ARAYIş (HAKKINDA)

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

RP'yi sürekli takip istiyorum ama Xeyna. Sanırım 1,5-2 aydır karakterini hiç yönetmedin. Tapınak gelene kadar bana katılacağını söyleyebilirsen seni de RP'ye dahil ederim.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Evet arkadaşlar RP başlamıştır. Oyuncular,

- Efla
- Morien
- Krayns
- Raziel
- Dafnet
- Bloodlight

Raziel karakter kağıdını serhatugurlu1905@yahoo.com'a atabilirsin.

İyi eğlenceler.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Yaa andero oyuncaları yazınca merak ettim.Rp ye Daeya ve dreamshadow katılmadı mı?Yani onlarda mabedde değilmi şuanda?
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Mabeddeler ama katılmak için herhangi bir talepte bulunmadık için onlar tapınak içindeki RP'lerine devam edecekler.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

NOT: Krayns ın Pandemonium da hayatta kalabilmesinin kaynağı Ã?ığlıkların Kalesi yakınlarında karşılaştığı Runecaster dan aldığı tablet parçasıdır. Ã?bür türlü çıldırır ve ölürdü biliyorsunuz.

Tablet tenine değiyorken pandemonium un derin dehlizlerinden yayılan delirtici sesleri buğulu bir şekilde kulaklarına doluyor. Ve bu şekilde normalin aksine Krayns a zarar vermiyor. Soğuk ise, bulunduğu layer a göre cold damage verebilir fakat pandemonium un bilinen soğuğunun dışında yalnızca fiziksel bir soğukluğu hissettiğini belirtmiştim.

Eh öbür türlü orada canlı kalabilmesi imkansızdır biliyorsunuz.

Krayns ın bulunduğu pandemonium da buluduğu konumu ise grupla birleşeceği noktayı tam bilemediğimden dolayı belirsiz bıraktım. Bir layer ın belli bir bölgesini pilot konum olarak belirlenebilir.

DM in dikkatine arz ederim...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Pandemonium,iblislerin bitmeyen savaşlarının yıkımın ve dehşetin yuvası...

Zayıfların yerini güçlülere bıraktığı sürekli devinim yetersizleri de yok edecektir.

Yoksa bu koku,korkunun kokusu mu ya da yaşayanlar mı geldi...

Ne farkeder hepsi Apocalypse huzurunda dehşeti ve ölümü tadacaklar...

Yeniden herkese selam olsun....

Long live Chaos Legion
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Olay artık kopar derim başkaa bişey diyemem.Peygamberimizde döndüğüne göre artık bizi kimse tutamaz.

SALUTE sana *O* nun habercisi ve peygamberi,önünde saygıyla eğilirim. :keyifli:
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
dreamshadow
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dreamshadow »

bilgilendirmeden yoksun kaldığım için üzüldüm sanırım tapınağı benim üzerime konduracaksınız çünkü bende ordayım!!! "Dorian"
...........................S.D.W...........................
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Arayış (Hakkında) adlı başlık uzun süre kalmıştı Dreamshadow ayrıca aynı başlığı az önce üye olup olmadığını da kontrol ettiğim Kaos Karargahı'na da atmıştım. Habersiz kalmana üzüldüm. Bunun dışında sizler kaos boyutunda RP'lerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz zira tapınak kaos boyutuna bir portal vazifesi gördüğünden bulunduğunuz boyutta herhangi bir problem yok.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Arkadaşlar bu hafta 3 finalim var o yüzden tahminimce cumaya kadar giremeyeceğim mazur görün.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Aynı dert bende de var hemde 2 hafat kadar ama elimden geldiğince girmeye çalışacağım. Ben de söyliyim dedim.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Arkadaşlar şu sıralar iş nedeni ile biraz yoğundum o yüzden rp ye bir türlü giremedim.
Ancak bundan sonra en az iki günde 1 girebileceğim eğer uygunsa Rp ye başlayacağım.
İyi eğlenceler.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Oh be nihayet döndün yani..Bu sevindirici bi haber. Bu arada rp ye döndüğün gibi yazarlığına da dönersen çok sevinirim. :D

Hadi rp hareketlenecek desenize..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

hmm bende varım ama yenı bı karakterım var tekrar basvurumu yapcam??

-------------------------------------------------------------------------------

bişe sorcam legıon of damned olayı... simdi bnm tek rutbede kalmıs hani karakterımız öldu ama gururumuzla ölduk yane insan 1 rutbe verır o kadar emegımız var.. neyse simdiki yeni karakter kagıdımı nereye yolliyim?? bide rp yi dvmlı takıp edeblrm ama baslamısınız sanırsam katılabilcezmi.... bu sırada rp yı takıp edemedım cunku yenı charımla ılgılı aklımda bişe yoktu bide eski char öldu ya uzuluo ınsan tabı :)

//Efla:Mesajlar birleştirildi
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ã?ncelikle rütbeler kullanıcılara değil aslında karakterlere veriliyor. Yani rütbeli karakteriniz mefta olduğunda kaldığınız yerden yeni karakterle devam etmek pek olası değil. Ayrıca *onurluca* ölmek burada pek birşey ifade etmiyor ne yazık ki. Hatta ölmüş olmak bile başarısızlık. Ölmemiş olsaydınız bunun için cezalandırılabilirdiniz bile.

Umarım felsefeyi anlamada yardımcı olmuşumdur :DÖzetlemek gerekirse bir ödülü almak için birilerinin gözüne girecek birşeyler yapmış olmanız gerekir. Ya da ödülü almanız birilerini işine geliyordur :) Tamam biraz kötüyüz ama işler böyle yürür

Karakter kağıdını ise Andero ya yollayabilirsin. Bir şekilde tkrar leyyona giriş için rp atman gerekli. şu anda tapınak başka boyutta olduğu için eskisi gibi olamayacağı kesin. En iyisi dmye sormak...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Locked