Human ille de human kardeşim hepiniz nesiniz size soruyorum insan değil mi ?
Başka ırkları seçenleri insanlığa davet ediyorum
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Ben Wood elf derim (zaten wood elf bir karakterim war)
Güç deseniz war,karizma deseniz war,Eh zeka pek yok ama ona da bir savaşçının ne ihtiyacı war ? (Pek kafiyeli oldu bu )
2.olarak da başka bi oynattığım karakter olan Elan ırkı..Bence rp si,karizması ve psionic güçleri(+level adjustment da almamasıyle)2.favori ırkım Elan dır..
hangi sinifa gore en iyi irk hangisi bunu da yazman gerekirdi bence ama bunun disinda buyucude elf savascida cuce yada insan barbarianda half-orc vs vs
Bence insanlar bütün ırkların her özelliğinden almışlar. Savaşıyorlar, büyü yapıyorlar, özgürler ve utanmaları yok bu yüzden bir sürü şey de onlara avantaj sağlıyor bu özellikleri...
bence human. diğer ırkların hatları cok keskin çizilmiş ve karakterleri o veya bu şekilde belirlenmiştir. Ancak humanlarda böyle bi kısıtlama söz konusu değildir. Yani bir high elf kdr iyi bir insanda abes kaçmaz ya da bir drow kadar şeytani. şunu da belirmeliyim bir oyunda centaur oynatmıştım ve gerçekten çok eğlenceliydi..
yarı-elfler tabiikide. Ama burda olmadığı için orman elflerine oy verdim. Ã?ünkü Salvatore okuyanlarda bilir bir orman elfi ile drow aynı güçtedir. Ama yarı-elf hepsindende güçlüdür. Yapılı insan kuzenlerinin ve iz sürücülük ve okçulukta mükemmel elf kuzenlerinin tüm özelliklerini taşırlar ayrıca iz sürmek için drowar gibi infra red gözlere ihtyaçları yoktur.
siliterin wrote:abi onla rsanatsal öldürmüyo. parçalıyo. drowlar estetiğe önem veriyo
lan öldürmenin sanatımı olur. Drowlar şerefsiz zaten hep arkadan dalıyolar ama kaya trollerine o da işlemiyo bir kaya trollüyle drowu karşı karşıya getirin bakalım ne oluyo zaten cılız bişi drowlar.