Studio Ghibli Animeleri
Ben japoncasını izledim howl's moving castle'ın, gerçekten çok hoştu.
Gorath'ın neden sadece studio ghibli animeleri istediğini anlayabiliyorum, birkaç eserlerini ben de izledim, ayrıca bahçecon da da göstermeyi düşünmüştük ama son anda benden daha deneyimli arkadaşlar gündemi değiştirince ses çıkarmadım. Olsun onlar da çok güzeldi ama bence howls moving castle, spirited away gibi animeleri izlemek daha zevkli olurdu
Gorath'ın neden sadece studio ghibli animeleri istediğini anlayabiliyorum, birkaç eserlerini ben de izledim, ayrıca bahçecon da da göstermeyi düşünmüştük ama son anda benden daha deneyimli arkadaşlar gündemi değiştirince ses çıkarmadım. Olsun onlar da çok güzeldi ama bence howls moving castle, spirited away gibi animeleri izlemek daha zevkli olurdu
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Arkadaşlar, neredeyse tüm Ghibli animelerini topladım o ilk mesajımdan geçen zaman diliminde.
İnanın çok harika yapımlar var. Bilindik iki, üç yapım dışında o kadar harika ve klasik yapımları mevcut ki izlerseniz ağzınızı açık bırakıyor.
Yeminer, eğer ki bir anime gösterimi daha olursa haberim olsun. Sizlere bu klasik yapımlardan ulaştırabilirim.
Yeminer, eğer ki bir anime gösterimi daha olursa haberim olsun. Sizlere bu klasik yapımlardan ulaştırabilirim.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Miyazaki amcanın filmografisi buyrun:
http://www.imdb.com/name/nm0594503/
Adamın bayaa bi filmi varmış biz sadece birazını biliyoruz...Ama ben araştırdım eski filmler çok zor bulunuyor...
Bu arada konunu üstünden bayaa geçti ama biyerde görünce ekleyeyim dedim , içimde kalmasın
http://www.imdb.com/name/nm0594503/
Adamın bayaa bi filmi varmış biz sadece birazını biliyoruz...Ama ben araştırdım eski filmler çok zor bulunuyor...
Bu arada konunu üstünden bayaa geçti ama biyerde görünce ekleyeyim dedim , içimde kalmasın