kimse fantastik zamanda yasamayı tercih etmemis

bana 2. kez dünyaya gelmek yerine hep hayal ettigim dünyada (tabi ki fantastik dünya olcak :) ) yasamak isterdim orda sıradan birisi (özellikle elf büyücü olarak) yasamak isterdim sıradan olcaktım öyle özel bi yetenek olmıcak!.....
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

ben dünyaya ikinci kez gelseydim M.Ã? 3000 yıllarında mısırda bir büyücü olmak isterdim yada firavun....
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

benimki biraz fantezi olcek ama bir elf olarak gelmek isterdim eski çağlarda aynen hayal ettiğim dünyalardaki gibi bir dünyada...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ama genede bu zamanlı soruyorsanız bir kartal olmak isterdim heralde. özgürce uçan ve caına kıyılması neredeyse imkansız bir kartal...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Post Reply