BİLGELİK, ÖLÖM VE KARANLIğIN TAPINAğI (YEMİ
"peki dostum umarım burda aradığın şeyi bulabilirsin" dedi ve ona odasını gösterdi. Ardından kağıyı kapattıktan sonra Tapınağın Ana salonuna doğru Kara Bekçiyi Bulmak için yürümeye başladı.
Havada her zamanki gibi yoğun bir gerilim vardı...
Bunu damarlarında akan kanda hissedebiliordu...
"Zaman " dedi kendi kendine " Nerede neyi göstereceği belli olmuyor."
dedi ve salona doğru ilerlemeye başladı bir kaç dakika sonra salonda olucaktı...
Havada her zamanki gibi yoğun bir gerilim vardı...
Bunu damarlarında akan kanda hissedebiliordu...
"Zaman " dedi kendi kendine " Nerede neyi göstereceği belli olmuyor."
dedi ve salona doğru ilerlemeye başladı bir kaç dakika sonra salonda olucaktı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
Master_Marlee
- Kullanıcı

-
Master_Marlee
- Kullanıcı

- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

Dev Kara kuzgunundan inerek,tapınak avlusuna ağır ağır ilerledi.Aceleye gerek yoktu.Destro Termin, zaten uzun süre sabrını bilemiş ve yine bilemişti.
'Yeminer,aah,bilgeliğin karanlıkta gezen ilahı! Sıradan bir kul değil karşındaki...Uzun yol ve bekleyiş,beni sana ulaştırdı.Bilgimi,hizmetine;bilgini,bilgime katmaya geldim!'
İstediğin saygıysa,göreceksin,dilediğin kuransa,yerini bulacak...Ama sıradan bir katil değil karşındaki;ya da bilgeliği bulduğunu sanan bil ahmak değil.Ã?ünkü yaşarken ölmeyi;ölürken de yaşamayı öğrendim...Senin yolunda ilerlerken,gücün kendini tüketişini gördüm!'
'Selamım sana karşı ve adağım olan ruh,senin mührünü taşıyan bu madalyonda kitli!...Kara deyip,ak olana;ak deyip kara çalana sonsuz gri;biçimsiz karakter hakim olsun;tüm zayıfların ruhu,cehenneminde acı bulsun...'
dedi ve koyu mavi-siyah giysisini kıvırarak,Yeminerden yana eğildi ve selam durdu Destro Termin...
'Yeminer,aah,bilgeliğin karanlıkta gezen ilahı! Sıradan bir kul değil karşındaki...Uzun yol ve bekleyiş,beni sana ulaştırdı.Bilgimi,hizmetine;bilgini,bilgime katmaya geldim!'
İstediğin saygıysa,göreceksin,dilediğin kuransa,yerini bulacak...Ama sıradan bir katil değil karşındaki;ya da bilgeliği bulduğunu sanan bil ahmak değil.Ã?ünkü yaşarken ölmeyi;ölürken de yaşamayı öğrendim...Senin yolunda ilerlerken,gücün kendini tüketişini gördüm!'
'Selamım sana karşı ve adağım olan ruh,senin mührünü taşıyan bu madalyonda kitli!...Kara deyip,ak olana;ak deyip kara çalana sonsuz gri;biçimsiz karakter hakim olsun;tüm zayıfların ruhu,cehenneminde acı bulsun...'
dedi ve koyu mavi-siyah giysisini kıvırarak,Yeminerden yana eğildi ve selam durdu Destro Termin...
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Sturm duyduğu garip sesleri yerinden kımıldamadan dinlemeye çalıştı ancak pek bişey anlayamadı.. Artık Bekçi' yi bulması için daha hızlı olmalıydı çünkü bu sesler daha önce tapınak da olan seslerden deildi..
Ana salona geri indiğinde çoğu kişinin orda olduğunu gördü.. " yükselen seslerde neyin nesiydi? "
Ana salona geri indiğinde çoğu kişinin orda olduğunu gördü.. " yükselen seslerde neyin nesiydi? "
" Let My Heart Go "
-
Master_Marlee
- Kullanıcı

Marlee ilerlediği koridorda yankılanan gür sesin anlamını çözmeye çalışıyordu hala..ilerde koşuşturan insanların ayak seslerini duyuyordu.Herkes biyere yetişmek için koşuyordu sanki..Peki bu koşuşturmanın sebebi ogür ses olabilirmiydi?
O ses nerden gelmişti ve kimin sesiydi..
O ses nerden gelmişti ve kimin sesiydi..
Bazıları Yoketmek İçin Doğar...
Dekotta tam salondan ayrılacakken kızılca kıyamet kopmuş, tapınağın çevresinden kabuslarında bile düşlemediği kadar derin ve yüksek tonda sesler gelmişti. Neler oluyordu burada ? Bu da neyin nesiydi ?? İçindeki kötü his bu nedenle miydi... Belki de diye düşündü Dekotta ve biraz sonra tapınaktaki en ulu ve bilge kişi olan bekçinin geleceğini ümit ederek olduğu yerde kaldı.
Birkaç saniye sonra Sturm'da içeri gelmişti.
"Bu nedir Sturm ? Benim bu konuda bir bilgim yok" dedi rahip merakla bir bildiği var mı diye Sturm'a bakarken ama bakışlarından anlaşıldığı kadarı ile onun da bildiği pek birşey yoktu. Bekçiyi beklemesi gerekecekti.
Çok beklemesi gerekmemişti , sadece birkaç saniye sonra kara zırhlarının içerisindeki her zamanki karizması ile Kara Bekçi salonda belirdi.
"Lordum, bu sesler de neyin nesi ? " oldu rahibin ilk sorusu.
Birkaç saniye sonra Sturm'da içeri gelmişti.
"Bu nedir Sturm ? Benim bu konuda bir bilgim yok" dedi rahip merakla bir bildiği var mı diye Sturm'a bakarken ama bakışlarından anlaşıldığı kadarı ile onun da bildiği pek birşey yoktu. Bekçiyi beklemesi gerekecekti.
Çok beklemesi gerekmemişti , sadece birkaç saniye sonra kara zırhlarının içerisindeki her zamanki karizması ile Kara Bekçi salonda belirdi.
"Lordum, bu sesler de neyin nesi ? " oldu rahibin ilk sorusu.
-
Master_Marlee
- Kullanıcı

-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Sturm kendi merakını gideremeden Dekotta' nın soruları ile iyice şaşırmıştı. " bilmiyorum dostum inan hiçbişey anlayamadım.. konuşmasını bitirdiğinde arkasından gelen Üstad Bekçi' yi farketti ve onun çin yolu açtı..
tam sorusunu soracaktı ki Dekotta daha önce davrandı ve gelen seslerin ne olduğunu ve neden olduğunu sordu. Sturm dikkatle Bekçi' den gelecek cvpları bekledi..
tam sorusunu soracaktı ki Dekotta daha önce davrandı ve gelen seslerin ne olduğunu ve neden olduğunu sordu. Sturm dikkatle Bekçi' den gelecek cvpları bekledi..
" Let My Heart Go "
Dragluin Salonda durdu seslerin içinden küçkte olsa bir kaç anlam çıkarmaya çalışmıştı....
Sturm ve dekottaya baktı "Ã?ağrıyı aldınız sanırım Bu karanlığın ve Işığın Kısır döngü içinde olan savaşı Ben bu savaşta olucam ya kimler bana eşlik edicek ? Hanidir bu büyük savaşı beklerim İsteyenler Sunak odasına gelsinler " dedi ve oraya yürümeye başldı
Sturm ve dekottaya baktı "Ã?ağrıyı aldınız sanırım Bu karanlığın ve Işığın Kısır döngü içinde olan savaşı Ben bu savaşta olucam ya kimler bana eşlik edicek ? Hanidir bu büyük savaşı beklerim İsteyenler Sunak odasına gelsinler " dedi ve oraya yürümeye başldı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Master_Marlee
- Kullanıcı

-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Sturm önlerinde etkileyici sülüete bakıyordu ve o sırada arkalarında ki kapılar kapandı ve istemsiz olarak eli kılıcına gitti ancak karşılarındaki cisimden herhangi bir tepki görmeyince rahatladı..
Sorulan soruya nazaran " Ben Sturm, efendimizin bekçilerinden biriyim. " bir adım öne çıktı ve " bu seslerin neler olduğunu anladım diyemem ancak anlatılmasını isterim! "
Sorulan soruya nazaran " Ben Sturm, efendimizin bekçilerinden biriyim. " bir adım öne çıktı ve " bu seslerin neler olduğunu anladım diyemem ancak anlatılmasını isterim! "
" Let My Heart Go "